Copy

Nieuwsbrief Centrum de Zin  Juni 2022
 


Beste bezoekers van Centrum de Zin en andere geïnteresseerden in ons gezellige centrum,

op de valreep van de zomer nog een nieuwsbrief van ons met voor jullie aansprekende activiteiten. Een paar verdienen zeker jullie aandacht.

 
Zondag 19 juni: Ontmoetingssoos met live muziek
 
Jos Jongeling en zijn gezelschap komen deze zondagmiddag en brengen ongetwijfeld sfeer en gezelligheid mee. Dat wordt dus lekker kletsen met vrienden, een hapje, een drankje, maar vooral heerlijke akoestische folk van dichtbij; je kunt er zo bij komen zitten om te luisteren of om mee te doen! Vanaf half twee tot een uur of vijf.
Meer:


Maandag 20 juni: Palliatieve Zorg
 
Mogen we nog even uw aandacht voor

 “Mijn naaste gaat dood, wat nu ?“
 
Dit is de titel op de flyer van het programma wat wij bieden voor zorgverleners en naasten die palliatieve zorg verlenen.
In de kern gaat dit programma over: hoe je jezelf en elkaar kunt blijven vinden, in zo’n moeilijke en beladen periode. Een periode waarvan je niet weet hoe lang deze gaat duren, maar waar je in een later stadium met trots op terug wilt kijken, omdat je datgene hebt kunnen bereiken wat je samen hebt besproken. Maandag 20 juni is er een bijeenkomst  gericht op (professionele) hulpverleners, aanvang 15.00 uur. Spreekt dit je aan, schroom niet om deze link aan te klikken:  Lees (veel) meer over wat het inhoudt op de website
 
Donderdag 23 juni: Stembevrijdend Zingen
 
Zing mee met een groep, aangevoerd door een inspirerende Maarten Moens. Zing met passie, met plezier en vooral: met wat er in je hart zit. Aanvang: 20.00 uur.
Meer:

 
Zondag 26 juni: Meditatie
 
Fons Verrijdt leidt deze geleide meditatie met ditmaal als thema ‘ik leef in het nu’.
Er is genoeg plek om mee te mediteren, schuif je ook aan? Fons heeft telkens een aardige verrassing voor ons. Het begint om half acht.
Meer:

 
Dinsdag 28 juni: Klankschalen(lig)concert
 
Laat jij je ook meevoeren met de ontspannende en stress-verdrijvende klanken van Ben Noorloos? Zorg dan dat je er dinsdagavond om acht uur bij bent! Meer:


 


En zo zijn we dan bij de zomer aangekomen. Geniet en beleef, rust uit, kom gezond weer langs zodra onze activiteiten in september weer beginnen!
 
Facebook
Website
Voor alle activiteiten: bezoek onze website www.centrumdezin.nl  voor achtergrondinformatie, tijden en eventuele prijzen.

De avondactiviteiten beginnen om 20 uur, maar wijken soms echt af, kijk op de website.

Bestuur en vrijwilligers van Centrum de Zin
Stationslaan 32
Harderwijk


Ons mailadres is:
*info@centrumdezin.nl

Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt? 
Je kunt je hier afmelden voor deze nieuwsbrief . 

 


This email was sent to <<E-mail Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centrum de Zin · Stationslaan 32 · Harderwijk, Ge 3841 DA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp