Copy

Niet goed leesbaar? Klik hier voor de HTML-versie

Coronadossier 

De tweede coronagolf is een feit. Ook nu zullen zorgverleners uit eerste en tweede lijn de schouders eronder zetten om de zorg zo goed als mogelijk te verlenen. Bureau Huisartsencontacten zal de komende tijd wekelijks een Verwijzer-coronadossier mailen met daarin het laatste nieuws en samenwerkingsafspraken.

Kijk voor meer informatie ook op onze veelgestelde vragen voor zorgverleners. https://www.mijnasz.nl/zorgverleners/corona/

Opschaling

In regionaal verband hebben we deze week besloten om van fase 3 direct naar fase 5 te gaan, met daarbij de afspraak dat we dit op uiterlijk 1 november gereed hebben. Fase 5 staat voor ons ziekenhuis voor 35 klinische coronabedden en 6 ic-coronabedden.

Ons COVID dashboard is inmiddels ook weer up to date met realtime informatie en is te bekijken via ons YouTube kanaal.

SEH stop

Er wordt momenteel een enorme druk ervaren op de SEH, om die reden is het onvermijdelijk dat er regelmatig sprake is van een tijdelijke SEH-stop.

Overplaatsingen

De afgelopen week zijn er dagelijks 20 à 25 patiënten overgeplaatst van onze regio naar buiten de regio. Goed nieuws is dat de spreiding nu beter loopt, maar we merken dat er ook een grens aan zit: andere regio’s lopen ook vol en de instroom bij ons neemt ook nog niet af. In de kliniek verblijven nu dagelijks tussen de 30 en 35 coronapatiënten.  

Albert Contact - Digitale zorg

In onze nieuwe Albert Contact staat digitale zorg als thema centraal. De corona-uitbraken hebben de ontwikkelingen versneld. We zoeken naar alternatieven voor fysiek contact. In deze editie staan we stil bij de mogelijkheden nu en in de toekomst. Lees de Albert Contact → 
Dit is een extra editie van onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van informatie die voor onze samenwerking essentieel is. Bureau Huisartsencontacten spant zich maximaal in voor zorgvuldige berichtgeving in Verwijzer. Vind je in deze Verwijzer desondanks onduidelijke of onjuiste informatie, meld het ons.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven kan hier. Vragen of feedback kun je mailen naar huisartsen@asz.nl.This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ziekenhuis · Postbus 444 · Dordrecht, Zh 3300 AK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp