Copy
2019-04-08 / State of OXY #4
State of OXY #4

Set fra havnen er det forår...

 
Og derfor lidt nyt fra vores verden, som måske kan interessere. En invitation til housewarming hele aftenen 24. maj. Endnu en invitation til et møde med fem store kunstnere allerede 2. maj. En analyse om, at man har det omdømme, man fortjener. Cases om både analyser, branding og PR. Ellers noget? Husk at sætte kryds 29. maj til Microsofts og OXY’s lancering af de politiske anbefalinger om kunstig intelligens. Stay tuned.
Invitation til housewarming 

Branding:

Grant Thornton

 
Grant Thornton er med flere end 200 medarbejdere et af Danmarks større revisons- og rådgivningshuse, hvor kunderne spænder fra store internationale virksomheder til startups. Det betyder også berøring med et utal af forskellige brancher og virksomheder, hvor fællesnævneren er, at god økonomisk rådgivning er altafgørende.
 
Læs videre her

PR:

CEOx1DAY

 
Odgers Berndtson står bag programmet CEOx1DAY, som sikrer, at de rette talenter kommer til de rette jobs i landets største og dygtigste virksomheder. OXY har været med som fast kommunikationspartner og sikret den rette eksponering for programmet.
 
Læs videre her

Analyse:
Virksomhedernes omdømme kræver både performance og kommunikation

Det gode omdømme tager udgangspunkt i 5 dimensioner: Relevans, kvalitet i produkter og ydelser, god ledelse, ordentlighed og etik samt kommunikation. Man skal enkelt sagt gøre sig fortjent til et godt omdømme. Og så skal man huske at fortælle det til nogen. Forbes Magazine konkluderede sidste år, at de 100 mest respekterede, amerikanske virksomheder i gennemsnit brugte 5 gange så mange ressourcer på kommunikation som de 100 mindst respekterede. 

OXY x Microsoft 


Husk at sætte kryds i kalenderen 29. maj 2019, når OXY i samarbejde med Microsoft Danmark lancerer de politiske anbefalinger fra et forum af politikere, forskere og erhvervsfolk, der i tre måneder har fokus på de politiske rammevilkår for kunstig intelligens i Danmark og Europa 

Det foregår 29 maj på Dampfærgevej 2 Pakhus 11 - officiel invitation følger.
 
Analyse:

Handelsskolernes omdømme


I debatten om flere faglærte og højere uddannelsesniveauer er handelsskolesektoren tilsyneladende ved at blive klemt – OXY udarbejdede den baseline, der belyser relevante interessenters forventninger, krav og tilfredshed med sektoren netop nu. 
 
Læs videre her

Praktikmulighed

 
Oxymoron søger praktikanter inden for kommunikation til august 2019. Hvis du er skarp inden for PR og strategisk kommunikation, så hører vi meget gerne fra dig.

Læs mere om stillingen her
Invitation til OXY Talks

OXY er social

Vi sætter pris på relationerne. 
Følg os fremover her. 

Instagram: oxymoroncom
LinkedIn: Oxymoron Communications
Hjemmeside: oxymoroncom.dk
contact@oxymoroncom.dk

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.