Copy
View this email in your browser
Indische Buurt TeleVisie
Welkom bij IBTV!

Daar is die weer; jouw eigen IBTVGids met alles wat er bij Indische Buurt TeleVisie speelt. In deze editie: Koken met de Buurt, een eerste vooruitblik op het Indische Buurt Festival op 4 september en een heel lekkere terugkijktip.
 
IBTV is live en on demand te bekijken via verschillende kanalen; op Youtube via de IBTV Indische Buurtaccount, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram en Twitter en natuurlijk via de eigen IBTV website.
  
IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!
 
Wij zijn elke weekdag van 19.00 tot 22.30 te zien met onze programma's. Neem bijvoorbeeld die lekkere BTV's Jampot Summertime! jamsessie, een zinderende live uitzending met dansbare topmuziek met Latin, jazz, en Caribean invloeden.

Of wat dacht je van de uitzending die we maakten met buurtinitiatief GroenDoen. Wil jij iets moois met je balkon, je tuin, je geveltuin? Of heb je ideeën die je met je buren of vrienden in de wijk wilt uitvoeren, maar weet je niet goed hoe? Kijk dan naar dit programma.

Kortom: wij maken TV vanuit de wijk voor heel Amsterdam!

IBTV kan je hier bekijken:
Op YouTube: IBTV Indische Buurt  (OF VIA KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN & XS4ALL!)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram: IBTV
Op Twitter: IBTV
Website: IBTV  
KLIK OP ONDERSTAANDE BUTTONS VOOR DIRECTE TOEGANG:
YouTube
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Vanmiddag om 5 uur: IBTV’s Koken Met De Buurt

We gaan Koken met de Buurt!
Vandaag: Pakistaanse salade van Shafia Ali! IBTV’s Koken Met De Buurt wil je inspireren en motiveren om lekker en gezond te eten. In samenwerking met Civic Amsterdam en Gemeente Amsterdam presenteert IBTV op zondag 11 juli deel 1 van Koken Met De Buurt. Onze Selman Aqiqi gaat op bezoek bij onze thuiskoks en gezondheidsambassadeurs in de Indische Buurt. In ontspannen sfeer praten ze over hoe je gezond eten en lekker koken kunt combineren. Je krijgt tips over hoe je prijsbewust voedsel kunt kopen en hoe je je eten het lekkerst kunt bereiden. Niet te missen, zo lekker op de zondagmiddag!


 
(Klik hier en ga direct naar de Koken met de Buurt uitzending)
 
Terugkijktip: IBTV's Partybands!

Wat hebben genoten afgelopen vrijdag in The 5th in Stay Okay aan het Timorplein. Van Piekeren en Salsa De Pichón speelden de sterren van de hemel en alle voetjes gingen van de vloer. 
 

(Klik hier en je kunt IBTV's Partybands direct terugkijken!)

Trio van Piekeren bouwde een Nederlandstalig feestje, terwijl Salsa De Pichón alle harten verwarmde met hun Zuid Amerikaanse, verfrissende en  positieve vibes.
 
Eerste vooruitblik op het Indische Buurt Festival
De Berbicara Talkshow van 2 juli stond in het teken van het Indische Buurt Festival. Wat zijn de verwachtingen, wat gaat er spelen? En misschien wel het belangrijkst; hoe kun jij hier deel van uit maken?
 
Vooruitblik op het Indische Buurt Festival 2021: interview met Robert Penekamp
 
Tijdens IBTV's Berbicara interviewde talkshow host Sassy Smit initiatiefnemer Robert Pennekamp. Hij organiseert op 4 september de KunstStraat tijdens het Indische Buurt Festival.
Vooruitblik op het Indische Buurt Festival 2021: In gesprek met René Janssen.

Tijdens IBTV's Berbicara interviewde talkshow host Sassy Smit initiatiefnemer René Janssen van Stichting Cultopia, de organisatie achter het Indische Buurt Festival 2021.
Vooruitblik op het Indische Buurt Festival 2021: interview met Rob van Veelen.

Rob van Veelen, lid van het Comité van Aanbeveling van IBTV, werd geïnterviewd door host Sassy Smit tijdens IBTV's Berbicara Talkshow. Rob van Veelen is sinds het eerste uur betrokken bij het Indische Buurt Festival.
                                   IBTV KIJKTOP 10 ALLER TIJDEN
 
Alle uitzendingen zijn nu te zien op YouTube en Facebook!

1. The Pheromones Live 4.930 views. Still going strong!
2. Sonpati Live 4.740 views. Cubaanse Son live uit Grand Café The 5th, Timorplein.
3. SeenDeeKa's Vlog 1 t/m 13 4.450 views (gem.) Hoe gaat het op Curaçao? Nu ook opnieuw uitgezonden op het eiland zelf!
4. NIEUW BINNEN MET STIP! Jampot ZomerJam Live 4.050 views. De beste latin, jazz en popmuzikanten uit Amsterdam live vanuit StayOkay Oost.
5. Berbicara Talkshow #7 3.690 views. Klimaat om de Hoek!
6. Erik & Amber Live 3.670 views. Het bekendste jazzduo van Oost in topvorm, vanuit Thuskomme.
7. UptempoNight 3.350 views. Drie bands voor de prijs van 1! Sheila's Soul, rock en americana. Onderdeel van het Indische Buurt Festival 2020.
8. Groene Buren zet een boompje op 2.860 views. Ff wat flora planten...
9. Dichter bij Ons Live Deel 1  2.770 views. Met poëten en Freddy & The Scabies Sisters.
10. IBTV Jazzfest 2.590 views. De top van de Amsterdamse jazzscene in Studio K. 
IBTV DEZE ZOMER OP JE TV.
Wij komen deze zomer lekker je huiskamer binnen met veel muziek en nog meer cultuur!  Op je TV, je tablet en je mobiel, via Youtube en Facebook Live!

 
klik plaatje

PROGRAMMA LIVE SHOWS:

Zondag 11 juli Koken met de Buurt. 17:00 - 17:30 Onze eigen 5Uurshow! Hoe kook je gezond en toch lekker? Deze week: Pakistaanse salade van Shafia!
30 juli - 6 augustus: Pride Oost & IBTV. Houd onze TVgids in de gaten!
Vrijdag 13 augustus 20.00 IBTV's Talkshow Indische buurt Special #2!
Zondag 15 augustus Koken met de Buurt 20:30 - 21:30 De finale van onze drie bezoeken aan thuiskeukens bij jou in de buurt.
Vrijdag 27 augustus 20.00 IBTV's Talkshow Indische buurt Special #3!
Donderdag 2 september 20.00 IBTV's Talkshow Indische buurt Special #4!
ZATERDAG 4 SEPTEMBER 11.00 - 19.00 LIVE Indische Buurt Festivalshow!

Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste live TVstek elke dag van 19.00 tot 22.30. Met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Met of zonder live publiek! UITZENDING BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ONZE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN VIA IBTV@XS4ALL.NL!

 
IBTV MEDIAVACATURES
 
 
IBTV HEEFT PER DIRECT WERK VOOR JOU. Wij maken Amsterdamse on demand TV met landelijke uitstraling met eigenzinnige, opbeurende, verdiepende en gedurfde programma's, van soaps tot docu-films tot series tot live shows tot portretten. Resultaatgericht maar in goede sfeer werken in hartje Amsterdam en met ons mee kunnen groeien, dat bieden we je. Verdiensten en uren in overleg, maatwerk mogelijk. Kies je vacature uit en mail een korte motivatie en iets over je media-achtergrond naar IBTV@XS4all.nl. Je krijgt meteen antwoord.

BUREAUREDACTEUR/OFFICE MANAGER
Zorgt voor het goed reilen en zeilen van de redactie. Bereidt de vergaderingen voor en verzorgt de administratie van IBTV. Op ZZP basis. Vast bedrag per maand, vast aantal uren per week (4-12).

Junior productieleider/productieassistent. Rechterhand van de projectleider. Regelt de gasten voor de talkshow. Is de showrunner. Regelt de crewcatering. Maakt makkelijk contact en blijft ten alle tijden flexibel. Uren in overleg. STAGE of ZZPbasis, vast aantal uren per week.

VRIJWILLIG
Voxpop Presentator. Maakt filmpjes in de wijk, maakt stand ups, interviewt de bewoners en verslaat onze live zomerevents. En...misschien wordt jij wel één van onze verslaggevers op het Indische Buurt Festival!

Junior prodcutieleider/productieassistent. Rechterhand van de projectleider. Haalt spullen op en brengt ze weg, kan cateren voor kleine groepen, verleent hand- en spandiensten bij (live)opnames. Maakt makkelijk contact en blijft ten alle tijden flexibel. Heeft beschikking over auto. 1 dag per week, uren in overleg. ZZPbasis of stage, vast aantal uren per week.

Ambassadeurs (3). Netwerkers in media en het gemeentelijk gremium. Actief promoten van IBTV, representatie. Beloning: bedrijfsuitjes, etentjes en je bent gast bij alle live shows!
Voor de projecten van Stichting Karrewiel: VETTE KLUS VOOR EEN Fondsenwerver/commercieel medewerker op percentagebasis. Werft budgetten bij alle soorten bronnen (van lokaal tot internationaal, van fondsen tot sponsoren) en verkoopt reclametijd/spotjes voor Indische Buurt TeleVisie. Uitgebreide fondsenlijst voor handen.
Mail naar: stichting.karrewiel@gmail.com of IBTV@XS4all.nl
  
REDACTIONEEL (VISIE/MISSIE)

Indische Buurt TeleVisie (IBTV) is een bewonersinitiatief. We zijn de communityzender van Amsterdam die uitzendt vanuit de Indische Buurt en die kiest voor de kernthema's inclusie, communityvorming, armoedebestrijding, democratisering, klimaatbeheersing, en podiumkunsten. Wij maken de meest urgente onderliggende sociale en culturele ontwikkelingen in Amsterdam bespreekbaar en halen lokale podiumkunstenaars voor het voetlicht. Dat doen we op onafhankelijke basis en vanuit en met de Amsterdammers zelf. Want het recht op het zenden en ontvangen van informatie is een primair recht van de bewoners en niet van overheden, fondsen of het bedrijfsleven.

Maar we maken dat wat nodig is om te vertellen ook graag spannend. We baseren onze programma's daarom op bekende televisieformats en kleden die lekker eigenwijs aan. We werken crossmediaal en on demand en maken daarbij heel graag gebruik van wat bewoners willen laten zien. Laat ons dus weten of we je kunnen helpen met het maken van je eigen show, film of filmpje! Mail naar IBTV@XS4all.nl
 

Wij blijven naar je toe komen uit het hart van deze volkswijk on the rise. Indische Buurt TeleVisie zendt uit vanuit de straten, hoeken en pleinen van Amsterdam Oost voor de hele stad. (Live) TV met optredens, interviews, reportages, talkshows en nieuws voor iedereen. Want Amsterdamse TV kan ook jouw feestje zijn!
 
AMSTERDAM IS IBTV's OYSTER. OOK DE LANGE LEIDSEDWARSSTRAAT.
WIE MAAKT INDISCHE BUURT TELEVISIE?

Hoofdredacteur/producent: René Janssen.
Productiehuis: Cultopia.

Redactieteam:
Marije van Alphen, Sebastian Arcinega, Selman Aqiqi, Anis Babai, Roelien Benjamins, Franc Gaviria, Rens van der Linden, Rendy Nijman, Isi Odia, Marcel Ozymantra, Sassy Smit en Jessica de Wal.
Presentatoren: Selman Aqiqi, Sassy Smit, Rendy Nijman, Juriaan Vogelzang.
Gastpresentator: Esther van der Voort.
Algemeen redacteur: Roelien Benjamins.
Redacteur Kunst & Cultuur/programmamaker: Sassy Smit.
Redacteur Jeugd & Jongeren: Rendy Nijman.
Redacteur Groen & Duurzaam: Rens van der Linden.

PRmanager: Jessica De Wal.
Samensteller/editor: Marije van Alphen.
Vormgever: Marcel Ozymantra.
Onbekend: Siebe De Pigning
Onbekend/in productie: Ling De Pigning

Productieteam:
Projectmanager: Isi Odia
Opnameleiding: Sassy Smit, Juriaan Vogelzang.
Productie-assistent: Rendy Nijman
Setdresser: Roelien Benjamins. 
Bloemen en planten op de set: Ella Francken.
Camera: Sebastian Arcinega, Chris Kesting, Bart Reitsma
Camera, green Screen, streaming video: Franc Gaviria TV.

Comité van Aanbeveling: Reinier Nieuwenhuis, Rob van Veelen.

 

   Siebe de Pigning Zegt Deze Week: 'Handen af van de journalist!'

Comité van Aanbeveling: Reinier Nieuwenhuis, Rob van Veelen.

PARTNERS
Techniek Live Shows: Limmerick Geluid, Licht en Video
Materialen: Sociaal Cement, Meevaart , Thuskomme
Communicatieadvies: Ria Maliepaard, De Sociale Zaak
Organisatieadvies: Erik van de Langkruis, Civic Amsterdam

 

klik plaatje
 
Met speciale dank aan De Meevaart en Bar Restaurant The 5th voor hun gastvrijheid en aan Sacha in Oost voor alle tips en ideeën.

OPMERKINGEN? NIEUWS? MEEDOEN? MAIL DE REDACTIE: IBTV@XS4ALL.NL

IBTV kan je hier bekijken:
Op YouTube: IBTV Indische Buurt (KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN, XS4ALL EN TELE2!)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram: IBTV
Op Twitter: IBTV
Op onze website: IBTV  
 

Onze trailer!
klik plaatje 

NOG MEER WETEN OVER IBTV? Check hier voor meer informatie over de achtergronden.
 

UITZENDINGEN BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ALLE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE DAAR AAN, OF MAIL JE BELANGSTELLING NAAR IBTV@XS4ALL.NL! Enne..mail ons je ideeën hè? Want jij doet mee!

YouTube
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Copyright © Productiehuis Cultopia, All rights reserved.
ibtvwijk.wordpress.com

Our mailing address is:
ibtv@xs4all.nl
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Cultopia · IBTV@XS4all.nl · Indische Buurt · Amsterdam, Noord-Holland 1000 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp