Copy
Lue tämä viesti selaimessa
Tule mukaan flamencoleirille! 

Flamencoleiri on ainutlaatuinen tilaisuus uppoutua kokonaisvaltaisesti flamencoon sen kaikissa muodoissa: compas, palmas, laulu, kitara, tanssi, esiintyminen. Kaikkea tehdään yhdessä pienissä ryhmissä. Ohjelmassa on opetusta, harjoittelua, esityksiä ja juergoja. Välillä syödään hyvin, uidaan, saunotaan, jutellaan, ehkä nukutaankin.

Opetuksen pääpaino on muusikoiden ja tanssijan välisen vuorovaikutuksen rakentamisessa, ja yhteistyöhön tarvittavan ”koodiston” sisäistämisessä. Leirin aikana flamencon kielioppi tulee tutuksi niin teoriassa kuin käytännössäkin, niin tanssijan kuin muusikonkin roolissa. 

Leirille ei ole pääsyvaatimuksia tai tasoja! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, niin ihan uudet tutustujat ja vähän harrastaneet kuin elämänsä flamencolla täyttäneet aficionadot.

> > Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Kutsu vapaaehtoisille
Tervetuloa mukaan vapaaehtoiseksi järjestämään kesän oléellisinta festaria! 

Fiikon aikana tarvitaan tuttuun tapaan ainakin roudareita, tuotemyyjiä, lipunrepijöitä ja avustajia. Tehtävät ovat simppeleitä, eivätkä vaadi aikaisempaa kokemusta eivätkä flamencotietämystä. Juuri sinulle sopiva tehtävä ja aikataulu löytyy varmasti! Ja tuttuun tapaan työstä palkitaan konserttilipuilla.

Jos kiinnostuit, vastaa ole yhteydessä Jenniin (flamencoviikon.vapaaehtoiset@gmail.com) mahdollisimman pian! Olemalla nopsa varmistat, että pääset varaamaan sinulle sopivimmat työvuorot ja hommat.

Lämpimästi tervetuloa mukaan flamencoviikon tunnelmaan ja mukavaan flamencoporukkaan!
Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi!
Marco Floresin tanssitunnit
Muutama paikka vielä vapaana Marco Floresin tanssitunneille la 29.6.

Eläydy lähietäisyydeltä perjantai-illan tähtemme tanssilliseen työskentelyyn! Opettajanakin arvostettu ja taitava Marco Flores pitää kaksi eri tasoille suunnattua flamencotanssityöpajaa. Työpajojen aiheena on vartalotekniikka: miten kehittää omaa tanssi-ilmaisua luontevaan suuntaan – ¡Sin drama! – ilmaisuvoimasta tinkimättä.
> > Varaa paikkasi workshopissa
Copyright © 2019 Tampere Flamenco Festival, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp