Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief 59-13

 

Seizoen 2021-2022
14 februari 2022

 

         
 

De dag na de thriller van het eerste tegen Avanti schrijf ik mijn laatste voorwoord van deze bestuursperiode. Wat was het fijn dat de Baco na zo lange tijd weer heerlijke maaltijden kon serveren en wat zag de hal er prachtig uit met de nieuwe sponsordoeken, die tot zaterdagmorgen zeer vroeg zijn opgehangen door onze geweldige ploeg met vrijwilligers. Hopelijk kunnen we na de persconferentie van a.s. dinsdag steeds weer een beetje meer terug naar vroeger, maar dat is voor de toekomst.

Na de succesvolle ALV waarin Astrid de Gooijer, Joost Koppelaar, Jiska v/d Laan en Oscar Mulders zijn toegetreden tot het bestuur hebben zich nog twee kandidaten aangemeld die het bestuur willen gaan versterken. Dit zijn Miquel Zuidweg en Martijn Naaktgeboren. De laatste zal de secretariaatswerkzaamheden van mij gaan overnemen. Tenminste als hier de komende twee weken geen bezwaar tegen wordt aangetekend vanuit de club.
Zoals jullie in de krant en op de socials hebben kunnen lezen gaat Wouter Blok onze club verlaten. Er wordt naarstig gezocht naar opvolging en zodra hier meer over bekend is, zullen jullie dat via alle kanalen horen.

Het nieuwe bestuur is daarnaast bezig met een kennismakingsronde langs de commissies en ook met externe partijen, zoals de andere korfbalclubs in Dordrecht en nu ze weer zo goed als compleet zijn, gevoed met nieuw bloed, zal ook de taakverdeling steeds duidelijkere vormen aan gaan nemen.
Met de barcommissie en de gemeente is een eerste aanzet gemaakt om te komen tot een gezonde sportkantine. Jullie hoeven niet bang te zijn dat alle lekkers vervangen gaat worden door gezond. (Al is gezond vaak ook heel lekker). Er zullen vooral ook gezonde alternatieven aangeboden worden naast het al aanwezige assortiment.

Verder stellen de vertrouwenspersonen van de club, Marian Blaset en Ellen v/d Aa, zich in deze nieuwsbrief (nogmaals) voor. Na alle aandacht die er in de media is, vinden wij het als bestuur heel belangrijk dat jullie weten dat er ook bij DeetosSnel al jaren vertrouwenspersonen zijn, bij wie iedereen die problemen ervaart binnen de club terecht kan. We willen dat DeetosSnel een veilige omgeving is voor iedereen.

Ook willen we jullie nogmaals wijzen op de enquête over ouderbetrokkenheid die in het kader van het Dordts sportakkoord bij ons, als een van de acht Dordtse verenigingen is uitgezet. Voor iedereen die hem al heeft ingevuld. Dank jullie wel! Wanneer het nog niet is gelukt hierbij nogmaals de link voor de OUDERS: https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=p7tf2rif&fbclid=IwAR0yVSesCuwt6TrXql1tJWQrmPg0AnVk_APNNiXF5-aPzJA2RPyBRfCpF3A
Ook de trainers/coaches van kinderen tot 15 jaar hebben via de app een link ontvangen. Jullie mening is ook belangrijk, dus vul de enquête alsjeblieft even in.

Dan wil ik eindigen zoals ik begin december het voorwoord altijd start
Al is dat in februari best wel apart
Bedankt leden en medebestuurders in de afgelopen jaren
Voor het vertrouwen en de klussen die we met elkaar konden klaren
Het nieuwe bestuur kreeg met het overgedragen stokje ook alle vertrouwen
Zij kunnen op een mooie fundering verder gaan bouwen
En zij weten dat zij met vragen of advies over lopende zaken
Altijd in gesprek met “de oudjes” kunnen raken.
 
Bedankt en tot Snel.
 
Marjolein

      
         
De perikelen rondom The Voice en de uitzending van Boos zijn nog volop in het nieuws. Ook in de sport komen deze dingen voor. Wij willen jullie er dan ook op attent maken dat ook bij DeetosSnel vertrouwenscontactpersonen zijn.
 
Wij zijn Ellen Romijnsen-Van der Aa en Marian Blaset en wij zijn de vertrouwenscontactpersonen binnen de vereniging. Ons doel is begeleiding van, advies aan en het eventueel doorverwijzen van leden die met ongewenst gedrag te maken krijgen. Hoewel we met ons allen ons best doen om binnen de vereniging een veilige sfeer te creëren, kunnen er soms toch vervelende situaties ontstaan. De vertrouwenscontactpersoon is dan de plek waar je naartoe kunt komen met meldingen over ongewenst en grensoverschrijdend gedrag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan discriminatie, racisme, pesten, seksueel overschrijdend gedrag en (seksuele) intimidatie. Mocht je twijfelen of iets wel thuis hoort bij de vertrouwenscontactpersoon dan kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. In eerste instantie bieden wij een luisterend oor en wanneer gewenst, zullen we meezoeken naar een oplossing en gesprekken mee aangaan. Ook wanneer het bestuur meldingen ontvangt over iets of iemand kan hierover contact met ons gezocht worden.
 

Marian Blaset  (06-13327465)

Ik ben 56 jaar oud en moeder van 3 dochters. De jongste (Demi) speelt binnen de verenging in het eerste. Rondom de wedstrijden van de selectie ben ik dus zeker altijd aanwezig. Zelf ben ik dit jaar, na bijna 50 jaar actief te hebben gekorfbald, gestopt met spelen. Maar dat wil niet zeggen dat ik niets meer doe hoor. Ik sport minimaal 3 keer in de week met mijn maatje Marjolein in de sportschool en fluit regelmatig jeugd en seniorenwedstrijden. Ik doe ook activiteiten aan de jurytafel en ben lid van de vrijwilligerscommissie. Ik werk als zedenrechercheur bij de politie, ben gespecialiseerd in zedenzaken en verhoren.
 

Ellen Romijnsen-Van der Aa (06-48375903)

Ik ben 39 jaar oud en moeder van Fenne en Jim. Jim huppelt mee bij de kangoeroes en Fenne speelt in de F1. Zelf speel ik in de Midweek een wedstrijd mee en fluit ik af en toe een jeugd wedstrijd. Ik ben dus voornamelijk op de zaterdagochtend bij de club aanwezig. Ook probeer ik regelmatig naar de selectiewedstrijden te komen kijken. In het dagelijks leven werk ik als psycholoog bij de politie en ben ik net als Marian gespecialiseerd op het gebied van zedenzaken en verhoren.
 
We willen heel laagdrempelig in het contact zijn, dus loop gerust op ons aan als je ons ziet! Appen of bellen kan uiteraard ook altijd.
 
 
Marian en Ellen

Na maanden stil gelegen te hebben is vorige week vrijdag de 4e speelronde van het klaverjassen gespeeld. Heerlijk we mochten uiteindelijk weer klaverjassen. 2 tafels tegen elkaar aan, de spelers op de punten van de tafels, zodat de 1,5 meter gewaarborgd was.
Mondkapje op als je drinken ging halen of naar het toilet ging. We starten om 19uur, zodat we echt om 22.00uur weg waren.
Alie kreeg nog de prijs uitgereikt van de 3e speelronde van 4 november, ze had toen 5169 punten.
Op 4 februari scoorde er 4 mensen boven de 5000 punten, Dick was de beste met 5195 punten, gevolgd door Ton met 5131 punten en Guus en Conny met ieder 5029 punten. Alie had een
off day, en had het slechtste resultaat, namelijk 3533 punten.
Alie had zich boos gemaakt over haar score op 4 februari, en werd winnaar op 11 februari met zelfs 5702 punten, gevolgd door Dick en Ingrid met 5215 punten, en Guus met 5003.
Op deze avond had Ton van Alten zijn off day, en kwam niet verder als 3393 punten.
In het marsenklassement gaat Hennie aan de leiding met 7 stuks, gevolgd door
Ingrid met 6 marsen.
Alie heeft nog steeds het ronde-record met 5702 pt. Het hoogste aantal punten in 1 rondje van 16 spelletjes is behaald door Ivo en Aly met 2118 punten.
De hoogste roem in 16 spelletjes is nu in handen van Ivo en Alie met 440 punten.

Komende vrijdag hopen wij iedereen weer te ontmoeten, en zoals de verwachtingen met betrekking tot de Corona maatregelen zijn, kunnen we om 19.30uur weer starten met klaverjassen en geen beperkingen meer.

Frans, Els en Wim
 
Stand van het klaverjassen

 
1 Alie Romijnsen 23929   11 Guus Houweling 19021 4x
2 Dick vd Elst 23775   12 Els Moniz 18515 4x
3 Ingrid van Velzen 23587   13 Dion Tempelaars 18248 4x
4 Diana Rombouts 23394   14 Ad Vermeij 17845 4x
5 Hans Mulders 23056   15 Connie Vermeij 16983 4x
6 Ivo Romijnsen 22519   16 Rinke Hoeksema 8854 2x
7 Ton van Alten 22326   17 Dik van Bommel 7790 2x
8 Wim van Heusden 22001   18 Stephan Houweling 4645 1x
9 Hennie Nagtegaal 21632   19 Frans Schellenbach 0  
10 Lenie de Jong 21255          
ZAT 19-02 20.15 DSC 1 – DeetosSnel 1  
      DemiB, Iris, Maureen, Quinty Sch. : Boogaard/
1     Joost, MartijnB, Mats, Nout, WesselN     Den Dekker
 
      Vertrek : 18.00 uur      
      Sporthal : De Vijfkamp, Eindhoven      
         
ZAT 19-02 18.30 DSC 2 – DeetosSnel 2  
      Cindy, Iseline, Lisa, Marit, Naomi Sch. : M. van Zoggel
2     Bart, Björn, Brend, Jens, Stefan      
      Vertrek : 16.15 uur      
      Sporthal : De Vijfkamp, Eindhoven      
         
3     DeetosSnel 3 is vrij dit weekeinde  
      Aangeschreven bij ander team: Rachelle, Sven  
         
ZAT 19-02 15.45 Maassluis 2 – DeetosSnel 4  
      Britt, Daniëlle, Femke, Kirsten. Res: Rachelle Sch. : P. van Nood
4     Jasper, Job, KevinL, Rafet, Res: Sven      
      Vertrek : 14.25 uur      
      Sporthal : Olympia, Maassluis      
         
ZAT 19-02 16.30 DeetosSnel 5 – Eureka 2  
      Kim, Marlies, Merel, Michelle, Simone Sch. : Jaco Mathlener
5     Lucas, Patrick, Rik, Syb, Sam      
      Aanwezig : 15.45 uur      
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
6     DeetosSnel 6 is vrij dit weekeinde  
      Aangeschreven bij ander team: Sam  
         
ZAT 19-02 17.45 DeetosSnel 7 – GKV 5  
      Charlotte, Patricia, Robin, Rosa Sch. : Gert-Jan
7     Dylan, Jasper, Julien, Justin, Simo, WesselS        Kraaijeveld
      Aanwezig : 17.15 uur      
      Sporthal : DeetosSnel-hal (2), Dordrecht      
         
ZAT 19-02 16.35 DeetosSnel 8 – Ventura Sport 3  
      Anouk, DemiS, Larissa, Mitzy Sch. : Paul de Gooijer
8     Darren, Hugo, Jonathan, Remco, Rens, Stijn      
      Aanwezig : 16.00 uur      
      Sporthal : DeetosSnel-hal (2), Dordrecht      
         
ZAT 19-02 15.25 DeetosSnel 9 – Korbatjo 3  
      Esther, FlorienH, FlorienV, Lara, Sanne Sch. : Marcel Roos
9     JoostV, RoyP, SamE, Thomas      
      Aanwezig : 14.45 uur      
      Sporthal : DeetosSnel-hal (2), Dordrecht      
         
10     DeetosSnel 10 is vrij dit weekeinde  
         
         
ZON 20-02 14.15 ALO 5 – DeetosSnel 11  
      Diana, Elise, Linda, Trudy Sch. :  
11     Jeroen, Oscar, Patrick, Raymond, Ronald      
      Vertrek : 12.45 uur      
      Sporthal : Ockenburgh, Den Haag      
         
ZON 20-02 10.15 DeetosSnel 12 – HKV/Ons Eibernest 5  
      Anita, Colleen, Danielle, Petra Sch. : Marian Blaset
12     Auke, Gijs, Jesper, Ron, Satish, Wout      
      Aanwezig : 09.45 uur      
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
ZON 20-02 12.00 DeetosSnel 13 – Refleks 7  
      Amanda, Jacqueline, Lizanne, NienkeO, Virginia Sch. : Mario Plaisier
13     Herman, Jeroen, LarsS, Marcel, Rinse      
      Aanwezig : 11.30 uur      
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
ZON 20-02 13.00 ALO 6 – DeetosSnel 14  
      Cecile, Elles, Marianne, Mireille, Wendy Sch. :  
14     Dion, Ferry, LarsB, Michel, Walter      
      Vertrek : 11.30 uur      
      Sporthal : Ockenburgh, Den Haag      
         
WO 16-02   DeetosSnel MW  is vrij dit weekeinde  
         
         
AFSCHRIJVEN VÓÓR WOENSDAG 19.00 UUR
S1 t/m S4  VACATURE  (bij coach, geen wedstrijdsecretariaat)
S5 t/m MW  VACATURE  (bij team, geen wedstrijdsecretariaat)
RESERVES: De namen die bij de eigen ploeg onderstreept staan, staan ook reserve of zijn invaller bij een andere ploeg. Daar kun je de naam dikgedrukt vinden.
 
ZAT 19-02 14.35 PKC A2 – DeetosSnel A1  
      Amy, Isa, Jinthe, Madelief, Louise Leider : Loek / Alice
A1     JesperM, Samuel, Senno, ThijsK, Res: heer      
      Vertrek : 13.10 uur Sch. : R. van Gorkum
      Sporthal : PKC-hal, Papendrecht      
      Willen de ouders van Thijs, Senno, Jesper en Samuel voor vervoer zorgen?
         
ZAT 19-02 17.45 DeetosSnel A2 – Oranje Wit A2  
      Anouk, Lara, Minke, Nadine, Nienke Leider : Martijn / Sam
A2     Bram, Juul, Matthijs, Niels, Res: Syb      
      Aanwezig : 16.45 uur Sch. : KNKV,SR
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
ZAT 19-02 14.10 DeetosSnel A3 – Tilburg A2  
      Esmee, Isa, Melanie, Suzan, Rebecca Leider : Ferry / Robert
A3     Colin, Dennis, Wesley, Ruben, Daan, Teun      
      Aanwezig : 13.30 uur Sch. : D. Belder
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
DO 17-02 18.00 KCC B1 – DeetosSnel B1  
      Bobbi, Fleur, Sifra, Sterre, Res: dame Leider : Gert-Jan / Jiska
B1     Bora, Daan, Mick, Ruben, Sjors      
      Vertrek : 16.30 uur Sch. : M. de Widt
      Sporthal : Schenkel, Capelle a/d IJssel      
            Willen de ouders van Daan, Sterre en Mick voor vervoer zorgen?
         
ZAT 19-02 14.00 DSC B1 – DeetosSnel B1  
      Bobbi, Fleur, Sifra, Sterre, Res: dame Leider : Gert-Jan / Jiska
B1     Bora, Daan, Mick, Ruben, Sjors      
      Vertrek : 12.00 uur Sch. : L. Messerschmidt
      Sporthal : De Vijfkamp, Eindhoven      
            Willen de ouders van Bobbi, Fleur en Ruben voor vervoer zorgen?
         
DI 15-02 18.30 DeetosSnel B2 – Merwede B1  
      Femke, Lynn, Manon, Mare, Res: dame Leider : Mats / Patrick
B2     Jay, Raf, Teun, Twan, Res: heer      
      Aanwezig : 17.45 uur Sch. : R. Eijke
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
ZAT 19-02 15.25 DeetosSnel B2 – Sporting Delta B2   
      Femke, Lynn, Manon, Mare, Res: dame Leider : Mats / Patrick
B2     Jay, Raf, Teun, Twan, Res: heer      
      Aanwezig : 14.45 uur Sch. : KNKV
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
B3     DeetosSnel B3 is vrij dit weekend  
         
DO 17-02 18.00 Albatros C1 – DeetosSnel C1  
      Evi S, Lotte, Mirthe, Noor, Tessa Leiders : Wendy / Jesper
C1     Brent, Jesper, Jordy, Siem, Res: Twan      
      Aanwezig : 17.00 uur Sch. : B. Kreeft
      Sporthal : Develhal, Zwijndrecht      
            Willen de ouders van Jesper, Siem en Noor voor vervoer zorgen?
         
ZAT 19-02 12.10 Maassluis C1 – DeetosSnel C1  
      Evi S, Lotte, Mirthe, Noor, Tessa Leiders : Wendy / Jesper
C1     Brent, Jesper, Jordy, Siem, Res: Twan      
      Vertrek : 10.45 uur Sch. : KNKV
      Sporthal : Olympia, Maassluis      
            Willen de ouders van Mirthe, Tessa en Jordy voor vervoer zorgen?
         
ZAT 19-02 13.05 DeetosSnel C2 – Kinderdijk C2  
      Demi, Eva, Isa, Jayla, Juliëtte, Leiders : Elise / Jeroen
C2     Manon, Mila, Suzan, Tara      
      Aanwezig : 12.30 uur Sch. : Peter
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht        Groeneweg
         
ZAT 19-02 12.05 DeetosSnel C3 – ACKC C3  
      EviK, Fleur, Jolina, Marwa, Naomi, Sarah Leider : Jasper / Remco
C3     Floris, Peyton, Tygo      
      Aanwezig : 11.30 uur Sch. : Marielle
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht        Hogendoorn
         
ZAT 19-02 10.00 Keep Fit ‘70 D1 – DeetosSnel D1  
      Britt, Leli, Yasmine, Yumè Leiders : Rik / Danny
D1     Axel, Bruno, Daniël, Dylan, Fabian      
      Vertrek : 08.45 uur      
      Sporthal : In de Roos, Roosendaal      
            Willen de ouders van Yume, Britt en Leli voor vervoer zorgen?
         
ZAT 19-02 11.00 DeetosSnel D2 – Juliana D2  
      Danielle, Demi, Emma, Lianne, Michelle, Noor Leider : Anouk / Esmee
D2     Germain, Hugo, Lourens, Reinier, Ylse, Yosan      
      Aanwezig : 10.30 uur Sch. : Hugo
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht        Mijsbergen
         
ZAT 19-02 09.00 DeetosSnel E1 – Kinderdijk E1  
      Jaimy, Lana, Lunah Leiders : Anita
E1     Fosse, Sem, Valentijn      
      Aanwezig : 08.30 uur Sch. : Remco
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht        Lubbelinkhof
         
ZAT 19-02 10.00 PKC E4 – DeetosSnel E2  
      Fee, Jonneke, Sophie Leiders : Bobbi /Jinthe
E2     Nabel      
      Vertrek : 09.15 uur      
      Sporthal : PKC-hal, Papendrecht      
            Willen de ouders van Jonneke en Fee voor vervoer zorgen?
         
ZAT 19-02 09.00 Sporting Delta E3 – DeetosSnel E3  
      Iris, Lena, Selma, Sofie Leiders : Daan / Ruben
E3     Tobias      
      Aanwezig : 08.30 uur      
      Sporthal : Deltahal, Dordrecht      
            Verzamelen bij de Deltahal
         
ZAT 19-02 10.00 DeetosSnel E4 – Oranje Zwart E1  
      Amelie S, Merle, Norah, Yze Leiders : Priscilla / Etienne
E4     Hidde      
      Aanwezig : 09.30 uur Sch. : Anita Veldman
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
ZAT 19-02 10.00 DeetosSnel E5 – DSO E4  
      Amélie P, Evi, Mila, Silvenne Leiders : Simone
E5     Timo      
      Aanwezig : 09.30 uur Sch. : Marlies
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht        Simpelaar
         
ZAT 19-02 10.05 Merwede F1 – DeetosSnel F1  
      Feline, Fenne, Juna Leiders : Diana
F1     Duuk, Mitchell      
      Vertrek : 09.15 uur      
      Sporthal : De Stoep, Sliedrecht      
            Willen de ouders van Feline en Duuk voor vervoer zorgen?
         
