Copy
Tampereen flamencoviikko

Flamencoleiri on nyt kaupunkileiri!

Flamencokaupunkileiri järjestetään Flamencoviikolla maanantaista torstaihin 27.6.-1.7.2021 klo 16-19.30. Leiripaikka on Tampereen flamencoyhdistyksen sali, Pirkankatu 1.

Flamencomusiikin rautaiset ammattilaiset Otso Krunasta ja Taija Robalta perehdyttävät lauluun, tanssiin ja kitaraan sekä näiden kolmen yhteispeliin. Kurssilla tanssitaan, lauletaan, soitetaan palmaksia ja kitaristeille on oma workshop-aikansa. Materiaalin runsauden sijaan keskitytään olennaiseen, eli musiikkiin tanssimiseen ja tanssille soittamiseen ja laulamiseen.

Kaiken tasoiset harrastajat ovat tervetulleita!

Otso Krunasta

Otso Krunastaon valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi ja opiskellut sivuaineenaan palmaksia. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa myös Andalucíassa. Flamencon kommunikaation opettamisen uranuurtajana Suomessa pidetty Otso opettaa myös palmasta, tanssia ja laulua.

Taija Robalta

Taija Robaltaon opiskellut flamencolaulua useita vuosia Sevillassa pääopettajanaan Esperanza Fernández. Sivuaineina hän on opiskellut tanssia, palmasta sekä cajónia. Suomessa hänet tunnetaan laulajana, joka on työskennellyt lukuisten kotimaisten ja ulkomaisten tanssijoiden kanssa. Tällä hetkellä Taija opettaa flamencolaulua Helsingissä ja Tampereella sekä toimii flamencolaulun tuntiopettajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemialla.

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 23.6. Paikkoja on rajoitetusti!

Leiri-info ja ilmoittautuminen

Ylpeänä esitämme: G Livelabin lavalla Tony de Maria ja Samuli Trélta sekä Taija Robalta perjantaina 2.7.2021.

Tule paikan päälle tai nauti keikasta kotisohvalta! Liput 25 € / 9,50 €.
G Livestream-lipulla konserttia voi seurata suoratoistona G Livelab Tampereen nettisivuilla ja G Livelab-applikaatiossa sekä on-demand 7 päivän ajan.

Osta lippuja

Halauksia ja jaleoita!

t. Flamencoviikkotiimi Anne, Jenni, Tuuli, Nina ja Sari

Facebook iconInstagram iconTwitter iconWebsite icon
Logo

Copyright (C) 2021 Tampere Flamenco Festival. All rights reserved.


Our mailing address is:


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp