Copy
 
Nieuwsbrief Centrum Voelen
 
De herfst doet zijn intrede.
Een bijzonder seizoen met de kleur van vuur aan de bomen.
Zachtjes aan trekken wij mensen ook onze energie wat meer naar binnen,
en gunnen we je dat je tot rust mag komen.
In onze workshops bruist het van energie naar binnen.
Een nieuwe reeks staat voor je klaar.
Van harte welkom!
En nog meer bruis ook in ons Bos & Vijver, ook voor kids.
(zie www.bosenvijver.be)
Warme groet,
van Syntia & het Centrum Voelen team
 
 
 
WORKSHOPS & PROGRAMMA
 
 
 
 
 
 
Tension Release Exercise
 
 
 
 
 
 
 
In deze eendaagse workshop zoek je naar het doel dat je nu wil bereiken. Als je leeft vanuit dat doel wordt het leven stabieler. Aan al je ervaringen kan je dan één interpretatie geven ipv de vele die onrustig maken en zorgen met zich brengen. Of iets lukt of niet, je kan je geest altijd richten om dit doel te voelen.
 
12 oktober - Meer info hier
 
 
 
Systemisch werk Bert Hellinger
 
 
 
 
 
 
 
Deze cursus is een onderdompeling in nieuwe ervaringen en ontdekkingen via de systemische leer en filosofie van het familieopstellen van Bert Hellinger, de Hellinger pedagogiek en de orden van het helpen. Daarnaast worden er ervaringsgerichte oefeningen aangereikt die ons doen beleven hoe we in de rust en de stilte komen. De nieuw gevonden innerlijke ruimte, creëert ruimte voor anderen.
 
14 oktober 2018 - Meer info hier
 
 
 
Jouw verlangen Centraal - Opstellingen
 
 
 
 
 
 
 
In deze workshop kan je ervaren hoe het gebruiken van deze methode in een groep in zijn werk gaat. Na een korte introductie zal ik jullie uitnodigen om in stilte bij jezelf naar binnen te gaan en contact te maken met jouw verlangen. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld: ‘Ik wil een betere gezondheid.’, ‘Ik wil een goed contact met mijn moeder.’, ‘Ik wil vermageren.’, … of ‘Hoe kan ik me meer focussen op mijn werk?’, Wat wil de pijn in mijn been me vertellen?, …
 
18 oktober 2018 - Meer info hier
 
 
 
Voordracht - De dood heeft niet het laatste woord...
 
 
 
 
 
 
 
Heeft het sterven en het stervensproces u steeds geïntrigeerd ?angstig gemaakt ?geboeid ?Wil U de verbinding tussen uzelf en gestorvenen zinvoller en meer diepgaand beleven ?

We belichten onze visie op het leven na de dood, hoe we die dimensies verkennen en hierdoor heel dicht bij onszelf, onze integriteit en oneindigheid komen.
 
26 oktober 2018 - Meer info hier
 
 
 
Halloween Vuurloop
 
 
 
 
 
 
 
Deze Halloween vuurloop staat in het teken van verbinding tussen donker en licht, leven en dood. Deze vuurloop is ook toegankelijk voor kinderen vanaf 7 jaar.

In je leven word je ook met uitdagingen, innerlijke angsten, problemen en doelstellingen geconfronteerd. De vuurloop symboliseert deze persoonlijke barrières waar je als mens regelmatig voor komt te staan. En de inzichten, technieken en vaardigheden, nodig om het pad met gloeiende houtskolen te trotseren, zijn ook van toepassing op je persoonlijke barrières.
 
31 oktober 2018 - Meer info hier
 
 
 
Yoga
 
 
 
 
 
 
 
Na je werk een uurtje samen oefenen in groep. We beginnen met stretchen, opwarmen en aarden. Dan volgen bewegingsoefeningen en poses of asana's. We sluiten elke les af met een kwartier relaxatie/meditatie, deels begeleid, om tot rust te komen en je ervaring te integreren.
 
17 oktober 2018 - Meer info hier
 
 
 
Tibetaanse Meditatie
 
 
 
 
 
 
 
In deze reeks maken we kennis met een aantal Tibetaans-boeddhistische meditatietechnieken zoals Tsor Gom, mindfulness meditatie, Groene Tara-meditatie enz… aangevuld me ademhalingsyoga, mantra’s en diepe relaxatie. Start om 20u 
 
Meer info hier
 
 
 
Authentic Movement
 
 
 
 
 
 
 
In Authentic Movement vertrekken we vanuit de stilte in onszelf om zo de innerlijke impuls, stemming, of verbeelding die in ons oprijst in beweging te brengen. Hier geen danspasjes, alsook laten we muziek achterwege. De dans die daaruit ontstaat kent zijn eigen ritme...
 
Meer info hier
 
 
 
Tibetaanse Yoga
 
 
 
 
 
 
 
 
Lu Jong bestaat uit een reeks zeer oude Tibetaanse lichaamsoefeningen die al meer dan 5000 jaar hun helend effect op lichaam, geest en emoties bewijzen. Regelmatig beoefenen van Lu Jong maakt het lichaam soepel en krachtig en brengt de geest tot rust. Beginners om 18u - gevorderden om 19u
 
Meer info hier
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium