Copy
Beweeg je lichaam
Beweeg je ziel
Dag mensen,

In ons Centrum Voelen gebeuren wondertjes.
Mensen (leren) genieten van wat ze werkelijk voelen in hun lichaam, voorbij het afkeuren, voorbij het strijden tegen het lijf, de emoties, de vastgeroeste patronen.
De oefening met mensen die je niet zo goed kent, in de kleine omgeving van onze praktijk, in een veilige groep in onze zaal is vaak een grote doorbraak, die zorgt voor een dambreuk om in de eigen omgeving het geoefende te gaan inzetten of verwerken.

Heerlijk is het om er getuige van te zijn, het te supporteren, het te mogen huisvesten. Want samen met mijn collega's mogen we elke dag een programma aanbieden. Ook groepen die enkele dagen doorwerken zijn er. Deze maand was er al een groep 3 dagen aan het werk met alle verschillende energieën in je bekken, een andere groep gebruikte 4 dagen zaal en bos & vijver en werkte aan de dynamiek in hun groep, een andere mannengroep werkte 2 dagen aan relateren. En daarnaast, ertussen ervoor : yoga, Emotioneel Lichaamswerk®, Core, Opstellingen, Holistic Pulsing, meditatie, dans....

Werken aan een Centrum die van betekenis mag zijn in mensen hun leven is een dagelijkse inzet.
Ook jij bent welkom met je inzet. En je hoeft geen trainer of therapeut te zijn om te komen.
Er zijn vele taken. Zo zoeken we nog : een persoon die muziek wil draaien tijdens dansfeesten ; een persoon die meer sociale media wil bewandelen met onze advertenties; een persoon die wat tuin of boswerk wil doen ; een persoon die mee wat onderhoud wil doen...
We kijken naar je uit !

Warme groet,

Syntia enco

ps : lees ook de info op onze website of facebookpagina en deel ons ! dank je wel.

Trainingen

Lu Jong Beginners

wekelijks maandagavond 18u00

Een reeks zeer oude Tibetaanse lichaamsoefeningen die al meer dan 5000 jaar hun helend effect op lichaam, geest en emoties bewijzen.
 

Lu Jong In Depth

wekelijks maandagavond 19u15

In deze reeks verdiepen we de 21 Lu Jong bewegingen. De lessen worden aangevuld met ademhaling, massage, klank en relaxatie. 
 

Tsa Lung Ademhalingsyoga

wekelijks maandagavond 20u30

De combinatie van ademen, houden van de adem en bewegen is één van de krachtigste om blokkades op te heffen.

Authentic Movement

losse lessen dinsdagavond 4, 11 en 18 februari 19u45

Wat leeft in je? Wat beweegt je? Wat wil ontluiken? Wat wil gezien worden? 

Het is een dans- en bewegingsmethode die nog maar weinig bekent is en toch van betekenis is voor het verkrijgen van meer innerlijk inzicht en rust. Het is een zachte wijze om jouw eigen wijze van creativiteit en zijn te ontdekken.
 

Integratieve en Actieve Meditaties

losse lessen dinsdagavond 18u15

Kom in contact met jouw energie en levendigheid! Laat je bewustzijn groeien via je lichaam. Wekelijks afwisselende meditaties: opwekkend en actief of vertragend en verstillend.

Yoga en Meditatie

wekelijks woensdagavond 18u15

Soepel in lichaam en geest. Prettig ontspannen, de batterijen weer opladen. Stretchen, opwarmen, aarden en bewegingsoefeningen. Verkennen, gewoon doen en ervaren.
 

Core Energetics

wekelijks op woensdagavond 19u45

Dit voorjaar speuren we samen naar “Plezier” op tal van levensterreinen. Onze exploratie loopt in 7 weken door 7 niveau’s aan de hand van de chakrapsychologie.

Soft Lu Jong & Kum Ye 

wekelijks donderdagavond  18u15

Een aangepast programma voor lichamen die extra aandacht en zorg nodig hebben bij vb. uitputting of langdurig herstel.
 

Geboorteyoga voor moeder & kind

wekelijks donderdagavond 19u30

Centraal staat het contact met het eigen lichaam en het contact met de baby vanaf het prille begin. Met de nadruk op ontspanning van lichaam en geest door ademhaling, aangepaste lichaamsbewegingen, mindfulness-meditatie en massage.

Workshops

Intromoment - Lentereeks Voluit Vrouw Zijn

dinsdag 25 februari – 19u30

Ontdek de stralende, sensuele en wijze vrouw in jezelf en laat je seksuele levenskracht stromen. Voel je het kriebelen of twijfel je nog een beetje? Dan is het intro moment de ideale kans om daar achter te komen.
 

Lentereeks Voluit Vrouw Zijn

za 14, zo 15 en za 28 maart – 9u15

Een pad dat je dichter bij je vrouw zijn brengt en je meer geborgenheid schenkt diep in jezelf, je meer en meer laat thuiskomen in je hart, je buik en je schoot. Daar waar je vrouwelijke kracht en schatten diep verborgen ligt/liggen.
 

De ontmoeting met je kleine ik

tweedaagse workshop za en zo 8,9 februari

Via korte stukjes theorie, oefeningen en Interactieve Zelf-Resonantie processen kan je je kleine ik ontmoeten en koesteren, met alles wat het bij zich draagt. Patronen waarvan je je nu niet bewust bent, kunnen zichtbaar worden.
 

Emotioneel Lichaamswerk® Ademen

vrijdag 14 februari – 13u00
Kennismakingsmoment: Het gaat om thuiskomen in je lichaam; ademen, bewegen en jouw geluid maken bij wat je voelt.

Intuïtieve Dans

zaterdag 15 februari – 13u00 

We dansen zodat we de magie van onze eigen innerlijke wereld terug leren voelen en kunnen verbinden met onze eigen diepste verlangens…
 

Sacred San Sound: Spiritvuur

zaterdag 15 februari – 19u30 

Een innerlijke reis doorheen magische landen met zachte klanken en drums, inclusief persoonlijke heling voor iedere deelnemer.
 

Kennismaken met Interactive Zelf-Resonantie®

zaterdag 22 februari 2020 – 9u30

In deze werkwijze staat jouw ‘verlangen’ centraal en dat nemen we ook letterlijk. Terwijl we samen in het oog houden wat je verlangt, onderzoek je met de Interactieve Zelf-Resonantie (izr, voorheen ook wel ‘opstellingen van het verlangen’ genoemd) wat je belemmert te leven zoals je ten diepste wenst.
 

De spiegel van je verlangen

zondag 23 februari 2020 – 13u00

Verken in deze workshop jouw verlangen en jouw innerlijke wereld via het 'opstellen van jouw verlangen'.

Ontmoeting

Dansfeest

zaterdag 22 februari 2020 – 20u00 tot 23u00

 
Klik hier voor de website kalender met alle activiteiten
Syntia over de kracht van vuurlopen.
Facebook Pagina Facebook Pagina
Website Website
info@centrumvoelen.be info@centrumvoelen.be
©2020 Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Eke

Je ontvangt deze email omdat je je hebt ingeschreven via de website. Wil je kiezen hoe je deze emails ontvangt? Update je voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp