Copy
2018-09-10 / STATE OF OXY # 2
State of OXY #2

Al den snak om kommunikation


OXY skaber positive forandringer ved at udvikle de måder, som virksomheder kommunikerer på. Vi tror på klare positioner og relevante standpunkter.

State of OXY #2 handler om det, der optager os lige nu. Mission Statements, tech-virksomheder, der tilsyneladende kan gå på vandet, kommunal vækst i Jylland og – lidt selvoptaget - vores eget nye domicil på Dampfærgevej.

Besøg os her


White Paper


Ingen kan gå på vandet: Techbranchens kriser er i disse år flere og større end andre steder. Og tech-virksomhederne virker ofte magtesløse, fordi de mangler ledelseskompetencer. Det skyldes fem blinde pletter: teknologiens kompleksitet, digitaliseringen som demokratisk kampplads, for meget succes for tidligt, en fejlagtig forestilling om, at nørder ikke behøver at være gode til ledelse, og en utilstrækkelig krisestyring. Heldigvis er der også fem gode råd.  

Læs mere her

Case:

Exerp

Mission Statement

 
OXY har sammenfattet Exerps stærke værdier, samfundssyn og klare forretningsmål i et skarpt og forpligtende Mission Statement, som fremover vil præge både virksomhedens interne og eksterne kommunikation: We make the world healthier & happier by shaping the fitness industry.

Læs videre her

Case:

Rebild Kommune

Vision

 
Rebild Kommune i Nordjylland er en af Danmarks vækstkommuner. OXY faciliterede byrådets fælles visionsproces, som bliver pejlemærke for kommunens udvikling frem mod 2025. Resultatet er ”Et Aktivt Liv – Sammen.” 

Læs videre her

Case:

Poshtel PopUp

Content


Hvad hvis bygninger kunne dukke op, når man har brug for dem? Poshtel PopUp er et designsystem, der gør det muligt at realisere store ideer i løbet af få måneder. OXY er med på det globale kommunikationshold.

Læs videre her

ANALYSE:

Mission Statements


Skal man være sikker på, at en virksomheds idé om sig selv forplanter sig internt hos medarbejderne og eksternt hos offentligheden, vil der ofte være behov for et velformuleret og velfunderet Mission Statement. Et Mission Statement sammenfatter i enkle sætninger, hvorfor man som virksomhed overhovedet er sat i verden. Og dét er forhåbentlig ikke for at tjene flest muligt penge.

Læs videre her

 

OXY på Dampfærgevej


Inden længe flytter OXY ind i det nye domicil på Dampfærgevej. Det gamle elektricitetsværk er en fredet bygning med en hel unik historie – og den fører vi nu videre på vores egen måde ved først og fremmest at

føre bygningen tilbage til dens oprindelige udtryk. Københavns Frihavn er efter sigende den første frihavn i verden, hvis kraftforsyning udelukkende blev dækket ved elektricitet. Det tænker vi en del over og glæder os til at tage de gamle bygninger i brug. Man bliver en del af de huse, man bor i, si´r Truman Capote.


SOCIAL

OXY er gået social


Vi sætter pris på relationen.
Følg os fremover her.


Instagram: oxymoroncom
LinkedIn: Oxymoron Communications
contact@oxymoroncom.dk

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.