Copy
2018-12-18 / State of OXY #3
State of OXY #3

Julen handler om ja'et 

Vi synes allermest, at julen handler om at sige ja. Ja til drømmen, mulighederne, hinanden. Nej er det nemmeste. Man behøver knap nok et argument. For OXY har 2018 været et fantastisk år, og vi vil gerne sige tak for, at netop du har sagt ja til os - og givet os en chance for at blive født, fungere og forhåbentlig gøre en forskel. 


Vi er blevet til ti kollegaer. Sammen har vi arbejdet på i alt 45 projekter. Vi er flyttet ind i vores helt eget pakhus på Dampfærgevej 2 på Østerbro i København. Af hjertet tak for muligheden. Vi ønsker dig og din familie glædelig jul og godt nytår – med tak for samarbejdet i året, der snart er gået. 


Besøg os her

Analyse:
Hvordan skriver vi?

 
I en kommunikationsverden, der er fuld af støj og buzzwords, er disse års mest undervurderede brandingværktøj noget så gammeldags og eviggyldigt som godt sprog. Skrivning som den tabte kunstart – midt i støjen af tweets, blogs og overfladisk journalistik. Skrivning som den enkle fortælling, der bør være hjertet i de mange marketingkampagner og publikationer.

Læs videre her


Globale PR-tendenser


De overordnede tendenser, der præger det globale PR-marked i 2018-19, analyseres i denne globale rapport fra ICCO. Generelt er markedet præget af optimisme, da PR-bureauerne fortsætter deres vækst i hver eneste region. Væksten er drevet af særligt tre discipliner: Virksomhedernes investeringer i politisk arbejde med omdømme og legitimitet, Investor Relations og fortsat fokus på SoMe. Demokratisk og populistisk uro i både Europa, USA og Mellemøsten stiller forøgede krav om PR-firmaernes politiske og demokratiske transparens.

Læs videre her 

Case:

Kwerafund


Under én procent af Malawis unge mennesker opnår en uddannelse, der overstiger gymnasieniveau. Behovet for viden og mennesker med kompetencer inden for ledelse, innovation og entreprenørskab er kritisk, hvis det skal lykkes at drive landet fremad. Det er grundlaget for Kwerafund, et såkaldt social enterprise, som siden 2017 har betalt for unge malawianeres uddannelse på lokale universiteter.
 
Læs videre her

Case:

Microsoft Danmark
 

Digitaliseringens mange muligheder skal ikke styres af, hvad der er teknisk muligt – heller ikke, når det kommer til kunstig intelligens. Microsoft har lanceret 'Forum for Digital Bæredygtighed', der med en holistisk tilgang til AI skal skabe en prioriteret portefølje af anbefalinger på tværs af samfund, virksomheder og borgere.

Læs videre her

Case:

Vejle Kommune


Vejle Kommune har en både ambitiøs og særlig tilgang til kommunens samlede udvikling. Kommunen er inspireret af både innovation, samskabelse og resiliens. Byrådet ønskede på den baggrund en visionsproces, som resulterede i ’Vejle Med Vilje’ – en samlet og revitaliseret vision for Vejle Kommune.
 
Læs videre her

Case:

Klimarådet


Enhver organisation bygger sin overlevelse på et godt omdømme – det vil sige den faglige, forretningsmæssige, politiske og ledelsesmæssige legitimitet. Klimarådet ønsker et omdømme, der er kendetegnet ved troværdighed, uafhængighed, åbenhed, seriøsitet, engagement og relevant videnproduktion.
 
Læs videre her

 

Master Class


Master Class-holdene er OXY’s faste sparrings- og kursusforløb, der med udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer diskuterer tilgange, modeller og praktiske cases. Her ses Hold 6 i bootcamp på Bornholm. 
 
Læs videre her


OXY's bestyrelse


OXY har fået sin bestyrelse. Formand er Peter Højland, bestyrelsesformand for Wonderful Copenhagen, næstformand for Hjerteforeningen og tidligere administrerende direktør for SAS og Superfos. Medlemmer er Sanne Wall-Gremstrup, tidligere CEO i blandt andet McCann WorldGroup Denmark & Finland, Toke Kruse, bestyrelsesformand i Billy og CEO i Bilagscan samt Kresten Schultz-Jørgensen.


OXY er socialVi sætter pris på relationerne. 
Følg os fremover her. 

Instagram: oxymoroncom
LinkedIn: Oxymoron Communications
contact@oxymoroncom.dk

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.