Copy
2019-09-10 / State of OXY #6

OXY #6

Byer er de nye lande

København bliver i disse år tættere og højere end nogensinde før. Der er kraner alle vegne, byggeaktiviteten er kolossal, og havnens nye bydele og broer gør noget ved os som mennesker og ved livet mellem husene.
 
Læs her mere om byggeriet og kommunikationen i Danmarks byer, Ejendom Danmark, RENT LIV i Skive, bæredygtighed i byggesektoren og om alt det andet, vi går og laver. 

Case
RENT LIV i Skive


RENT LIV er Skiveegnens brand – et pejlemærke for hele egnens udvikling. I Skive findes der særlige vilkår for grøn og fælles handling, hvor innovation, udvikling og resultater udmøntes i ejerskab og relationer, der påvirker både adfærd og aktiviteter. OXY har stået for at udvikle brandet og hjulpet med at implementere den nye strategi.

OXYtalks: 
Den grønne dagsorden 


Pakhus 11 blev forvandlet til et grønt kommunikations-laboratorium, da klima-strategen Sybren Kooistra lagde vejen forbi OXY Talks og holdt oplæg om sit kampagnearbejde for bl.a. Barack Obama og European Greens.

Hovedpointerne var bl.a., at den grønne kommunikation skal handle om følelser og fortællinger.

Sybren er ny strateg i det svenske Public Affairs bureau Reformklubben - og dermed en del af Oxymoron-familien. 

Case
Paperflow 

Paperflow står bag en ny scanningsteknologi, der automatisk aflæser alle relevante bilag med 100 % nøjagtighed. Formålet er at effektivisere håndteringen af fysiske bilag og give kunderne bedre mulighed at udvikle deres forretning. 

Paperflow (der tidligere hed Bilagscan) havde brug for både et nyt navn og en ny grundfortælling for at skabe en klar forståelse af virksomhedens profil. OXY faciliterede en analytisk drevet og kreativ navneproces, der resulterede i, at Bilagscan ændrede navn til PaperFlow. 

Case
EjendomDanmark

EjendomDanmark er en moderne erhvervsorganisation, der på vegne af medlemmerne går forrest i udviklingen af bæredygtige og attraktive boliger, arbejdspladser og byrum.

OXY har hjulpet med at formulere en kommunikationsstrategi, der styrker kommunikationen yderligere, spidser foreningens budskaber til og sikrer det samfundsrelevante indhold. 

Analyse:
Den formålsdrevne virksomhed i byggesektoren


Hvad er virksomhedens Why i byggebranchen – dvs. den dybere eksistensberettigelse, der får medarbejdere, kunder og myndigheder til at anerkende og måske endda respektere lige præcis denne virksomhed?

Klik her for at læse hele analysen

Case
Kaktustårnene

Med spidse facader og karakteristiske konturer bliver to Kaktus Tårne snart en del af Københavns skyline. Ligesom ørkenplanten, der inspirerer navnet, er Kaktus Tårnene et enestående eksempel på effektivt design og enkel, funktionel stil, der forvandler den engang golde by-ørken Kalvebod Brygge til et grønt og indbydende community og samlingspunkt. Bag byggeriet står selskabet Catella, der har investeret i projektet, der er tegnet af Bjarke Ingels Group.

OXY hjælper med lancering af projektet og den løbende kommunikation. Projektet forventes færdigt i 2022.

Nye Oxymoroner

Vi har fået fire nye Oxymoroner i Pakhus 11. 

Øverst til venstre: Creative Director, Peter Dalhoff  
Øverst til højre: Projekt- og designkoordinator, Kamille Ulrik 
Nederst til venstre: Projektkoordinator, Sofie Okholm 
Nederst til højre: International Director Mark Renouf 

Det hårde og det bløde: 

Bæredygtig badebro i Båstad


Til sidst et sensommerbillede fra OXY’s helt egen verden. Båstad, Skåne, Sverige. Der var vi for ikke så længe siden på strategiseminar.  Sådan ser fremtiden også ud, herfra. En bæredygtig badebro.

OXY er social

Vi sætter pris på relationerne. 
Følg os gerne her. 

Instagram: oxymoroncom
LinkedIn: Oxymoron Communications
Hjemmeside: oxymoroncom.dk
contact@oxymoroncom.dk

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.