Copy
Tampereen flamencoviikko

Tervetuloa Tampereen Flamencoviikolle, tänä vuonna kahteen kertaan!

Koska haluamme päästä taas tapaamaan ja kokemaan flamencoa livenä ja kaikilla aisteilla, olemme siirtäneet Tampereen XXV Flamencoviikon pääkonsertin syyskuulle. Ángel Rojasin Geografia del Pensamiento, Capitulo I “Ser baile” nähdään Tullikamarin Pakkahuoneella sunnuntaina 12.9.2021. Lipunmyynti alkaa pian!

TRAILER CORTO "SER BAILE" ÁNGEL ROJAS


Kesä-heinäkuun vaihteessa Flamencoviikon ohjelmassa on suuri puistokonsertti, klubi-ilta G Livelabissä, lasten flamencotapahtuma sekä yhteiseen tekemiseen keskittyvä kurssi flamencon harrastajille.

Ylpeänä esitämme: G Livelabin lavalla Tony de Maria ja Samuli Trélta sekä Taija Robalta perjantaina 2.7.2021.

Tule paikan päälle tai nauti keikasta kotisohvalta! Liput 25 € / 9,50 €.
G Livestream-lipulla konserttia voi seurata suoratoistona G Livelab Tampereen nettisivuilla ja G Livelab-applikaatiossa sekä on-demand 7 päivän ajan.

Osta lippuja

Avoimet lauteet -ulkoilmakonsertti on keskiviikkona 30.6.2021 klo 12 Laikunlavalla. Flamencoharrastajat joka puolella Suomea ovat omissa kuplissaan luoneet ja harjoitelleet esityksiä, ja esiintymisen riemu purkautuu Avoimilla lauteilla. Tervetuloa mukaan jakamaan kanssamme tämä iso ilo!

Lastentapahtuma Flamencoeläimet valtaa Kirjastotalon puiston perjantaina 2.7.2021 klo 14-16. Tutustumme yhdessä flamencon eri ilmaisumuotoihin eläinlorujen- ja laulujen kautta.

Ja flamencoleiri sittenkin livenä 28.6.-2.7.2021 Tampereen flamencoyhdistyksen tanssisalilla, ihanaa! Otso Krunasta ja Taija Robalta ovat täällä taas! Kurssilla jatketaan kesän 2019 flamencoleirin tunnelmissa eli tehdään yhdessä flamencoa kaikissa sen muodoissa. Kurssilla keskitytään vahvasti yhdessä tekemiseen ja oppimiseen, tavoitteena ymmärtää, miten flamenco toimii: kyseessä ei ole muotoonsa pakotettava koreografiataide, vaan elävä monisyinen vuoropuhelu tanssijan, laulajan ja kitaristin välillä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tulossa aivan pian, olkaa valppaina!

Halauksia ja jaleoita!

t. Flamencoviikkotiimi Anne, Jenni, Tuuli, Nina ja Sari

Facebook iconInstagram iconTwitter iconWebsite icon
Logo

Copyright (C) 2021 Tampere Flamenco Festival. All rights reserved.


Our mailing address is:


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp