Copy
Lue tämä viesti selaimessa
Flamencoleiri ma-to 24.-27.6.2019

Tampereen XXIV Flamencoviikon teema on Juntas – Yhdessä, ja kutsumme kaikki tekemään ja luomaan flamencoa yhdessä neljän päivän flamencoleirille, inspiroivaan Antaverkan leirikeskukseen Ylöjärvelle! 

Luvassa on flamenco-oppia sen kaikissa muodoissa: compas, palmas, laulu, kitara, tanssi, esiintyminen. Ohjelmassa on opetusta, harjoittelua, esityksiä ja juergoja. Välillä syödään hyvin, uidaan, saunotaan, jutellaan, ehkä nukutaankin.

Opetuksen pääpaino on muusikoiden ja tanssijan välisen vuorovaikutuksen rakentamisessa, ja yhteistyöhön tarvittavan ”koodiston” sisäistämisessä. Leirin aikana flamencon kielioppi tulee tutuksi niin teoriassa kuin käytännössäkin, kolmella päivittäisellä tunnilla ja vapaamuotoisen yhdessä tekemisen kautta.

 

Leiri-infoa

Missä?

Antaverkan leirikeskuksessa, jossa meillä on mukavat ja inspiroivat tilat treenaamiseen ja yhdessäoloon. 


Milloin?

Leiri alkaa maanantaina iltapäivällä 24.6. ja päättyy lounaaseen torstaina 27.6. Illalla on vielä Pyynikkisalissa work in progress -esitys, jossa jollain tavalla näytetään, mitä leirillä on opittu.


Kuka?

Sinä ja mahtavat leirikaverit! Leirille ei ole pääsyvaatimuksia tai tasoja. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, niin ihan uudet tutustujat ja vähän harrastaneet kuin elämänsä flamencolla täyttäneet aficionadot.

Työskentelystä vastaavat upeat flamenco-opettajat Otso Paasivirta ja Taija Tyrväinen.


Mitä maksaa?

Leirin hinta on 280 € – paitsi jos olet vikkelä ja ilmoittaudut heti eli huhtikuun aikana niin saat tämän huikean 72h elämyksen 265 € early bird -hinnalla!

Leirihinta sisältää:

 • opetuksen ja muun yhteisen ohjelman
 • majoituksen (huom. leiriolosuhteet)
 • ruokailut
 • meno- ja paluumatkan

Leirin hinta ei sisällä:

 • vakuutusta


Miten mennään?

Flamenconysse lähtee Tampereen keskustorilta maanantaina festivaalin avajaisten jälkeen kohti Antaverkkaa. Hyppää kyytiin! Paluu on torstaina lounaan jälkeen Tampereen Pyynikille.

Jos et ehdi yhteiseen kyytiin tai sinun pitää käydä välillä muualla, pääset kulkemaan Antaverkkaan omalla autolla. Bussia ei ihan lähelle valitettavasti kulje. Leirin aikana käymme autolla mm. kaupassa Ylöjärvellä ainakin kerran päivässä.


Koska syödään?

Tarjolla on maittava ja runsas aamupala, kasvisruokalounas ja -päivällinen sekä iltapalaa. Jos saattaa jää nälkä, niin voit ottaa vielä omia herkkuja mukaan.


Mitä mukaan?

Pakkaa ainakin

 • Flamencokengät ja muut treenikamppeet sekä soittimet
 • Neljän päivän vaatekerta ym. sään mukainen vaatetus
 • Lakanat tai makuupussi (sängyt on) ja oma tyyny, jos muuten ei tule uni
 • Uimapuku ja pyyhe
 • Henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet
 • Muistiinpanovälineet, puhelimen laturi yms.
 • Eväitä jos vaikka olisi karkkipäivä


Miten ilmoittaudutaan?

Täytä ilmoittautumislomake ja odota sitten meiltä sähköpostia, jossa on lasku leirihinnasta.


Onko jotain ehtoja?

Kyllä. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia lääkärintodistusta vastaan. Leiri toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 25. Mukaan sopii enintään 40 osallistujaa. Niin että jos meinaat, niin ilmoittaudu nyt!

> > Ilmoittaudu leirille!
Copyright © 2019 Tampere Flamenco Festival, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp