Copy
 
Welkom bij Centrum Voelen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag mensen, 

In mijn hart raakt de polemiek rondom migratie.  Het gaat over mensen die het niet goed hebben.

Gelukkig zitten we in een periode waarin ook heel wat warms gebeurt naar de mensen die het moeilijker hebben. Denk maar aan de initiatieven van de Warmste Week.
Ook dat raakt me : telkens weer de veerkracht van ons allen te zien.

Vorig jaar hebben we in het dansfeest van nieuwjaar ook aandacht geschonken aan Wagenschoot, een woonzorgplek voor kansarme jongeren in Eke. Ook dit jaar vergeten we hen niet en nodigen hen uit om kennis te maken met Bos & Vijver. Als je er graag bij wil zijn, geef een seintje.

2018 is voor heel wat mensen een meer dan bewogen jaar geweest. Het afronden is ideaal in december. Dit kan in verschillende workshops waar je door de kracht van de groep mee gedragen wordt.

In de kijker : 
- Mannenworkshop : familieopstelling 23 december
- Tibetaanse meditatie : 10 december 20.15 u, welkom ook voor 1 keer
- Yoga : woensdag 12 december om 18 u, welkom ook om te proberen
- kijk ook op onze nieuwsbrief van Bos en Vijver voor nog 3 andere activiteiten

We hopen jullie ook massaal te begroeten op ons nieuwjaarsritueel met hartverwarmend vuur en dans. Het ritueel is er op gericht dat je jouw wensen voor 2019 kan verbinden met wensen van anderen zodat het krachtiger wordt. Je wenst ook voor de wereld. Kom je op 5 januari ?

Groetjes, 

Syntia en team

 
 
 
 
WORKSHOPS & PROGRAMMA
 
 
 
 
 
 
Tibetaanse Yoga
 
 
 
 
 
 
 
Lu Jong bestaat uit een reeks zeer oude Tibetaanse lichaamsoefeningen die al meer dan 5000 jaar hun helend effect op lichaam, geest en emoties bewijzen. Regelmatig beoefenen van Lu Jong maakt het lichaam soepel en krachtig en brengt de geest tot rust. Beginners om 18u - gevorderden om 19u
 
10 december 2018 - Meer info hier
 
 
 
Tibetaanse Meditatie
 
 
 
 
 
 
 
In deze reeks of avond maken we kennis met een aantal Tibetaans-boeddhistische meditatietechnieken zoals Tsor Gom, mindfulness meditatie, Groene Tara-meditatie enz… aangevuld me ademhalingsyoga, mantra’s en diepe relaxatie. Start om 20u
 
10 december 2018 - Meer info hier
 
 
 
Yoga
 
 
 
 
 
 
 
Na je werk een uurtje samen oefenen in groep. We beginnen met stretchen, opwarmen en aarden. Dan volgen bewegingsoefeningen en poses of asana's. We sluiten elke les af met een kwartier relaxatie/meditatie, deels begeleid, om tot rust te komen en je ervaring te integreren.
 
12 december 2018 - Meer info hier
 
 
 
Mannen onder zich
 
 
 
 
 
 
 
met Original Hellinger®  Familie-opstellingen

Mannen drukken zich en nemen niet echt hun plaats meer in. 

Je plek opeisen is geen macho gedoe, integendeel de echte mannenkracht komt VOORAL in verbinding met mannen. 

Welke mannen? Jouw vader, jouw grootvaders, jouw overgrootvaders, jouw mannelijke voorvaderen.

Op deze dag kijken we wie en wat in onze ziel ontbreekt om onze volle plek in te nemen als man.

We verbroederen ons ongeacht onze afkomst, leeftijd, status, ...eens dan zijn we echte mannen die ten dienste staan van vrouwen, gezin, en wat de wereld van ons verlangt.

Praktisch: € 100 euro
inschrijven : info@bewustzijnshuis.be
 
23 december 2018
 
 
 
Nieuwjaarsfeest : uniek verbindend samenzijn ! Welkom
 
 
 
 
 
 
 
Jij en je kids (+7 j) zijn welkom op de het nieuwjaarsritueel. We starten om 17 u met kennismaken en wensen, en de voorbereiding op de vuurloop. Om 21 u zijn we terug in Centrum Voelen en breien we er een heel fijn dansfeest aan olv DJ Sarah.
Met gezelligheid aan het kampvuur. Financieel : de vuurloop vanaf 17 u is 50 euro (feesttarief, daardat we met velen zijn hopen we, en 40 euro voor de kids tot 17 j), het dansfeest is gratis, met een doos voor vrije bijdrage waarvan we hopen een milde bijdrage te vinden voor Bos en Vijver (ons project van 2018-2019). Van harte welkom.
 
5 januari 2019 vanaf 17 u
 
 
 
Bos & Vijver activiteiten
 
 
 
 
 
 
 
Weet je al van ons prachtig Bos & Vijver ? Je kan omdat we het graag volledig terugbetalen aan onze leninggevers meehelpen door te komen naar onze activiteiten. Je kan een uniek concert meemaken, een kerstcadeautje kopen, of naar ons nieuwjaarsfeest komen.... super welkom !
 
https://www.bosenvijver.be/crowdfunding/
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium