Copy

Herfstaanbod oktober 2020

Welkom,

De herfst is aanwezig. Velen van ons wandelen vaak, en genieten van de herfsttinten en vruchten. Jij ook ?

Geniet je ook van je eigen oogst ?
In dit speciale jaar is stilstaan bij wat goed loopt, stilstaan bij wat je graag wil aanpakken, en mogelijks ook al meteen aanpakken, iets bijzonders om op in te zoemen. Immers, met jezelf en je onmiddellijke omgeving bezig zijn, is wat ons nu vaak gebeurt nu vele van onze contacten "buiten" beperkt zijn.
En jij bent welkom in de veilige omgeving in Centrum Voelen, in kleine groep of individueel, coronaproof.

We kijken naar je uit! We klinken op een krachtige, vurige herfst.
Warme groet,

Syntia Van Erdeghem
voor Centrum Voelen

Vuurloop : ritueel van daadkracht en verbinding

za 31 oktober – Herfst & vuur. Wandelen in de energie van vuur, een vuurloop voor jou, met je doel voor ogen wat jij graag wil verwezenlijken, of luisterend wat het vuur je wenst te vertellen, is wat we je bieden in deze workshop.

Info en online Inschrijven

Lu Jong Senioren (Stoelyoga)


Elke maandagavond – Een speciaal programma voor mensen die niet (meer) comfortabel op de mat kunnen zitten. In dit programma bieden we een mix van Lu Jong en meditatie aan. Met deze lessen willen we inzetten op het verhogen van de immuniteit, het versterken van het zenuwstelsel, het verlagen van stress en het soepel maken/houden van het lichaam…en dit allemaal vanop de stoel.

Info en online Inschrijven

Lu Jong Advanced


Elke maandagavond – Lu Jong neemt het lichaam als ingangspoort om verlichting en genezing op gang te zetten. Daarom wordt het ook wel Tibetaanse Healing Yoga genoemd. Lu Jong werkt balancerend, stress reducerend en is een weldaad voor de rug. De bewegingen zijn dynamisch en toegankelijk voor iedereen.

Info en online Inschrijven

Yin & Yang Yoga


Elke woensdag voormiddag met Joëlle de Raymond. In de Yin yogales ga je op zoek naar ontspanning.In de Yang yogales ga je bewegen. Je komt in actie, versterkt je spieren en maakt je lichaam soepel.

Info en online Inschrijven: Yin of Yang

Ontdek de magie van het ritueel van de zeven sluiers

Za 7 november - Intimiteit bouw je in kleine, lieve, onschuldige stapjes op. Je leert te vertragen , te verstillen en dieper te voelen. En het levert je liefdesgeluk op. Je kunt de Zeven Sluiers gebruiken om succesvoller te daten, maar ook om opnieuw verliefd te worden op je partner.

Info en online Inschrijven: 7 sluiers

Kennismakingsworkshop Groeijaar Emotioneel Lichaamswerk NEL®


woe 11 november – In deze kennismakingsworkshop leer je de methode Emotioneel Lichaamswerk® aan den lijve kennen. Je maakt ook kennis met het groeijaar Je lichaam als kompas. Het 2de groeijaar dat we dit najaar opstarten zal starten op 4 december 2020. We werken in kleine groep, en houden het coronaproof.

Info en online Inschrijven

Workshop Zelfzorg + XL yogales


woe 11 november & vrij 21 novemberWat betekent zelfzorg voor jou? Waar heb jij nood aan?
Hoe kan jij, op een eenvoudige manier, elke dag aandacht hebben voor jezelf?
Hoe kan je je dag starten op een manier die bij je past? XL yoga les: een mix van yin en yang (meer info over yin en yang yoga stijl vind je hier)

Info en online Inschrijven

Vrouwencirkel Thema Herfst


zat 28 november – Ook voor de mens is het nu het moment om naar binnen te keren en te onderzoeken: wie en wat is voedend in mijn leven? Mag ik bepaalde zaken of relaties losser beginnen laten? Wat heb ik nodig om mijn wortels te voelen?

Info en online Inschrijven

Voluit Vrouw Zijn


zat 21 november – Een pad dat je dichter bij je vrouw zijn brengt en je meer geborgenheid schenkt diep in jezelf, je meer en meer laat thuiskomen in je hart, je buik en je schoot. Daar waar je vrouwelijke kracht en schatten diep verborgen ligt/liggen.

Info en online Inschrijven

Ademen als bevrijdende kracht – Groeitraject Ademen

Vanaf januari 2021 – Je ademhaling is de natuurlijke drager van je levenskracht, reguleert de balans van je zuurstofhuishouding en dient als voeding voor al je cellen. Dit ademtraject maakt je bewust van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen en laat je opnieuw verbinding maken met je vrije onbelemmerde diepe ademhaling. Je ademstroom is de ingangspoort naar meer vrijheid, bewuster omgaan met stress en genieten van je lichaam.

Info en online Inschrijven
Naar het volledige aanbod
Facebook Facebook
Website Website
Email Email
©2020 Centrum Voelen, Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium

Je ontvangt deze email omdat je je hebt ingeschreven via de website. Wil je kiezen hoe je deze emails ontvangt? Update je voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp