Copy
Tampereen flamencoviikko

Iloisia uutisia!

Flamencoviikko toteutuu! Sehän on paras uutinen meille kaikille flamencon ystäville. Toki festivaali tulee olemaan erilainen mihin olemme tottuneet, mutta muutokset tarjoavat myös kiinnostavia uusia mahdollisuuksia.

Mahdollisuuksien mukaan toteutamme inspiroivan ja monipuolisen festivaaliohjelman flamencon ystäville. Tiedotamme pian mm. kurssistamme, mutta aloitetaan tästä:

Flamencoviikon Avoimet lauteet on keskiviikkona 30.6.2021
ulkoilmakonserttina Laikunlavalla klo 12 ja
perinteisesti Teatteri Telakalla klo 18!

On ollut ihanaa saada ilmoittautumisia eri puolelta Suomea ja lisää saa tulla! Mahtavaa, että olette päässeet omissa kuplissanen luomaan ja treenaamaan, tanssimaan ja tekemään musiikkia. Pinnan alla siis kuplii ja nyt on aika päästä ulos, tanssimaan soittamaan ja laulamaan!

Aurinko paistaa!

Kutsumme teitä kaikkia ihania flamencoaficionadoja Tampereelle, jotta voimme yhdessä tarjota isolle yleisölle tunteita herättävän, flamencontäyteisen ulkoilmatapahtuman.

Lisäksi järjestämme Teatteri Telakalla perinteiset lauteet, jonne voitte osallistua samalla flamencoesityksellä.

Lämpöä riittää

Sisätilatapahtumiin on rajoituksia, joten esiintyjäryhmien koko on max 5 hlö. Erityisjärjestelyjä toteutetaan sen hetkisiä rajoituksia ja turvallisuusohjeita noudattaen, eli muutokset ovat mahdollisia. Sehän on meille nyt arkea, joten suhtaudumme kaikkeen leppoisasti.

Jos haluat esiintymään päivä- tai iltalauteille taikka molemmille, ole yhteydessä Tuuliin s-postilla, tekstarilla, whatsappilla tai messengerillä (tuuli.kurkipaa@gmail.com, 0400 250 675).

Ilmoittaudu!

Halauksia ja jaleoita!

t. Flamencoviikkotiimi Anne, Jenni, Tuuli, Nina ja Sari

Facebook iconInstagram iconTwitter iconWebsite icon
Logo

Copyright (C) 2021 Tampere Flamenco Festival. All rights reserved.


Our mailing address is:


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp