Copy

Nieuwsbrief Centrum de Zin Mei - Juni 2022
 

Beste Zinbezoekers en Zingeïnteresseerden,
 
Deze tijd van het jaar, met zoveel licht en warmte, is de periode om naar de zomer te lonken. In de aanloop naar die hopelijk prachtige zomer hebben we in Centrum de Zin nog een aantal gezellige, leerzame en ontspannende activiteiten die beslist de moeite waard zijn om te bezoeken of om aan deel te nemen. Hier staan ze weer onder elkaar, kom je ook een keer langs?
 
Zondag 15 mei: Ontmoetingssoos
 
Het is al aangekondigd in de vorige nieuwsbrief: Bij voldoende belangstelling is er bingo. Dus: trek de stoute schoenen aan! Weer of geen weer, vanaf half twee is zondagmiddag de deur open voor koffie, thee en genoeg ruimte voor ontmoeting en goede gesprekken. Toegang gratis.

Dinsdag 17 mei: Nieuwsuur Harderwijk
 
In een uur praat de Harderwijker historicus Liek Mulder zijn gehoor bij over de actualiteit van dit moment. Deze keer staat (uiteraard) opnieuw de oorlog in Oekraïne centraal, net als in april.
Ditmaal bekijken we eerst de stand van zaken op het oorlogstoneel, half mei 2022. Daarnaast gaan we na hoe andere landen reageerden en welke verschuivingen er op het wereldtoneel zichtbaar zijn. Daarna: hoe kan aan deze oorlog een einde worden gemaakt, en welke gevolgen zijn er voor zowel Oekraïne als Rusland? Eén ding is zeker, met name de Europese wereld ondergaat op dit moment ingrijpende veranderingen. De toegang is gratis, meer:
 
Donderdag 19 mei: Stembevrijdend zingen
 
Zing mee met een groep, aangevoerd door een inspirerende Maarten Moens. Zing met passie, met plezier en vooral: met wat er in je hart zit, echt de moeite waard! Meer:
 
Zondag 29 mei: Meditatie
 
Fons Verrijdt leidt deze zondagavond een geleide meditatie met ditmaal als thema ‘ik leef in het nu’. Er is genoeg plek om mee te mediteren, doe je ook mee? Het begint om half acht. Meer:

 
Dinsdag 31 mei: Klankschalen-ligconcert
 
Laat jij je ook meevoeren met de ontspannende en stress-verdrijvende klanken van Ben Noorloos?  Meer:


 
Zondag 19 juni: Ontmoetingssoos
 
Ditmaal met Ierse en Amerikaanse folkmuziek gemaakt door een aantal muzikanten, gevraagd, gestrikt, geronseld door onze beroemde en inspirerende huismuzikant Jos Jongeling. De ontmoetingssoos begint om half twee en duurt tot ongeveer half vijf. Vrije inloop, dus kom gezellig langs en geniet mee!


Om ook in de agenda te zetten:
 
Donderdag 23 juni: Stembevrijdend zingen
Zondag 26 juni: Meditatie
Dinsdag 28 juni: Klankschalen-ligconcert
 
Help mee Centrum de Zin als centrum voor vrije gedachten en vrije geluiden bruisend te houden. Steun ons unieke centrum, wordt ook lid! Klik hier om te zien hoe eenvoudig het is om lid te worden.
 
Wij wensen iedereen alvast een goede zomer: rust uit, geef je gedachten alle vrijheid, geniet en kom vooral gezond, nieuwsgierig, leergierig en geïnspireerd terug als het nieuwe activiteitenseizoen bij ons weer losbarst!
 
Bestuur en vrijwilligers van Centrum de Zin
Stationslaan 32
Harderwijk
 
Facebook
Website
Voor alle activiteiten: bezoek onze website www.centrumdezin.nl  voor achtergrondinformatie, tijden en eventuele prijzen.

De avondactiviteiten beginnen om 20 uur, maar wijken soms echt af, kijk op de website.

Bestuur en vrijwilligers van Centrum de Zin
Stationslaan 32
Harderwijk


Ons mailadres is:
*info@centrumdezin.nl

Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt? 
Je kunt je hier afmelden voor deze nieuwsbrief . 

 


This email was sent to <<E-mail Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centrum de Zin · Stationslaan 32 · Harderwijk, Ge 3841 DA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp