Copy
Lue tämä viesti selaimessa

Flamencoviikon uutiskirje, olé hyvä!

Tampereen 23. Flamencoviikko on alkanut hienosti, kiitos kun olet ollut mukana tunnelmassa! Somessa jaamme lisää kuvia ja videoita tapahtumista - ja totta kai kannattaa tulla paikan päälle loppuviikon konsertteihin! 

Toni Jokiniitty
Patricia Guerrero
Kalli Pikas
Peter Janson ja Afra Rubino
Stuudio Duende
Sevillanasta avajaisissa
Torstaina: Avoimet lauteet Telakalla klo 18 ja 20
Luvassa on flamencohellepäivä, ja sen huomaa illalla Telakan lauteilla. Meillä on upeita esityksiä harrastajilta ympäri Suomen. Tule kannustamaan jaleoilla!
Perjantaina: Fucsia, vino & Fandango / Batácora
ja yhteinen illallinen
Sorin Sirkuksella klo 19
Marja Rautakorpi ja Maija Lepistö
Batas de cola
BATÁCORA on Maija Lepistön ja Marja Rautakorven duetto kahden kehon neutraalista symbioosista ja bata de colan monimuotoisuudesta. Tekijöitä yhdistää vahva rakkaus flamencoon ja kiinnostus nähdä flamencotanssijan kuningatarelementti bata de cola uusin silmin. Voimakkaan syvän flamencolaulun rinnalla groovaava sähköbasso luo uusia musiikillisia yhteyksiä ja tarjoaa erilaisen väylän lähestyä flamencon ydintä. Luvassa on kiehtova musiikillinen ja visuaalinen todellisuus, joka puhuttelee katsojaa monella tasolla.
FUCSIA, VINO & FANDANGO on värikäs suuren ryhmän tanssiteos, jossa bata de cola -laahushame näyttelee niin pää- kuin sivuroolitkin. Teoksella Lepistön luotsaama flamencotanssin koulutusprojekti juhlii 10-vuotista taivaltaan, ja lavalla nähdään projektissa vuosien varrella mukana olleita muusikoita ja tanssijoita harrastajista ammattilaisiin.


Esityksen jälkeen yhteinen illallinen!
 
Lauantaina: Catedral Tampere-talossa klo 19
Catedral
Parhaan esityksen palkinnolla Sevillan flamencobiennaalissa 2016 palkittu Catedral on voimakas, mystinen kertomus naisesta, joka kapinoi yhteiskunnan ja uskonnon asettamia rajoitteita vastaan.

Catedral on nuoren tanssija-koreografi Patricia Guerreron tähän mennessä täydellisin ja kunnianhimoisin työ.

Guerrero muuttaa näyttämön pyhäksi, hengellisesti latautuneeksi tilaksi. Neljä tanssijaa, kolme muusikkoa, kaksi oopperalaulajaa ja flamencolaulaja luovat kiehtovan vuorovaikutuksen tanssin ja musiikin välille.

Guerrero on voimakas esiintyjä, joka tunnetaan energisestä ja elegantista tyylistään. 
 
- Esityksissäni on aina kolmasosa improvisaatiota, muuten en voisi tanssia. Minun täytyy saada päästää itseni irti. Se on hirveän tärkeää, ettei kadota spontaaniutta, Guerrero kertoo. 
 
Osta liput!
Koko ohjelmisto, liput ja lisätiedot: tampereflamenco.com


Tervetuloa! 

t. Flamencoviikkotiimi Eevi, Tuuli, Hilja, Anne ja Jenni sekä Nina 

Copyright © 2018 Tampere Flamenco Festival, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp