Copy
Lue tämä viesti selaimessa

Flamencoviikon uutiskirje, olé hyvä!

Flamencoviikolle on luvassa aurinkoa ja lämpöä, niin kuin kuuluukin. Lupaamme myös tunteita herättäviä elämyksiä konserteissa ja oppimisen iloa kursseilla. Valmistaudu viikkoon nyt, ettei se ole ohi ennen kuin huomaatkaan!  

HUOM! kurssien ja konserttien jäsenalennukset ja paljousalennukset! 

Tilaa festivaalipassi ke-pe konsertteihin!
Vielä ehdit ilmoittautua myös tanssi-, laulu- ja kitarakursseille! Kursseilla pääset seuraamaan läheltä maailman tähtitanssijoiden ja muusikoiden työskentelyä. 
 
Maija Lepistön kaksipäiväisellä kurssilla hikoillaan ja fiilistellään laulun ja kitaran säestyksellä tanssien! Laulajana on upea, Batácoran laulajavierailijaksi saapuva sevillalainen  Alicia Acuña. Hän uskoo improvisaation voimaan ja pohjaa työnsä liikkeen ja äänen yhdistämiseen. 

Kurssin koreografiana on rehevän naisellinen tangos joka maustetaan herkullisilla rytmi-remateilla. Kurssi on suunnattu erityisesti perustasolle, mutta myös edistyneemmät tanssijat ovat oikein tervetulleita mukaan. 

Musiikin tukemina löydetään tangoksen pulssi ja groove. Sekaan ripotellaan hauskoja rytmisiä ja liikkeellisiä yksityiskohtia ja tanssin nautinto on taattu!

 
Ilmoittaudu kursseille!
Patricia Guerrero opettaa edistyneitä flamencotanssijoita ympäri maailman. Kursseilla tutkitaan flamencoa ja eri paloja perinteisen improvisaation, modernien koreografioiden ja musiikin vuorovaikutuksen kautta. 

Patrician keskitason kurssin palona on siguiriya: tehdään perinteinen escobilla ja harjoitellaan kehon monipuolista, aktiivista liikettä letraan, joka on täynnä vastauksia ja vuoropuhelua.

Edistyneiden kurssin teema on romance: Trabajaremos el estilo aromanzado, o también llamados corridos, que tiene una continuidad argumental en sus coplas. El tiempo que trabajaremos es una buleria lenta o bullerais por solea. Trabajaremos los marcajes de cuerpo y remates de pies de la forma mas flamenca y tradicional de este palo.
Vapaaehtoiseksi? Saatamme tarvita vielä muutamia auttavia käsiä festivaalin aikana  lipunmyyntiin, tuotemyyntiin, siivoushommiin ja opastajiksi. 

Hyvän mielen lisäksi tienaat vapaaehtoishommilla ilmaisia lippuja mahtaviin konsertteihimme!

Jos kiinnostuit, ota yhteys Jenniin: jenni.spannari@gmail.com

Tutustu erikoisen hienoihin festarituotteisiin kotisivullamme!
The Double Bass Project Kulttuuritalo Laikussa ti 26.6.
Flamencoviikon konsertit avaa upealla musiikillaan Afra Rubinon ja Peter Jansonin flamencoduo. Flamencokitaran ja kontrabasson vuoropuhelussa sulavat yhteen flamencon perinteiset sävelet ja rytmit ja moderni flow.
 
- En underbar kombination av instrument och musik spelat med en fantastisk virtuositet rakt in i själen! Väldigt berörd och tagen!” (publikreaktion efter spelning på FlamencoFredag@Odenplan)
 
Tartu - The Andalucía of Estonia Pakkahuonella ke 27.6.
Tampereen Flamencoviikolla on ilo ja kunnia esitellä suomalaisyleisölle ensimmäistä kertaa naapurimaamme sekä ystävyyskaupunkimme Tarton upeat flamencon tekijät! He tulevat Tampereelle vieraaksemme lähes viidenkymmenen esiintyjän voimin. 

Illan ohjelmassa on suurenmoista flamencoteatteria, joissa loistavat paitsi kymmenet tanssijat, myös puvustus ja lavasteet. Näyttävien ryhmäkoreografioiden lisäksi illan aikana nähdään perinteisiä flamencokoreografioita Castaño-ryhmän säestämänä. Virossa ainutlaatuiseen ryhmään kuuluvat Kalli Pikas (tanssi), Stefania Airapetjan (laulu), Anton Golovko (kitara ja laulu), Jorge Arena (kitara) ja rytmimuusikko Zsolt Bánhalmi (cajón). 
Fucsia, vino & Fandango / Batácora Sorin Sirkuksella pe 29.6.
BATÁCORA on Maija Lepistön ja Marja Rautakorven duetto kahden kehon neutraalista symbioosista ja bata de colan monimuotoisuudesta. Tekijöitä yhdistää vahva rakkaus flamencoon ja kiinnostus nähdä flamencotanssijan kuningatarelementti bata de cola uusin silmin. Voimakkaan syvän flamencolaulun rinnalla groovaava sähköbasso luo uusia musiikillisia yhteyksiä ja tarjoaa erilaisen väylän lähestyä flamencon ydintä. Luvassa on kiehtova musiikillinen ja visuaalinen todellisuus, joka puhuttelee katsojaa monella tasolla.
FUCSIA, VINO & FANDANGO on värikäs suuren ryhmän tanssiteos, jossa bata de cola -laahushame näyttelee niin pää- kuin sivuroolitkin. Teoksella Lepistön luotsaama flamencotanssin koulutusprojekti juhlii 10-vuotista taivaltaan, ja lavalla nähdään projektissa vuosien varrella mukana olleita muusikoita ja tanssijoita harrastajista ammattilaisiin.


Esityksen jälkeen yhteinen illallinen!
 
Pääesitys Catedral Tampere-talossa la 30.6.
Intohimoisesti ja tinkimättömästi flamencoon suhtautuva Guerrero on voimakas esiintyjä, joka tunnetaan energisestä ja elegantista tyylistään. 
- Esityksissäni on aina kolmasosa improvisaatiota, muuten en voisi tanssia. Minun täytyy saada päästää itseni irti. Se on hirveän tärkeää, ettei kadota spontaaniutta, Guerrero kertoo. 
Koko ohjelmisto, liput ja lisätiedot: tampereflamenco.com
Copyright © 2018 Tampere Flamenco Festival, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp