Copy
Hoi allemaal,

Hierbij de derde nieuwsbrief van Allemansland!

Kringen
In de vorige nieuwsbrief vroegen we om hulp door middel van deelname aan verschillende kringen. De verschillende kringen helpen er samen voor zorgen dat Allemansland steeds een beetje verder vormgegeven wordt. De eerste twee kringen hebben inmiddels plaatsgevonden: de samenkomstenkring en dat water- en energiekring. Over twee weken zit ook de bedrijvigheid en gemeenschappelijke gebouwenkring voor het eerst samen.

Samenkomstenkring
Vrijdag 22 juni zaten wij voor de eerste keer bij elkaar. We hebben een hoop mooie plannen gemaakt. We hebben het gehad over het kampeerweekend (daarover hieronder meer), maar hebben ook wat plannen gemaakt om Allemansland wat meer naamsbekendheid te geven en om wat inkomsten voor Allemansland te genereren. We gaan deelnemen aan een aantal markten, namelijk de markt Groen Deurne welke op 9 september plaatsvindt bij de Ossenbeemd en het Andere Mert Regenboogfestival dat 30 september in Geldrop plaatsvindt. Op deze markten zullen we gaan staan met informatie over Allemansland en daarnaast producten verkopen om een potje voor de kosten die nodig zijn om Allemansland te realiseren te maken. Er komen onder andere schilderijen, dromenvangers en boeken. Meer producten zijn welkom. Maak of biedt jij zelf iets aan wat je graag op de markten aan zou willen bieden en waarvan (een deel van) de opbrengst naar Allemansland mag gaan? Dan horen we dat graag via een reactie op deze e-mail. 

Kampeerweekend
Er is een datum geprikt! Het kampeerweekend zal plaatsvinden van 14 t/m 16 september. Een locatie is nog niet gekozen, daarvoor hebben we eerst meer duidelijkheid nodig over de opkomst. We hebben wel een aantal plekken op het oog, allen wat kleinschaligere en groene kampeerterreinen met ook een aantal accommodaties. Wil je ook graag komen?

Aanmelden kan t/m 6 juli via:
https://allemans.land/aanmelden-kampeerweekend/

Provincie
Aanstaande dinsdag zetten we weer een belangrijke stap in de realisatie van Allemansland: een eerste gesprek met de provincie Noord-Brabant. Omdat we graag in het buitengebied willen starten, heeft ook de provincie zeggenschap over onze plannen. Wanneer we weer nieuw stappen maken horen jullie dat.

Agenda
Voor alle aankomende evenementen, zoals samenkomsten, kun je hier kijken:
https://allemans.land/agenda/

Vorige nieuwsbrief
Heb je de vorige nieuwsbrieven niet ontvangen? Je kunt ze hier teruglezen:

Nieuwsbrief 1 - Kampeerweekend & Ja, ik wil!:
https://mailchi.mp/8413df8191c6/allemansland

Nieuwsbrief 2 - Hulp gevraagd & nieuw huis
https://mailchi.mp/7960ae5d55ed/allemansland-33969

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!

Met hartelijke groeten,
De initiatiefnemers van Ecodorp Allemansland.
Facebook
LinkedIn
allemans.land
Copyright © 2018 Ecodorp Allemansland


Wil je de manier waarop je deze e-mails ontvangt veranderen?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp