Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief 59-23

 

Seizoen 2021-2022
5 juli 2022

 
 

Beste leden,

Afgelopen zaterdag werd het seizoen afgesloten met het beroemde John Boogers koppelschiettoernooi. Binnen de jongste categorie van het toernooi mochten Juna Kleemans en Manouk Boogers de beker in ontvangst nemen. Daarop volgde de poule van de D/E. Na een eerder gelijkspel tussen de koppels Luna/Sem en Dylan/Yasmine was het D koppel nu toch wat sterker. Na de eerste overwinning van dochter Juna konden Lionne Boogers en Michiel Kleemans niet achterblijven, samen wonnen zij ‘de verliezersfinale’ van koppel Lisa Prent/Jordi van Elburg. De finale van het toernooi ging tussen de koppels Nienke van Uitert/Darren Wu en Jinthe Kraaijeveld/ Daan van Tricht. Na een spannende finale was de jeugd net wat sterker en mochten zij zich de terechte winnaars van het toernooi noemen. Mede door het prachtige weer en de gezellige mensen een hele geslaagde slotdag!

In het laatste voorwoord mochten we al de teams S6, S12, B2, E4 en F2 feliciteren met hun kampioenschappen. Na de laatste speelronde mogen aan dit rijtje S5, S8 en A3 toegevoegd worden. Alle teams van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Ook het jeugdbestuur heeft niet stilgezeten, 24 juni werd er een quiznight georganiseerd voor de C t/m A. Het was een gezellige avond met leuke vragen en hilarische challenges. Er is veel gelachen en dit soort evenementen zijn zeker voor herhaling vatbaar!

16 juni mochten we goed nieuws delen, met ingang van het komend korfbalseizoen sluit Mees Oppe aan bij de selectie van DeetosSnel. Mees is een veelzijdige korfballer en meer dan welkom bij onze mooie vereniging. ‘Van harte welkom bij DeetosSnel en veel plezier en succes Mees!’

Het is altijd prettig als leden betrokken zijn bij onze vereniging. Zo spraken wij op de valreep voor de vakantie nog met Nando van Ooijen, Britta Leermakers en Patrick de Wit. Zij kwamen met mooie plannen om onze accommodatie nog gezelliger en sportiever te maken.

Ook zijn we verheugd te melden dat we twee coördinatoren hebben gevonden voor de ledenwerving. Patrick de Wit en Jordi van Elburg zullen dit in het komend seizoen op zich nemen. Samen zijn zij een goed duo met vele mooie plannen, bedankt heren!

Ook in de zomervakantie wordt er niet stil gezeten. Aan de buitenkant van het pand zal zonwering worden geplaatst om de warmte meer buiten te houden, ook worden er op verschillende plekken in de accommodatie nieuwe vloeren geplaatst. De bekende groep van vrijwilligers is weer hard bezig om alles hiervoor klaar te maken, ook hiervoor zijn wij heel dankbaar!

Vrijwilligers hebben we binnen onze club altijd nodig. We begrijpen echter dat leden zich niet willen binden aan een commissie, maar wel hun steentje willen bijdragen. Aankomend seizoen wordt er een whatsappgroep opgericht waarin verschillende commissies (kleine) klussen kunnen plaatsen. Deze klusjes zullen bijvoorbeeld bestaan uit een keer broodjes smeren op de zaterdagochtend, een extra bardienst draaien of flyeren.  Wil jij graag op oproepbasis een extra handje helpen meld je dan aan via Oproepkracht@deetossnel.nl

Het lijkt ver weg maar het nieuwe seizoen trappen we op de vereniging altijd af met de Join the club dag. Het JAC nodigt dan ook alle jeugd van de F t/m de A uit voor de JTC op 27 augustus. Zoals altijd zal de dag bestaan uit veel gezelligheid, leuke activiteiten en oefenwedstijden van onze eerste selectie. Iedereen is van harte welkom!

Afsluitend wil ik iedereen een fijne zomervakantie wensen!
Namens het bestuur,

Jiska van der Laan
 

Tijdens de zomervakantie zullen we weer nieuwe clubcards bestellen. Met de clubcard kan je niet alleen makkelijk je lidmaatschap aantonen bij de wedstrijden van DeetosSnel 1. Het is ook mogelijk om ermee te betalen in de kantine. Ideaal als vervanging van contant geld voor jongere kinderen zonder pinpas, maar ook voordelig voor andere leden. Als je via de KNIP-app (Apple, Android) je clubcard opwaardeert krijg je 5% gratis saldo op je clubcard. Wil jij ook een clubcard of had je al een clubcard, maar ben je die kwijtgeraakt? Vul je naam in deze lijst en ontvang je clubcard na de zomer!

Trainingsgroepen en teams 2022-2023

Er is op dit moment getracht een verdeling te maken tussen de breedte- en selectiegroepen. De groepen zijn op dit moment samengesteld op basis van leeftijd, kwaliteit en/of connecties bij de kinderen. In enkele gevallen zijn er ook gesprekken gevoerd met ouders, trainers/coaches en kinderen zelf. De definitieve keuzes/indelingen van de teams zijn nog niet overal gemaakt. De breedte teams en andere keuzes die ook al definitief zijn, worden hieronder gepubliceerd. De selectieteams worden na de voorbereiding (na de zomer) bepaald.
We kunnen niet voldoende benadrukken dat de gepubliceerde trainersgroepen de voorlopige trainingsgroepen betreffen. Er kunnen na de zomervakantie altijd wijzigingen plaatsvinden.
 

Poule-indeling competitie

Over het niveau (klasse) waarop de teams uitkomen heeft de vereniging géén invloed. Sinds 2014 hanteert het KNKV een puntensysteem. Aan de hand van de samenstelling van een team wordt een score bepaald. Aan iedere speler wordt daarbij een bepaald aantal punten toegekend o.a. op basis van de teams waarin hij/zij heeft gespeeld, de geboekte resultaten (ranglijst, wedstrijdpunten, doelsaldo) en leeftijd.
Op basis van puntenscore en afstanden (geografische indeling binnen het district) zijn vervolgens teams in poules ingedeeld.
Op basis van de resultaten tijdens de 1e veldhelft (najaarscompetitie) zal het KNKV nog weer bijsturen bij de poule-indeling van de 2e veldhelft (voorjaarscompetitie). Bijsturen voor de zaal is helaas onmogelijk, omdat deze al wordt samengesteld voor aanvang van de veldcompetitie. 
1e selectie (DeetosSnel 1 en 2)
 
Dames: Cindy Schilders, Demi Blaset, Lisa Prent, Louise Stoop, Naomi de Kroon, Margot de Bruijn, Marit de Bruijn, Quinty de Kroon, Sharon Vink.
Heren: Björn van Rosmalen, Jesper Monshouwer, Joost Hofman, Patrick de Wit, Mees Oppe, Mats van Gemert, Nout van der Wal, Senno Snijders.
 
Note 1: Samenstelling S1 en S2 tijdens voorbereiding
 
2e/3e Selectie  (DeetosSnel 3,4,5 en/of 6)
 
Dames: Britt de Korver, Beau van Pelt, Christa den Boer, Daniëlle Boogers, Femke Prent, Jamilla Boeré, Joyce Oudman, Jiska v.d. Laan, Kailey de Vries, Kim Glasbergen, Lara Dallau, Marlies Simpelaar, Michelle Monshouwer, Minke Blom, Nienke van Uitert.
Heren: Bram Hoddenbach, Hidde Veenema, Jasper Tjakkes, Job Elshout, Jelthe van de Weg, Joost Koppelaar,  Kevin van der Lingen, Koen Kersbergen, Lucas Groeneveld, Martijn Naaktgeboren, Maikel Groeneveld, Sam Vermeij, Sven Tjakkes, Rafet Dülger, Rik de Groot, Rutger Struijk, Twan de Bruijn.
 
Note 2: Samenstelling S3, S4, S5 (S6) tijdens voorbereiding
Note 3: Er bestaat een mogelijkheid dat enkele spelers worden toegevoegd aan de eerste selectie.
Note 4: Wanneer er nieuwe leden komen moeten er mensen afvallen. Er zal dan met deze persoon/personen gekeken worden waar zij worden toegevoegd.
 
4e trainingsgroep (DeetosSnel 7 t/m 9 + MW)
 
DeetosSnel 7

 
Dames:
 
Charlotte v.d. Hoek, Jolanda Snoeys, Robin Vos, Rosa Tissink, Conny van Yperen.
Heren: Jasper Luijten, Julien Scharloo, Justin de Vries, Simo Kerpitzis.
 
DeetosSnel 8

 
Dames:
 
Anouk van der Linden, Daphne Stam, Isa Mertens, Larissa Siltz, Mitzy Vermeij.
Heren: Darren Wu, Hugo Mijsbergen, Matthijs Luijten, Jonathan Luijten, Stijn Wildeboer.
 
DeetosSnel 9

 
Dames: Esther Kroonen, Frederique Huisman, Florien van Heck, Florien Verhoef, Lara Wouters.
Heren: Joost van Vugt, Remco Lubbelinkhof, Roy Plaisier, Sam van den Ende, Thomas Wouters. 
 
 
5e Trainingsgroep (DeetosSnel 10 t/m 14)
 
DeetosSnel 10

 
Dames: Lisette in ’t Veld, Mariëtte Grootenboer, Marjolijn Fruyt den Hertog, Mireille van de Water, Simone Kuijper.
Heren: Ivar Kuijper, Martijn van der Wiel,  Michel Gerritsen, Paul ter Horst, Paul Ruiter, Philippe Verstappen, Roy Helmos.
 
DeetosSnel 11

 
Dames:
 
Cecile de Lange, Diana Baan-Roskam, Elise Quaak, Linda Klijs, Trudy Boxma Marianne Ekelschot, Wendy vd Engh.
Heren: Jeroen Hulsebos, Oscar Visser, Patrick Kroonen, Raymond Poots, Ronald Stam.
 
DeetosSnel 12

 
Dames: Anita Veldman, Colleen de Bruijn, Danielle van Geenen, Elles Dauvillier, Petra Hoekstra.
Heren: Joost ten Berge, Ron van Gemert, Satish Sahai, Lars Bras, Walter Bijl, Wout van Zanten.
 
 
DeetosSnel 13

 
Dames:
 
Amanda Sieben, Jacqueline van Spanje, Jellie Vendrig, Nienke Ouwerkerk, Patricia Bracke, Virginia Linker.
Heren: Herman Postma, Jeroen van Dongen, Lars van der Schans, Marcel Roos, Rinse de Ruiter, Wessel Seepers.
 
DeetosSnel Midweek

 
Dames: AnneMarleen Vliegenthart, Annika Pullen, Daphne van de Windt, Ellen van de Aa, Marijke Zanen, Marjolijn Riet.
Heren: Arno de Reus, Erik Pullen, Hans v.d. Burgt, Jeroen Lemkes, Mark van Heumen, Reiner Riet.
 
Algemene Reserves

 
Dames: Samantha Boer, Simone Post
Heren: Brend Dingenouts, Arlo van Holstein.
 
Blessure
 
Dames: Kyra Kuiters, Lizanne van Spanje
Heren: --
 
 
Note 5: Zaterdagteams: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 / Zondagteams: 11, 12, 13
Note 6: Speeldag midweek: thuis op de woensdag / uit afhankelijk vaste speeldag tegenstander
Note 7: Na de 1e en 2e selectie is er veelal gehoor gegeven om met zgn ‘vriendenteams’ te spelen. Dat resulteert bij andere teams wel eens dat deze juist (te) krap bezet zijn. We verwachten van deze ‘vriendenteams’ wel hun medewerking bij invalbeurten en reservebeurten bij de andere teams!!
 
Kijk even of je naam erbij staat. Zijn we iemand vergeten laat het ons dan even weten.


Trainingsgroepen A jeugd 2022-2023
1e selectie A jeugd DeetosSnel A1 en A2
Dames Amy Prent, Anouk Roskam, Bobbi Koster, Esmee Roskam, Femke Versteeg, Isa van Halem, Jinthe Kraaijeveld,  Madelief Damen, Mare van Zanten, Rebecca Neef, Sifra Dekker, Suzan Verhoef.
Heren Bora Dülger, Daan van Tricht, Juul Koster, Samuel Evera, Sjors Manné, Teun de Jong, Thijs Kraaijeveld, Wesley Klip.
 
Note 1: De A1 en A2 worden pas samengesteld tijdens de voorbereidingsperiode.
Note 2: Er lopen nog enkele gesprekken met dames voor het doorschuiven naar de senioren.Trainingsgroepen B jeugd 2022-2023
DeetosSnel B1
Dames Fleur van der Hoek, Noortje den Hollander, Sterre Troost, Linsey de Kroon, Mogelijk nog een dame uit de B2.
Heren Jay Oosting, Jordy Klip, Raf de Gooijer, Ruben Poots, Twan Hoekstra.
 
DeetosSnel B2
Dames Evi Schreuder, Demi Stegenga, Isa Baan, Manon Groeneweg, Mirthe Veenema, Tessa Osté.
Heren Mogelijk nog een afvallende heer, David Neef, Gijs Hoddenbach, Maarten Neef, Max Bannerman, Tygo Naaijkens.
 
Note 1: De B1 en B2 worden pas definitief samengesteld tijdens de voorbereidingsperiode.

Deetossnel B3
Dames Iris de Leeuw, Jayla van Wijngaarden, Juliette Fortuin, Manon Bosua, Mila Grobben, Suzan Boer, Sabine Weststrate, Tara Bergman.
Heren Finn Makkenze, Rico van Dorst, Sam Alblas, Thijs Versluis.
 
Gaat meetrainen en gaat geleidelijk meespelen bij de B3
Dames Adele van Dijke
Heren --
 
Trainingsgroepen C jeugd 2022-2023
1e selectie C jeugd (DeetosSnel C1 en C2)
Dames Charissa Grobben, Evi Kroonen, Jolina Snel, Lara Seddik, Lotte Kleinloog, Noor Evera, Yasmine Donkervoort.
Heren Brent Willemse, Deen de Gooijer, Dylan Visser, Siem Koster, Sil Borsje.
 
DeetosSnel C2
Dames 2 afvallende dames, Fleur Bollaart, Naomi Alblas, Marit Boer, Sarah de Reus.
Heren Mogelijk afvallende heer, Fabian Bosua, Tygo Troost.

Deetossnel C3
Dames Angel Wolst, Daniëlle Vink, Demi van der Kleijn, Marwa Ehsan, Michelle Brohet.
Heren Floris van Wijnen, Hugo Kruit, Lourens Snel, Peyton Groeneweg.
 
Traint wel mee met de C3 speelt (nog) niet mee
Dames Sofia Hu

Note 1: De C1 en C2 worden pas definitief samengesteld tijdens de voorbereidingsperiode.


Trainingsgroepen D jeugd 2022-2023
DeetosSnel D1
Dames Britt Visser, Hermela Girmay, Lana Grobben, Leli Zanen, Yumè de Vries.
Heren Axel Hoekstra, Bruno Stegenga, Daniël de Reus, Fosse den Boer,  Sem Willemse.
 
DeetosSnel D2
Dames Eva Sekeris, Emma van Bockel, Jaimy Löw, Lianne Brasser, Lunah dos Santos Lopes, Noor Groeneweg, Mila Qualm, Tess Grootenboer, Ylse Eckhardt.
Heren Germaine Wolst, Reinier Samuel Versluis, Timo Hartog, Valentijn Evera.
 
Traint wel mee met de D, speelt (nog) niet mee
Heren Lucas Hu.
 
Trainingsgroepen E jeugd 2022-2023
DeetosSnel E1
Dames Fee Kroonen, Isa Moret, Jonneke Bezuidenhout, Sophie Rommelse
Heren Nabel Hailezghi Tekie.
 
DeetosSnel E2
Dames Iris van Bockel, Lena Kruit, Selma el Mokhtari, Neslihan Cicek, Sofie van Dongen,
Heren Tobias Brasser
 
DeetosSnel E3
Dames Amélie Schrage, Merle Flach, Nora de Feijter, Yze de Does.
Heren Hidde Grant
 
DeetosSnel E4
Dames Amélie Provoost, Cansu Ocali, Evi Dekker, Lily Damsma, Silvenne Bak.
Heren -

DeetosSnel E5
Dames Juna Kleemans, Fenne Romijnsen, Feline Riet, Livia Dujardin.
Heren Duuk van Dongen

Note 1: Afhankelijk van lid worden nieuwe kinderen volgt eventueel nog herschikking.

 
Trainingsgroepen F jeugd 2022-2023
DeetosSnel F1
Dames Manouk Boogers , Renske Evera, + nog 1 dame/heer.
Heren  Faas van Heumen.

DeetosSnel  F2
Dames Jessy Löw, Lindsay Slagboom, Saar Kreeft
Heren Bauke Grant  en Thijmen van de Kamp
 
DeetosSnel  F3
Dames Dominique, Norah le Grand , Mila Mae, Nina Bletterman.
Heren Casper Boom, Fender Dujardin 

Note 1: Afhankelijk van lid worden nieuwe kinderen volgt eventueel nog herschikking.

Trainingsgroepen Kangoeroes 2022-2023
Dames Amelie Boon, Amy Bletterman, Charlotte, Davyna, Fay van der Windt, Ilsa Vliegenthart, Madee Kleemans, Noor Hartog, Sofie ter Horst.
Heren Bram Kreeft, Joost, Jim Romijnsen, Mees Grobben, Sieb van Heumen

Kijk even goed of je naam erbij staat. Zijn we iemand vergeten laat het ons even weten.
 

Ten slotte

De plaatsing in een bepaald team zal voor de ene speler geen verrassing zijn, voor de ander leidt dit tot grote vreugde of teleurstelling. Toch weten wij zeker dat alle gemaakte keuzes naar eer en geweten zijn gemaakt en dat daarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de belangen van de desbetreffende speler/speelster maar ook die van de vereniging.
 We proberen iedere persoon, en met name ook ieder team, te laten uitkomen op het juiste niveau (wat iemand aankan en wat voldoende uitdaging geeft)

 
Overzicht trainers/coaches
 Team Trainer(s) Coach(es) Bijzonderheden
 1 Leon/ Jan Leon Simons Sel. begeleiding:
    Jan van Essen Verzorging:         
 2 Leon/ Frank / Rinke Frank Mommers Fysiotherapie:     
    Rinke Hoekstra Video(analyse)   :
 3 Vacature Vacature Assistent-trainer: vacature
 4      
5 t/m 9 Roulatie trainerspoule Dion Tempelaar (S9) o.a. Rob vH, Johan D, Jordi B
 Midweek     Spelen thuis op woensdag
 10 t/m 14 Roulatie trainerspoule Dimitri de Paus (S11) o.a. Kyra, Raymond, Johan D
       
 A1 Gert-Jan/Frank Gert-Jan Kraaijeveld Sel. begeleiding:
      Verzorging:       
 A2 Gert-Jan/Frank Sam Vermeij Assistent-trainer
    Robert Klip Assistent-trainer
       
 B1 Patrick Patrick de Wit Sel. begeleiding:
    Marc de Kroon  
 B2 Patrick Marcel van Gelderen Assistent-trainer
    Vacature Assistent-trainer
 B3
 
Darren / Wessel Darren Wu
Wessel Seepers
 
 C1 Wendy Wendy Kraaijeveld Sel. begeleiding:
      Hulptrainer: Danny Boer
 
 C2 Wendy Fiona Rowaard
Ron Troost
 
 C3 Jonathan / Remco Jonathan Luijten  
    Jasper Luijten  
 D1 Petra Petra Hoekstra Hulptrainer: Karin Stegenga (wo)
      Hulptrainer: Marijke Zanen (vr)
 D2 Petra Rebecca Neef Assistent-trainer
    Minke Blom Assistent-trainer
 E1 Anita / Michiel Anita Veldman Hoofdtrainer: Anita (wo)
Hulptrainer: Danny Boer
      Hulptrainer: Michiel Kleemans
 E2 Anita / Michiel Ruben Poots Assistent-trainer
    Daan van Tricht Assistent-trainer
 E3 Anita / Michiel Priscilla Flach Assistent-trainer
       
E4 Anita / Michiel Wesley Klip
Thijs Kraaijeveld
Assistent-trainer
Assistent-trainer
E5 Anita / Michiel Michiel Kleemans Assistent-trainer
       
 F1 Daniëlle Danielle Boogers Hoofdtrainer: Daniëlle (di/wo)
      Hulptrainer: Danny Boer (di)
 F2 Daniëlle Charlotte van der Hoek Hulptrainer: Pieter Kreeft (wo)
Hulptrainer: Diverse ouders
 
F3
 
Daniëlle
Gijs Hoddenbach
Petra van Pelt
Femke Versteeg
 
Kangoeroes Marjolein Naaktgeboren   Hulptrainer: Diverse ouders
(zaterdag) Rob van Heumen    
 

Veldperiode

Wij zullen nu enkel het veldschema publiceren. Het schema voor in de zaal zullen wij later publiceren. Er kunnen wijzigingen zijn ten opzichten van het veld. Dit komt door de verhuur van de zaal en de ruimtes die beschikbaar is. Tevens wordt het huidige trainingsschema geëvalueerd en waar nodig aanpassingen gedaan.
 

Trainingen van trainingsgroep S5 t/m S9 en S10 t/m S14:

De trainingstijden variëren van 20.00 tot 21.00 uur en 21.00 tot 22.00 uur afhankelijk van thuiswedstrijden van de midweek. Als de midweek een thuiswedstrijd heeft, dan is dat altijd op kunstgrasveld-1, met als aanvangstijdstip 20.00 uur
Er is een mogelijkheid voor de teams uitkomend in de senioren breedte (5-14) om een tweede keer te trainen op de vrijdagavond. Hiervoor is tijd en ruimte gereserveerd. Er zal voor deze training geen trainer geregeld worden.
 

Aanspreekpunt voor ouders

Werkgroepen

Er is besloten om vanuit het Korfbal Strategisch Plan te werken met werkgroepen. Dit wil zeggen dat er per leeftijdscategorie een werkgroep wordt samengesteld die de teams samenstelt of selecteert. Binnen deze werkgroep is er één kartrekker. Hierover zullen we zo meer vertellen.  Deze groep wordt verder aangevuld met andere vrijwilligers. Dit zijn experts met verschillende ervaringen en achtergronden. Ook de aangestelde trainers/coaches maken deel uit van deze werkgroep.
In het organogram is te zien hoe de werkgroepen zijn ingedeeld. Hierbij is het uitgangspunt dat vraagstukken binnen de werkgroep besproken worden en indien nodig er met andere werkgroepen (andere leeftijdscategorieën) over vraagstukken en dilemma’s wordt overlegd.
De werkgroep is het eerste aanspreekpunt voor de trainers/coaches. Voor de ouders en kinderen is het eerste aanspreekpunt de trainer/coach. De werkgroep ondersteunt de trainer/coach hierin.
Door het overleg binnen de werkgroepen per leeftijdscategorie, maar ook de uitwisseling tussen de verschillende werkgroepen onderling, houden we iedereen aangehaakt en geïnformeerd.
 

Kartrekkers

Binnen elke werkgroep per leeftijdscategorie is een kartrekker. Deze persoon is het eerste aanspreekpunt voor de trainers/coaches. Bij een vraagstuk vanuit de trainer/coach zal de kartrekker een coördinerende rol op zich nemen naar de andere leden van de werkgroep. De werkgroep zal dit vraagstuk behandelen en in beginsel zal de trainer/coach met de uitkomst verder gaan.
Mocht je als ouder/kind vastlopen in het gesprek met de trainer/coach, dan kun je in contact treden met de kartrekker, die ook dan weer een coördinerende rol op zich neemt richting de overige werkgroepleden. De werkgroep komt dan ook, via de kartrekker, met een reactie.
Hierbij is het goed te weten dat de kartrekkers onderling veel uitwisseling hebben, waardoor onderlinge communicatie, afstemming en kennisdeling plaatsvindt. In het organogram wordt weergegeven wie de kartrekkers zijn en waar je terecht kunt met een vraag.

 
 
 
Leeftijdscategorie Kartrekker Leden werkgroep
1e selectie Harry Kelderman Harry Kelderman
Oscar Mulders
Trainers/coaches
2e selectie Vacature Vacature
Trainers/coaches
Overige senioren Ron van Gemert Ron van Gemert
Trainers/coaches
A jeugd Vacature Vacature
Trainers/coaches
B jeugd Daniëlla Riet Daniëlla Riet
Trainers/coaches
C jeugd Robert Klip Robert Klip
Trainers/coaches
D jeugd Jeroen Hulsebos
 
Jeroen Hulsebos
Trainers/coaches
E jeugd Karin Stegenga Karin Stegenga
Anita Veldman
Trainers/coaches
F jeugd Danielle Boogers Danielle Boogers
Trainers/coaches
Kangoeroes Marjolein Naaktgeboren Marjolein Naaktgeboren
Trainers/coaches
In bovenstaand schema kunnen nog wijzigingen plaats vinden. 
 

Trainer/Coach worden?

Elke jaar zijn wij op zoek naar (nieuw) enthousiaste mensen die het leuk zouden vinden om een team onder zijn/haar hoede te nemen. Ben jij iemand die volgend seizoen graag een team zou willen trainen/coachen, dan horen wij dit graag. Je kan jezelf opgeven bij één van de hierboven genoemde kartrekkers.
 

Vacatures binnen de werkgroepen

Er zijn ook nog verschillende vacatures binnen de werkgroepen. Hoe meer mensen er binnen een werkgroep aanwezig zijn, hoe minder tijd we kwijt zijn met het uitvoeren van de taken. Wij zijn daarom op zoek naar een verdere vormgeving van onze werkgroepen. Wil jij graag iets betekenen voor de club en spreekt een bepaalde leeftijdscategorie jou aan, laat het de kartrekkers weten. Wij kunnen altijd versterking gebruiken.
 

 

Oefenwedstrijden 1e veldhelft 2022/2023

 
Zaterdag 13 augustus        
Trainingsdag - A- selectie (A1/A2) 11.30 uur incl. lunch
Trainingsdag - B-selectie (B1/B2) 11.30 uur incl. lunch
Trainingsdag - C-jeugd (C1/C2) 10.30 uur incl. lunch
.        
Dinsdag 16 augustus        
Start training - 1e Selectie 19.30 uur  
Start training - 2e Selectie 20.30 uur  
.        
Vr-Za-Zo 19-20-21 aug        
Trainingsweekend - 1e Selectie    
         
Zondag 21 augustus
NK Beach A+C (trainer informeert A+C selectie hier nog over)
       
.        
Maandag 22 augustus        
Start training - Alle overige groepen   Vanaf deze week
.        
Dinsdag 23 augustus        
DeetosSnel 1 - Sporting Delta 1 20.45 uur XXX / XXX
DeetosSnel 2 - Sporting Delta 2 19.30 uur XXX / XXX
.        
Woensdag 24 augustus        
Start training - F-jeugd 16.00 uur  
Start training - E-jeugd 17.00 uur  
Start training - D-jeugd 18.00 uur  
.        
Donderdag 25 augustus        
KCR C1 - DeetosSnel C1 19.15 uur  
.        
Zaterdag 27 augustus   (icm Join-the-Club)    
DeetosSnel 1 - KVS 1 16.30 uur XXX / XXX
DeetosSnel 2 - KVS 2 15.00 uur XXX / XXX
DeetosSnel 3 - PKC 3 14.00 uur/2 ???
DeetosSnel 4 - PKC 4 12.30 uur/2 ???
DeetosSnel 5 - KCR 5 17.00 uur/2 ???
DeetosSnel 6 - KCR 6 15.30 uur/2 ???
KCR 7 - DeetosSnel 8 10.30 uur  
KCR 9 - DeetosSnel 9 10.30 uur  
DeetosSnel A1 - Boeckenberg A1 10.30 uur ???
DeetosSnel A2 -   09.15 uur ???
Tempo B1 - DeetosSnel B1 10.10 uur  
Tempo B2 - DeetosSnel B2 09.00 uur  
Oranje Wit B3 - DeetosSnel B3 11.00 uur  
Oranje Wit B4 - DeetosSnel B4 10.00 uur  
Tempo C1 - DeetosSnel C1 09.30 uur  
DeetosSnel C3 - KCR C4 11.00 uur/2 ???
Oranje Wit D1 - DeetosSnel D1 10.00 uur  
Oranje Wit D3 - DeetosSnel D2 09.00 uur  
DeetosSnel E1 -   11.00 uur/4 ???
Oranje Wit E4 - DeetosSnel E2 10.00 uur  
Oranje Wit E5 - DeetosSnel E3 09.00 uur  
DeetosSnel E4 - Oranje Wit E6 10.00 uur/4 ???
DeetosSnel E5 - Oranje Wit E7 09.00 uur/4 ???
DeetosSnel F1 - Oranje Wit F1 11.00 uur/5 ???
DeetosSnel F2 - KCR F2 10.00 uur/5 ???
DeetosSnel F3 - KCR F3 09.00 uur/5 ???
.        
Donderdag 1 september        
Juliana 1 - DeetosSnel 3 ??.?? uur  
Juliana 2 - DeetosSnel 4 ??.?? uur  
Albatros A1 - DeetosSnel A1 Th./Uit  
Albatros A2 - DeetosSnel A2 Th./Uit  
DeetosSnel B1 - Albatros B1 Th./Uit ???
DeetosSnel C1 - Albatros C1 Th./Uit ???
.        
Zaterdag 3 september        
Tempo 1 - DeetosSnel 1 15.30 uur  
Tempo 2 - DeetosSnel 2 14.00 uur  
Oranje Wit A1 - DeetosSnel A1 13.00 uur  
Oranje Wit A2 - DeetosSnel A1 14.15 uur  
DeetosSnel B1 - Oranje Wit B1 10.15 uur ???
DeetosSnel B2 - Oranje Wit B2 09.00 uur ???
DeetosSnel B3 -   10.30 uur/2 ???
Oranje Wit C1 - DeetosSnel C1 11.00 uur  
Oranje Wit C3 - DeetosSnel C2 10.00 uur  
Oranje Wit C4 - DeetosSnel C3 11.00 uur  
Albatros-toernooi - DeetosSnel D1 11-14 uur SR: Arno de Reus ??
Albatros-toernooi - DeetosSnel D2 11-14 uur SR: Mariëlle Hoogen?
Albatros-toernooi - DeetosSnel E1 09-11 uur SR: Ronald Riet ??
Albatros-toernooi - DeetosSnel E2 09-11 uur SR: Gijs Kruit ??
Albatros-toernooi - DeetosSnel E3 09-11 uur SR: Etienne Flach ??
Albatros-toernooi - DeetosSnel E4 09-11 uur SR: Ellen vd Aa ??
Albatros-toernooi - DeetosSnel E5 09-11 uur SR: Michiel Kleemans?
Albatros-toernooi - DeetosSnel F1 09-11 uur SR: Daniëlle Boogers?
Albatros-toernooi - DeetosSnel F2 09-11 uur SR: Mark v Heumen?
Albatros-toernooi - DeetosSnel F3 09-11 uur SR: Richard Willemse?
.        
Dinsdag 6 september        
DeetosSnel 1 - KCC 1 20.45 uur XXX / XXX
DeetosSnel 2 - KCC 2 19.30 uur XXX / XXX
.        
Zaterdag 10 september        
Start veldcompetitie -   dag  
 
Ben je verhinderd voor de oefenwedstrijd van jouw team, meldt dit dan tijdig bij de hoofdtrainer of mentor van jouw trainingsgroep.

Contactpersonen:
Kartrekkers  
Harry Kelderman 06 - 22052349 S1/2
Vacature   S3/4
Ron van Gemert 06 - 46130462 S5 t/m S13 + MW
Vacature   A-jeugd
Daniela Riet 06 - 57250308 B-jeugd
Robert Klip 06 - 30087626 C-jeugd
Jeroen Hulsebos 06 - 53706356 D-jeugd
Karin Stegenga 06 - 22021054 E-jeugd
Daniëlle Boogers 06 - 23778404 F-jeugd
     
 
 
Uitreiking van de erepenning door burgemeester Wouter Kolff
Twitter
Facebook
Website
Email

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kan je voorkeuren wijzigen or uitschrijven.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
DeetosSnel · Vorrinklaan 202 · Dordrecht, ZH 3317 KZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp