Copy
Hoi allemaal,

Hierbij de vijfde nieuwsbrief van Allemansland!

Gezocht: Bewoners voor de eerste twaalf huisjes
Inmiddels hebben we erg veel inschrijvingen ontvangen (meer dan 65) van mensen die graag in Allemansland zouden willen wonen. Nu we steeds meer zicht krijgen op grond (we zijn bezig met twee percelen, één gelegen in een bosrijk gebied bij Bakel, de ander is het terrein in Griendtsveen waarover we eerder hebben bericht), willen we graag toe gaan werken naar een groep toekomstige bewoners voor de Zweedse huisjes. Op dit moment kunnen we nog onvoldoende zekerheid geven over de komst van het experimentenveld (eigen huisjes), daarom zullen we nog niet toewerken naar een groep toekomstige bewoners voor het experimentenveld.

Wat vragen we van toekomstige bewoners?
  • Als je je nog niet ingeschreven hebt via ons inschrijfformulier: Een inschrijving via ons inschrijfformulier (https://allemans.land/ja-ik-wil/)
  • Heb je je wel al ingeschreven? Stuur ons dan een e-mail (welkom@allemans.land) met daarin gemotiveerd waarom je graag in Allemansland wil komen wonen.
  • Dat je de visie zoals wij die hebben opgesteld in het visiedocument (https://allemans.land/visie/) onderschrijft en uitdraagt.
  • Dat je evenredig deelt in de kosten die zullen worden gemaakt voor het realiseren van Allemansland. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kosten voor het oprichten van een bedrijfsvorm.
  • Dat je mee denkt en praat over de vormgeving en locatie van Allemansland op sociocratische wijze. Hierbij kan het gebeuren dat er een groep ontstaat die wel verder wil gaan en een groep die niet verder wil gaan met een stuk grond, bijvoorbeeld door de ligging. De groep die afsplitst zullen wij, wanneer daar anderen het voortouw in willen nemen, helpen bij het realiseren van een Allemansland op die locatie.
We streven ernaar om 12 huisjes te vullen met mensen die nu al aangeven graag in Allemansland te willen gaan wonen. 6 huisjes houden we beschikbaar voor mensen die later instromen of voor lokale bewoners. Hierbij kan het natuurlijk altijd zo zijn dat van de 12 huisjes er mensen weer uit- en instromen. Bij eventueel uitstromen vindt er geen teruggave plaats van gemaakte kosten.

Wil jij deel uitmaken van de toekomstige bewoners? Dan horen we graag van je!

Ook maken we graag verder kennis met je, zodat we van beiden kanten kunnen kijken of het klikt. Daarom nodigen we degenen die graag toekomstig bewoner worden uit om deel te nemen aan het kampeerweekend dat plaatsvindt van 14 tot 16 september. Het is ook mogelijk om maar een dag(deel) te komen. Aanmelden kan via deze link:


https://allemans.land/aanmelden-kampeerweekend/

Wil je graag deel uitmaken van de toekomstige bewoners, maar lukt het je écht niet om aan het weekend deel te nemen? Dan zullen we een (kort) gesprek plannen.

Na het kampeerweekend en eventueel gesprekken, zullen wij een groep samenstellen op basis van onze visie (denk hierbij aan leeftijdsmix, mix van huisjes, het delen van de visie) en gevoel.Agenda
Voor alle aankomende evenementen, zoals samenkomsten, kun je hier kijken:
https://allemans.land/agenda/

Vorige nieuwsbrief
Heb je de vorige nieuwsbrieven niet ontvangen? Je kunt ze hier teruglezen:

Nieuwsbrief 1 - Kampeerweekend & Ja, ik wil!
https://mailchi.mp/8413df8191c6/allemansland

Nieuwsbrief 2 - Hulp gevraagd & nieuw huis
https://mailchi.mp/7960ae5d55ed/allemansland-33969

Nieuwsbrief 3 - Schrijf je nu in voor het kampeerweekend!

https://mailchi.mp/a532895a1632/allemansland-88129

Nieuwsbrief 4 - Visie, locatie & enquête
https://mailchi.mp/d6d08bbd5082/allemansland-142485

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!

Met hartelijke groeten,
De initiatiefnemers van Ecodorp Allemansland.
Facebook
LinkedIn
allemans.land
Copyright © 2018 Ecodorp Allemansland


Wil je de manier waarop je deze e-mails ontvangt veranderen?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp