Copy
Lue tämä viesti selaimessa
Flamencoviikon Avoimet lauteet to 27.6.2019

Tänäkin kesänä Tampereen Flamencoviikko järjestää kuumia tunteita ja osaamisen riemua juhlistavan Avoimet lauteet -illan, jossa harrastajaryhmät ympäri Suomen pääsevät näyttämään taitonsa.

Teemamme on yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyyden vahvistaminen. Perinteinen Avoimet lauteet open stage -ilta on aina ollut upea yhteisöllinen tapahtuma. Tänä vuonna näytös on torstai-iltana, uudessa paikassa Pyynikki-salissa, ja siellä nähdään ja kuullaan myös flamencoleirin satoa.

 

Kutsu esiintyjille

Onko Sinulla, ryhmälläsi tai oppilaillasi Avoimille lauteille sopiva esitys?

Toivomme esityksiä (kesto enintään 15 min), joissa yhdessä luomisen ja tekemisen teema on suositeltavaa – joskaan ei pakollista. Maksamme matkat Tampereelle edullisimman vaihtoehdon mukaisesti.

> > Hae mukaan 10.5.2019 mennessä!
Flamencoleiri
Tervetuloa myös flamencoleirille, jossa voitte harjoitella leiriopetuksen lisäksi iltaisin myös omia kappaleita ja koreografioita. Leirillä opitaan uutta flamencon kaikilta osa-alueilta ja niiden vuorvaikutusta, ja esiintyminen on tietenkin yksi tärkeä teema. Flamencoleiriltä saa vinkkejä omaan harjoitteluun sekä esiintyjyyden ja läsnäolon kehittämiseen yhdessä muiden leiriläisten kanssa.
 
> > Vappuun asti early bird -hinta!
Marco Flores: EXTREMA
Liput myynnissä nyt! Madridilaisen Marco Floresin sooloteos EXTREMA Pyynikkisalissa pe 28.6.2019. 

Flamencoviikon pääkonsertti on aina tarjonnut meille käsittämättömän upeaa flamencoilmaisua ja tänäkin vuonna on luvassa jotain hienoa!

Marco Flores on palkittu ja omaleimainen flamencotanssija ja -koreografi. Hänen taiteellisen työskentelynsä lähtökohta on absoluuttinen vapaus ja kaikenlaisten esteettisten kliseiden välttäminen, olivatpa ne sitten klassisia tai moderneja. EXTREMA pohtii erityisesti vastakohtaisuuksia ja ääripäitä, jotka vuoroin lähenevät ja loitontuvat, näyttäen itsestään aina uusia puolia. 
 
> > Osta lippuja
Liity jäseneksi
Tampereen Flamenvoviikko ry:n jäsenenä saat etuhintaisia lippuja konsertteihin ja alennusta kurssimakuista. Jäsenenä tuet tapahtuman järjestämistä ja edistät flamencotaiteen ja -harrastuksen kehittymistä Suomessa.  

Yhdistyksen liittymismaksu on 10 € ja vuosimaksu 20 €.
 
> > Liity nyt
Copyright © 2019 Tampere Flamenco Festival, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp