Copy
View this email in your browser
IBTV presenteert het Indische Buurt Festival
Welkom bij deze speciale editie van de IBTVGids!

Je bent het niet van ons gewend, maar vandaag verschijnt de IBTVGids op woensdag in je inbox.

Dit is een special ingelaste editie omdat we je op de hoogte willen houden over het Indische Buurt Festival op 4 sepetember 2021, waar IBTV de mediapartner van is.

IBTV is live en on demand te bekijken via verschillende kanalen; op Youtube via de IBTV Indische Buurtaccount, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram en Twitter en natuurlijk via de eigen IBTV website.
  
IBTV: JOUW WIJK JOUW PROGRAMMA!
 
Wij zijn elke weekdag van 19.00 tot 22.30 te zien met onze programma's. 

Om alvast in de stemming te komen voor het Indische Buurt Festival op 4 september, raden we aan op ons Youtubekanaal naar de voortuitblik op het festival te kijken. 

Of geniet nog even na van het online Indische Buurt Festival 2020 met Indische Buurt Festival Schoonheid & TroostIBF UpTempoNight of de Berbicara Talkshow Hoe Rijk Is De Wijk

Kortom: wij maken TV vanuit de wijk voor heel Amsterdam!

IBTV kan je hier bekijken:
Op YouTube: IBTV Indische Buurt  (OF VIA KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN & XS4ALL!)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram: IBTV
Op Twitter: IBTV
Website: IBTV  
KLIK OP ONDERSTAANDE BUTTONS VOOR DIRECTE TOEGANG:
YouTube
Facebook
Instagram
Twitter
Website
DE VOORBEREIDINGEN VOOR HET INDISCHE BUURT FESTIVAL ZIJN IN VOLLE GANG

Het duurt nog een paar weken voordat het 4 september is, maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan de productie van het Indische Buurt Festival. Vandaag kunnen we de eerste bevestigde namen bekend maken.

MUZIEKTUIN CULTOPIA

In MuziekTuin Cultopia in Langkatstraat kun je loungen op het gras. Verwacht optredens van onder andere Nita Aartsen met toptrio met het programma Jakarta before, now and future, The Jones Project, Marta Arpini, Van Piekeren Band en een Mystery Guest die binnenkort aangekondigd zal worden. Om 14.30 uur kun je in de Muziektuin genieten van een modeshow van Life & Style in samenwerking met Civic.
 


 
TIMORPLEIN VOOR KIDS EN JONGEREN

Van het Timorplein wordt een KidsPlein gemaakt waar Poppenkast Opgepast en stichting BIGS zorgen voor spel en plezier voor de allerkleinsten, 4 tot 12 jaar. Iedereen tussen 14 en 21 kunnen terecht bij de JongerenHub van muziek, spoken word en lekker chillen rond het podium, door PleinGames.
 
 

 
SHOPAROUND EN KUNSTSTRAAT

De winkeliers van de Javastraat pakken uit met de ShopAround met aanbiedingen en lekker eten & drinken bij de uitgestalde kramen op de stoep. De beste kunst van de wijk kun je zien in de KunstStraat in de Sumatrastraat, Het Buurtatelier, KRIMPclub, Open Oost, Trans Amsterdam, Erna Leussink, Jonathan Schuit, Sonya Wilson, Trans Art School, Camille van Neer, Netty Geleisteen, Ageethe alias Ixepolly, Esra Sakir Film en PIM Atelier doen al mee.
 
 

 
INITIATIEVENMARKT

Rondom de Javastraat is de InitiatievenMarkt waarin de verschillende (buurt)initatieven het nieuwe nieuwe seizoen inluiden.  Onder andere Life&Style, GroenDoen, Assadaaka, de Buurtwinkel, Vereniging Aaneen, Meevaart Opleidingen, Zakgeldproject, Cultuurtuin, Civic met het project Happy Stones, Ondernemersvereniging Javastraat, Shafia’s Creativiteit, Moneyschool, Meander Massage, Geheugen van Oost, Civic, Wijkkunde, Vrouwen voor Vrouwen, Stichting MOI, De Piramide, Spelinloop Re-Play, PAO/ASKV, Mindfulness voor de Buurt, Interactive Oost, Ondernemersvereniging Makassar en Buurthulp Oost zullen zich presenteren.
 

 
FOOD & BIER ROUTE

Culinaire liefhebbers komen op het Indische Buurt Festival ook aan hun trekken, want er wordt een food & bier en cultuurroute gepland door de wijk.
 
 

Indische Buurt TeleVisie zendt alles de hele dag live uit op Youtube en Facebook Live vanaf de locatie en vanuit de studio in de wijk.

Voor meer informatie bezoek je de website, Youtube, Facebook of Instagram pagina’s.

https://www.indischebuurtfestival.nl/
https://www.facebook.com/indischebuurtfestival2021
https://www.instagram.com/indischebuurtfestival/
https://www.youtube.com/channel/UCarW1eSs4FR1dw3AwSq7RWQ
 
Vooruitblik op het Indische Buurt Festival 2021: interview met Robert Penekamp
 
Tijdens IBTV's Berbicara interviewde talkshow host Sassy Smit initiatiefnemer Robert Pennekamp. Hij organiseert op 4 september de KunstStraat tijdens het Indische Buurt Festival.
Vooruitblik op het Indische Buurt Festival 2021: In gesprek met René Janssen.
Tijdens IBTV's Berbicara interviewde talkshow host Sassy Smit initiatiefnemer René Janssen van Stichting Cultopia, de organisatie achter het Indische Buurt Festival 2021.
Vooruitblik op het Indische Buurt Festival 2021: interview met Rob van Veelen.
Rob van Veelen, lid van het Comité van Aanbeveling van IBTV, werd geïnterviewd door host Sassy Smit tijdens IBTV's Berbicara Talkshow. Rob van Veelen is sinds het eerste uur betrokken bij het Indische Buurt Festival.
IBTV DEZE ZOMER OP JE TV.
Wij komen deze zomer lekker je huiskamer binnen met veel muziek en nog meer cultuur. Op je TV, je tablet en je mobiel, via Youtube en Facebook Live!

 
klik plaatje

PROGRAMMERING RONDOM HET INDISCHE BUURT FESTIVAL

Vrijdag 13 augustus 20.00 IBTV's Talkshow Indische buurt Special #2!
Vrijdag 27 augustus 20.00 IBTV's Talkshow Indische buurt Special #3!
Donderdag 2 september 20.00 IBTV's Talkshow Indische buurt Special #4!
ZATERDAG 4 SEPTEMBER 11.00 - 19.00 LIVE Indische Buurt Festivalshow vanuit Bar Restaurant The 5th  !

ANDERE, NIEUWE PROGRAMMA'S OP IBTV DEZE ZOMER

30 juli - 6 augustus: Pride Oost & IBTV. Houd onze TVgids in de gaten! (onder voorbehoud)
Zondag 15 augustus Koken met de Buurt 20:30 - 21:30 De finale van onze drie bezoeken aan thuiskeukens bij jou in de buurt.
Zondag 22 augustus PREMIÈRE: Docusoap 'Thijsse in het FlevoPark'! 

Warm, open, entertaining, informatief: jouw vaste live TVstek elke dag van 19.00 tot 22.30. Met herkenbare beelden vanaf herkenbare plekken. Met of zonder live publiek! UITZENDING BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ONZE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE AAN VIA IBTV@XS4ALL.NL!

 
                                  
 
IBTV KIJK-TOP 10 ALLER TIJDEN
 
Alle uitzendingen zijn nu te zien op YouTube en Facebook!

1. The Pheromones Live 4.930 views. Still going strong!
2. Sonpati Live 4.740 views. Cubaanse Son live uit Grand Café The 5th, Timorplein.
3. SeenDeeKa's Vlog 1 t/m 13 4.450 views (gem.) Hoe gaat het op Curaçao? Nu ook opnieuw uitgezonden op het eiland zelf!
4. NIEUW BINNEN MET STIP! Jampot ZomerJam Live 4.050 views. De beste latin, jazz en popmuzikanten uit Amsterdam live vanuit StayOkay Oost.
5. Berbicara Talkshow #7 3.690 views. Klimaat om de Hoek!
6. Erik & Amber Live 3.670 views. Het bekendste jazzduo van Oost in topvorm, vanuit Thuskomme.
7. UptempoNight 3.350 views. Drie bands voor de prijs van 1! Sheila's Soul, rock en americana. Onderdeel van het Indische Buurt Festival 2020.
8. Groene Buren zet een boompje op 2.860 views. Ff wat flora planten...
9. Dichter bij Ons Live Deel 1  2.770 views. Met poëten en Freddy & The Scabies Sisters.
10. IBTV Jazzfest 2.590 views. De top van de Amsterdamse jazzscene in Studio K. 
IBTV MEDIAVACATURES

 
 
 
 
IBTV HEEFT PER DIRECT WERK VOOR JOU. Wij maken Amsterdamse on demand TV met landelijke uitstraling met eigenzinnige, opbeurende, verdiepende en gedurfde programma's, van soaps tot docu-films tot series tot live shows tot portretten. Resultaatgericht maar in goede sfeer werken in hartje Amsterdam en met ons mee kunnen groeien, dat bieden we je. Verdiensten en uren in overleg, maatwerk mogelijk. Kies je vacature uit en mail een korte motivatie en iets over je media-achtergrond naar IBTV@XS4all.nl. Je krijgt meteen antwoord.

BUREAUREDACTEUR/OFFICE MANAGER
Zorgt voor het goed reilen en zeilen van de redactie. Bereidt de vergaderingen voor en verzorgt de administratie van IBTV. Op ZZP basis. Vast bedrag per maand, vast aantal uren per week (4-12).

Junior productieleider/productieassistent. Rechterhand van de projectleider. Regelt de gasten voor de talkshow. Is de showrunner. Regelt de crewcatering. Maakt makkelijk contact en blijft ten alle tijden flexibel. Uren in overleg. STAGE of ZZPbasis, vast aantal uren per week.

VRIJWILLIG
Voxpop Presentator. Maakt filmpjes in de wijk, maakt stand ups, interviewt de bewoners en verslaat onze live zomerevents. En...misschien wordt jij wel één van onze verslaggevers op het Indische Buurt Festival!

Ambassadeurs (3). Netwerkers in media en het gemeentelijk gremium. Actief promoten van IBTV, representatie. Beloning: bedrijfsuitjes, etentjes en je bent gast bij alle live shows!
VRIJWILLIGERS GEZOCHT: HET INDISCHE BUURT FESTIVAL HEEFT JOU NODIG!

Makkies beschikbaar! Om het festival goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag 4 september tussen 09.00 - tot 19.00 (of delen daarvan) kunnen helpen met onderstaande functies:

- Vrijwilligers voor de opbouw en afbouw
- Vrijwilligers voor de informatiestand
- Vrijwilligers op oproep (runners)
- Vrijwilligers die de kraamhouders terzijde staan
- Festivalambassadeurs
- Vrijwilligers voor de opbouw en afbouw van de live festivalstudio

Voor topvrijwilligers is er een vergoeding beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in één van deze vrijwilligersvacatures? Stuur dan vandaag nog een e-mail naar Indischebuurtfestival@xs4all.nl Neem voor meer informatie een kijkje op onze website: https://www.indischebuurtfestival.nl/
 
 
Voor de projecten van Stichting Karrewiel: VETTE KLUS VOOR EEN Fondsenwerver/commercieel medewerker op percentagebasis. Werft budgetten bij alle soorten bronnen (van lokaal tot internationaal, van fondsen tot sponsoren) en verkoopt reclametijd/spotjes voor Indische Buurt TeleVisie. Uitgebreide fondsenlijst voor handen.
Mail naar: stichting.karrewiel@gmail.com of IBTV@XS4all.nl
  
VISIE/MISSIE

Indische Buurt TeleVisie (IBTV) is een bewonersinitiatief. We zijn de communityzender van Amsterdam die uitzendt vanuit de Indische Buurt en die kiest voor de kernthema's inclusie, communityvorming, democratisering, armoedebestrijding, duurzaamheid en podiumkunsten. Wij maken de meest urgente onderliggende sociale en culturele ontwikkelingen in Amsterdam bespreekbaar en halen lokale podiumkunstenaars voor het voetlicht. Dat doen we op onafhankelijke basis en vanuit en met de Amsterdammers zelf. Want het recht op het zenden en ontvangen van informatie is een primair recht van ons als bewoners en niet van overheden of het bedrijfsleven.

We maken dat wat nodig is om te vertellen ook graag spannend. We baseren onze programma's daarom op bekende televisieformats en kleden die lekker eigenwijs aan. We werken crossmediaal en on demand en maken daarbij heel graag gebruik van wat bewoners willen laten zien. Laat ons dus weten of we je kunnen helpen met het maken van je eigen show, film of filmpje! Mail naar IBTV@XS4all.nl
 

Wij blijven naar je toe komen uit het hart van deze volkswijk on the rise. Indische Buurt TeleVisie zendt uit vanuit de straten, hoeken en pleinen van Amsterdam Oost voor de hele stad. (Live) TV met optredens, interviews, reportages, talkshows en nieuws voor iedereen. Want Amsterdamse TV kan ook jouw feestje zijn!
 
AMSTERDAM IS IBTV's OYSTER. 
WIE MAAKT INDISCHE BUURT TELEVISIE?

Hoofdredacteur/producent: René Janssen.
Productiehuis: Cultopia.

Redactieteam:
Marije van Alphen, Sebastian Arcinega, Selman Aqiqi, Anis Babai, Roelien Benjamins, Franc Gaviria, Rens van der Linden, Rendy Nijman, Isi Odia, Marcel Ozymantra, Sassy Smit en Jessica de Wal.
Presentatoren: Selman Aqiqi, Sassy Smit, Rendy Nijman, Juriaan Vogelzang.
Gastpresentator: Esther van der Voort.
Algemeen redacteur: Roelien Benjamins.
Redacteur Kunst & Cultuur/programmamaker: Sassy Smit.
Redacteur Jeugd & Jongeren: Rendy Nijman.
Redacteur Groen & Duurzaam: Rens van der Linden.

PRmanager: Jessica De Wal.
Samensteller/editor: Marije van Alphen
Vormgever: Marcel Ozymantra.
Onbekend: Siebe De Pigning
Onbekend/in productie: Ling De Pigning

Productieteam:
Projectmanager: Isi Odia
Opnameleiding: Sassy Smit, Juriaan Vogelzang.
Productie-assistent: Rendy Nijman
Setdresser: Roelien Benjamins. 
Bloemen en planten op de set: Ella Francken.
Camera: Sebastian Arcinega, Chris Kesting, Bart Reitsma
Camera, green screen, streaming video: Franc Gaviria TV.

Comité van Aanbeveling: Reinier Nieuwenhuis, Rob van Veelen.

 

   Siebe de Pigning Zegt Deze Week: 'Vrijwilliger worden bij het Indische Buurt Festival? Koud kunstje!'

PARTNERS
Techniek Live Shows: Limmerick Geluid, Licht en Video
Communicatieadvies: Ria Maliepaard, De Sociale Zaak
Organisatieadvies: Erik van de Langkruis, Civic Amsterdam

 

klik plaatje
 
Met speciale dank aan De Meevaart en Bar Restaurant The 5th voor hun gastvrijheid en aan Sacha in Oost voor alle tips en ideeën.

OPMERKINGEN? NIEUWS? MEEDOEN? MAIL DE REDACTIE: IBTV@XS4ALL.NL

IBTV kan je hier bekijken:
Op YouTube: IBTV Indische Buurt (KANAAL 201 OP JE DIGITALE TV BIJ KPN, XS4ALL EN TELE2!)
Op Facebook: @IBTV
Op Instagram: IBTV
Op Twitter: IBTV
Op onze website: IBTV  
 

Onze trailer!
klik plaatje 

NOG MEER WETEN OVER IBTV? Check hier voor meer informatie over de achtergronden.
 

UITZENDINGEN BIJWONEN? DAT KAN! CORONAPROOF EN VOORLOPIG NOG GRATIS. CHECK ALLE EVENEMENTEN OP FACEBOOK BIJ @IBTVWIJK EN MELD JE DAAR AAN, OF MAIL JE BELANGSTELLING NAAR IBTV@XS4ALL.NL! Enne..mail ons je ideeën hè? Want jij doet mee!

YouTube
Facebook
Instagram
Twitter
Website
Email
Copyright © Productiehuis Cultopia, All rights reserved.
ibtvwijk.wordpress.com

Our mailing address is:
ibtv@xs4all.nl
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Cultopia · IBTV@XS4all.nl · Indische Buurt · Amsterdam, Noord-Holland 1000 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp