Copy
2020-10-03 / State of OXY #8
OXY #8

  Der hvor vi lever
 

Stederne betyder noget. Når verden bliver digital, får vi også øjnene op for det fysiske liv, der kan mærkes. Læs her om Naturkraft, Danmarks nye oplevelsescenter for vind, jord og vand. Om hvordan man flytter både hospitaler og virksomheder. Og kig inden for i vores helt eget Pakhus 11 til møde med miljøminister Lea Wermelin og sommerfest i maj. 

OXY case
Naturkraft

Naturkraft er hele Danmarks nye oplevelsesarena og en katalysator for den grønne omstilling. Et center for oplevelse, læring og fascination af naturens kræfter. Med de stedbundne ressourcer i Vestjylland er Naturkraft et center med både lokal og global gennemslagskraft. OXY bidrager i tæt samarbejde med Naturkraft med centerets politiske strategi og kommunikation frem mod åbningen i juni 2020.

OXY case
Odense Universitetshospital  

Anæstesiologisk Afdeling binder hele Odense Universitetshospital sammen og spiller derfor en afgørende rolle i, at hele hospitalet fungerer. En uundværlig brik. OXY hjælper med at forme en ny strategi, der sætter den samlede kurs for afdelingen i forbindelse med flytning til det nye supersygehus 'NYT OUH' i 2022.

OXY talks 
Miljøet først
Meld dig til OXY Talks med miljøminister Lea Wermelin

Du kender formatet: Højt til loftet, et godt glas i hånden, Pakhuset fuldt af mennesker med ja-hatten på – OXY talks tirsdag 12. maj 2020 kl. 16.00-17.30. Dampfærgevej 2, 2100 København Ø.
 
Mød Miljøminister Lea Wermelin til en snak om kampen for miljøet. Som Obama udtrykte det, er vi den første generation, der mærker klimaforandringerne, og den sidste, der kan gøre noget ved dem. Det er bare om at komme i gang.
 
Vi glæder os til at se dig!
Tilmelding på contact@oxymoroncom.dk 
Bemærk, at der er et begrænset antal pladser.  

OXY case
TIER

TIER Mobility er den første CO2-neutrale mikromobilitetsudbyder i Europa. Virksomheden arbejder sammen med byer, udbydere af offentlig transport, regeringer og samfund for at realisere en fælles vision om at skabe en renere og mere bæredygtig fremtid. Med ny kapital i ryggen kan TIER nu investere yderligere i forskning og udvikling for at øge effektivitet, sikkerhed og køretøjsudvikling i mere end 50 byer i hele Europa.
 
OXY og TIER arbejder sammen om at opbygge de partnerskaber og relationer, der kan føre til bæredygtige transportsystemer, der sætter borgerne først og giver mere tilgængelige og sikrere transportmuligheder.

Nye Oxymoroner

Vi har fået fem nye Oxymoroner i Pakhus 11: 
Øverst til venstre: Kommunikationsrådgiver, David Erichsen
Øverst til højre: Kommunikationskonsulent, Kathrine Hjort Gellert
Midten til venstre: Projektkoordinator, Marcus Thorbøll
Midten til højre: Designer, Ilaria Cherubini
Nederst: Direktør for sundhed, Charlotte Fischer

Charlotte Fischer skal som direktør for sundhedssektoren i OXY stå i spidsen for vores aktiviteter inden for sundhed, life science og pharma. Charlotte er en unik profil med erfaringer fra både kommunikationsbranchen, den politiske verden og sundhedsområdet. Hun kommer fra stillinger som bl.a. chef for bæredygtigt erhverv i den grønne tænketank Concito, kommunikationsdirektør i brancheorganisationen Forsikring og Pension. Derudover har hun siddet i Folketinget og regionsrådet i Region Hovedstaden for Radikale Venstre.

OXY analyse
Sådan flytter virksomheden

Der er mange fordele i organisatoriske forandringer som flytninger, fusioner og nye arbejdsmåder. Men det kræver lederskab, retning og kulturændringer at få de positive værdier frem. Med fokus på ledelse og nødvendigheden for flytningen kan tingene faktisk lykkes - overalt i Danmark. 

Klik her for at læse hele analysen

OXY case
CTGlobal

For CTGlobal handler den digitale transformation om at sætte virksomheder og mennesker fri. Fri af unødvendige omkostninger, frustrerende forsinkelser, tabt produktivitet og ødelagte relationer. Fri til at fokusere på vækst, en sund og tilfreds arbejdsstyrke og succes.
 
OXY hjælper CTGlobal med global kommunikation - i USA og Canada, Norden og Baltikum.

OXY studietur
Kom med på førsteparket til årets store amerikanske præsidentvalg med OXY og Reformklubben 

Alt kan ske i årets store amerikanske præsidentvalg. Vil demokratiet stadig stå stærkt, når kampen er forbi? Vil valget markere afslutningen på America First? Uanset hvad har du her muligheden for at følge den største politiske magtkamp nogensinde - tæt på og personligt.

OXY og vores svenske partnere i Reformklubben arrangerer en studietur med fokus på politik, kommunikation og kampagner. Vi starter på den politiske slagmark i en delstat og ender turen i epicentret Washington, DC. De foreløbige datoer er 30. oktober – 5. november 2020. Der er begrænset antal pladser, og de vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.
 
Send en mail til mark@oxymoroncom.dk hvis du er interesseret. 

OXY fortælling

Pakhus 11 

Vi er stolte af at bo ud til kajen i Pakhus 11 og være med til at føre husets lange historie videre på vores helt egen måde. Da vi satte huset i stand i efteråret 2018 fik vi strippet mange års plastikmaling ned og fremhævet flere af husets arkitektoniske og industrielle detaljer. Pakhuset blev oprindelig opført som elektricitetsværk for Københavns Frihavn i 1894. Frihavnen blev med elektricitetsværket den første frihavn i verden, der udelukkende fik energi fra elektricitet. 
 
Arkitekten Vilhelm Dahlerup, der også står bag Statens Museum for Kunst og Glyptoteket, tegnede den ikoniske bygning. Det kvadratiske grundplan, det lavt rejste pyramidetag og den løftede lanterne med udsigtsvinduer på tagets top, giver en lethed i elektricitetsværkets udtryk, der næsten har pavillonkarakter.
 
I dag - fyldt med Oxier - er pakhuset stadig et energifelt.
 
Et gammelt billede af frihavnen fra 1908 viser havnens storhedstid og de mange ikoniske pakhuse.

OXY er social

 
Følg os her …
Instagram: oxymoroncom
LinkedIn: Oxymoron Communications
Hjemmeside: oxymoroncom.dk
contact@oxymoroncom.dk

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.