ZAT 19-02 10.00 DeetosSnel F2 – Keep Fit ‘70 F1  
      Manouk, Livia, Renske Leiders : Thijs / Wesley
F2     Bauke, Faas      
      Aanwezig : 09.30 uur Sch. : Misha Prent
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
ZAT 19-02 09.00 DeetosSnel F3 – Vriendenschaar F4  
      Carice, Felicity, Jessy, Lily, Lindsay Leiders : Charlotte / Gijs
F3     Thijmen      
      Aanwezig : 08.30 uur Sch. : Brend
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht        Dingenouts
         
 
AFSCHRIJVEN VÓÓR DONDERDAG 19.00 UUR
A/B/C bij LEON EVERA               (tel. 06 – 5054 9765)
D/E/F bij MIRANDA DIJKSMAN  (tel. 06 – 3822 2204)
(let op: afschrijven kan alleen telefonisch / dus niet via sms en WhatsApp)      
   
RESERVES: De namen die bij de eigen ploeg onderstreept staan, staan ook reserve of zijn invaller bij een andere ploeg. Daar kun je de naam dikgedrukt vinden.
 
VERVOER: Kunt u niet voor het gevraagde vervoer zorgen? Regel het dan onderling met de andere ouders van de ploeg. Ruil met elkaar.
 
1     DeetosSnel 1 is vrij dit weekeinde  
         
DI 22-02 20.15 DeetosSnel 2 – Avanti 2  
      Cindy, Iseline, Lisa, Marit, Naomi Sch. : M. Ringma
2     Bart, Björn, Brend, Jens, Stefan      
      Aanwezig : 19.15 uur      
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
3     DeetosSnel 3 is vrij dit weekeinde  
4     DeetosSnel 4 is vrij dit weekeinde  
5     DeetosSnel 5 is vrij dit weekeinde  
6     DeetosSnel 6 is vrij dit weekeinde  
         
ZAT 26-02 10.00 DeetosSnel 7 – Vitesse (Ba) 7  
      Charlotte, Patricia, Robin, Rosa Sch. : Roy Helmos
7     Dylan, Jasper, Julien, Justin, Simo, WesselS      
      Aanwezig : 09.30 uur      
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
ZAT 26-02 14.10 Albatros 8 – DeetosSnel 8  
      Anouk, DemiS, Larissa, Mitzy Sch. :  
8     Darren, Hugo, Jonathan, Remco, Rens, Stijn      
      Vertrek : 13.30 uur      
      Sporthal : Develsteinhal, Zwijndrecht      
         
ZAT 26-02   DeetosSnel 9 is vrij dit weekeinde  
         
ZAT 26-02 11.10 DeetosSnel 10 – Koveni 3  
      Lisette, Mariëtte, Samantha, SimoneK Sch. : Rinse de Ruiter
10     Ivar, MartijnW, PaulH, PaulR, Philippe, RoyH      
      Aanwezig : 10.40 uur      
      Sporthal : DeetosSnel-hal, Dordrecht      
         
11     DeetosSnel 11 is vrij dit weekeinde  
12     DeetosSnel 12 is vrij dit weekeinde  
         
ZON 27-02 11.00 Fortuna 8 – DeetosSnel 13  
      Amanda, Jacqueline, Lizanne, NienkeO, Virginia Sch. :  
13     Herman, Jeroen, LarsS, Marcel, Rinse      
      Vertrek : 10.00 uur      
      Sporthal : Fortuna-hal, Delft      
         
14     DeetosSnel 14 is vrij dit weekeinde  
MW     DeetosSnel MW  is vrij deze week  
         
         
AFSCHRIJVEN VÓÓR WOENSDAG 19.00 UUR
S1 t/m S4  VACATURE  (bij coach, geen wedstrijdsecretariaat)
S5 t/m MW  VACATURE  (bij team, geen wedstrijdsecretariaat)
RESERVES: De namen die bij de eigen ploeg onderstreept staan, staan ook reserve of zijn invaller bij een andere ploeg. Daar kun je de naam dikgedrukt vinden.
 
A1     DeetosSnel A1 is vrij dit weekeinde  
         
A2     DeetosSnel A2 is vrij dit weekeinde  
         
A3     DeetosSnel A3 is vrij dit weekeinde  
B1     DeetosSnel B1 is vrij dit weekend  
B2     DeetosSnel B2 is vrij dit weekend  
B3     DeetosSnel B3 is vrij dit weekend  
         
C1     DeetosSnel C1 is vrij dit weekend  
         
ZAT 26-02 14.00 DVS ‘69 C1 – DeetosSnel C2  
      Demi, Eva, Isa, Jayla, Juliëtte, Leiders : Elise / Jeroen
C2     Manon, Mila, Suzan, Tara      
      Vertrek : 13.15 uur Sch. :  
      Sporthal : De Ridderhal, HI Ambacht      
            Willen de ouders van Juliëtte, Jayla en Tara voor vervoer zorgen?
         
ZAT 26-02 11.10 DeetosSnel C3 – GKV C3  
      EviK, Fleur, Jolina, Marwa, Naomi, Sarah Leider : Jasper / Remco
C3     Floris, Peyton, Tygo      
      Aanwezig : 10.30 uur Sch. : Arno de Reus
      Sporthal : DeetosSnel-hal 2, Dordrecht      
         
ZAT 26-02 10.05 DeetosSnel D1 – Juliana D1  
      Britt, Leli, Yasmine, Yumè Leiders : Rik / Danny
D1     Bruno, Daniël, Dylan      
      Aanwezig : 09.15 uur Sch. : Peter
      Sporthal : DeetosSnel-hal 2, Dordrecht        Groeneweg
         
ZAT 26-02 09.00 DeetosSnel D2 – Oranje Wit D4  
      Danielle, Demi, Emma, Lianne, Noor, Yosan Leider : Anouk / Esmee
D2     Germain, Hugo, Lourens, Reinier      
      Aanwezig : 08.30 uur Sch. : Nout vd Wal
      Sporthal : DeetosSnel-hal 2, Dordrecht      
         
E1     DeetosSnel E1 is vrij dit weekend  
E2     DeetosSnel E2 is vrij dit weekend  
E3     DeetosSnel E3 is vrij dit weekend  
E4     DeetosSnel E4 is vrij dit weekend  
E5     DeetosSnel E5 is vrij dit weekend  
         
F1     DeetosSnel F1 is vrij dit weekend  
F2     DeetosSnel F2 is vrij dit weekend  
F3     DeetosSnel F3 is vrij dit weekend  
 
AFSCHRIJVEN VÓÓR DONDERDAG 19.00 UUR
A/B/C bij LEON EVERA               (tel. 06 – 5054 9765)
D/E/F bij MIRANDA DIJKSMAN  (tel. 06 – 3822 2204)
(let op: afschrijven kan alleen telefonisch / dus niet via sms en WhatsApp)      
 
 
RESERVES: De namen die bij de eigen ploeg onderstreept staan, staan ook reserve of zijn invaller bij een andere ploeg. Daar kun je de naam dikgedrukt vinden.
 
VERVOER: Kunt u niet voor het gevraagde vervoer zorgen? Regel het dan onderling met de andere ouders van de ploeg. Ruil met elkaar.
 
       
       .  
Klik hier de ledenacties
Klik hier voor de laatste uitslagen/standen
Uitreiking van de erepenning door burgemeester Wouter Kolff
Twitter
Facebook
Website
Email

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kan je voorkeuren wijzigen or uitschrijven.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
DeetosSnel · Vorrinklaan 202 · Dordrecht, ZH 3317 KZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp