Copy

Nieuwsbrief Hallo, ik ben Gwen

Wat kies jij in deze tijd?

Blijft je aandacht gericht naar de buitenkant of ben je al een beetje gezakt van je hoofd naar je hart?

In deze tijd kan je twee verschillende lagen onderscheiden:
> het aardse (de buitenkant, het nieuws, social media), met angsten en onzekerheden en
> die van de innerlijke wereld (je eigen veilige basis)

Wat doet deze tijd met jou?

Ben jij op dit moment in deze bijzondere situatie er al aan toe om je aandacht meer naar binnen te gaan richten en de buitenkant even los te laten? Zodat je kunt gaan onderzoeken, voelen en ervaren wat deze situatie met jouw basis doet…?

En ook kan gaan ontdekken, dat uit de huidige chaos een verandering gaat voortkomen waar de mensheid en mogelijk jijzelf ook aan toe zijn. Alsook wie je eigenlijk in de kern zelf bent.

Wellicht heb je al een langere tijd ja gezegd tegen werk, situaties en/of mensen waar je eigenlijk nee had willen zeggen. Of andersom. En heb je eigenlijk de behoefte en wens om dit te gaan veranderen omdat je voelt dat het niet meer bij je past. En omdat je liever je echte ‘ik’ wil gaan laten zien.

Deze verandering kan gaan plaatsvinden door eerst je eigen kern weer te (her)vinden, zodat je deze vernieuwing vervolgens ook naar buiten neer kan gaan zetten.Wellicht is de komende tijd op weg naar Goede Vrijdag & Pasen hier een goed moment voor?

Om je even helemaal over te geven aan het ‘niet weten hoe het precies zit in de buitenwereld’ en ‘wat de waarheid wel of niet is’. Dan blijft alleen je eigen ‘innerlijke waarheid en kern’ over. En vanuit hier kan je weer rust en veiligheid voor jezelf gaan creëren. Alsook een hernieuwde blik op wie jij werkelijk wilt zijn.

Dit kan je doen door je op momenten af te sluiten van de buitenwereld (nieuws, social media) en je aandacht naar binnen te brengen, thuis of door in de natuur te zijn. Meditatie kan hier ook een mooie tool voor zijn.

De gedachte van Goede Vrijdag & Pasen sluit hier toevalligerwijs precies op aan: ‘herboren worden na transformatie’

De kern van deze tijd is een kans op vernieuwing van jezelf en het leven dat je wél wilt leiden.

          

Extra hulp nodig?

Als je hier extra hulp bij kunt gebruiken, dan kan je ook de door mij ontworpen tool ‘Re-Connect’ hiervoor gebruiken. Dit is een verdieping  op het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’, waarin ook al in de basis gesproken wordt over de eigen ‘ik’ als waardevolle tomtom in het leven alsook voor innerlijke rust en veiligheid.

‘Re-Connect’ bestaat uit een digitaal bestand (pdf) met daarbij een geluidsfragment om de (her)verbinding met je ‘innerlijke deel of kind’ te kunnen gaan maken en werkelijk te kunnen integreren.

         

Deze tool is heel makkelijk te gebruiken en is te bestellen via deze link: https://www.hsp-webshop.nl/product/re-connect-verdieping-op-boek-hallo-ik-ben-gwen/

Je kunt het ebook ‘Hallo, ik ben Gwen’ eventueel met korting mee bestellen, zie voor de kortingscode de informatie op deze pagina.

De komende periode

Waar je ook voor kiest in deze tijd en op welke manier je dit ook wil neerzetten voor jezelf, ik wens je succes, liefde & wijsheid bij de verandering die gaande is en in de nieuwe wereld die komen gaat.
En vergeet niet, dit is echt de sleutel: Verander de wereld, begin bij jezelf!

Lieve groet,

Barbara Veer

Auteur van het boek 'Hallo, ik ben Gwen®', hét boek geschreven voor (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen en toegepast door volwassenen en professionals, www.halloikbengwen.nl

Founder van de 'HSP Coach', hét platform voor vraag en aanbod van coaches die werken vanuit de visie ‘ Hallo, ik ben Gwen®’, www.hsp-coach.nl

Meer informatie over mijn visie o.a. op hoog gevoeligheid, anders leren alsook mijn manier van coachen vind je via de video podcast met Petrus, Peter de Harder via: https://www.youtube.com/watch?v=IzUEiuvkOl0

Neem gerust contact op via:
info@halloikbengwen.nl

Hallo, ik ben Gwen
Email Hallo, ik ben Gwen
LinkedIn
View this email in your browser.

Ons mail adres is: 
info@halloikbengwen.nl

Updat je persoonlijke gegevens or unsubscribe van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hallo, ik ben Gwen · info@halloikbengwen.nl · info@halloikbengwen.nl · info@halloikbengwen.nl, Schiedam · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp