Copy
 
Nieuwsbrief Centrum Voelen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag mensen, 

De herfst word ik goed gewaar. Ik voel de lucht kouder worden, en het licht minder. De kleuren van de bladeren zijn prachtig, toch het vraagt van me extra moed om buiten te komen. Ik heb er een gewoonte van gemaakt om in het omhuldende duister te gaan wandelen deze dagen. Het verstilt, het laat me meer samen zijn met de sterren, en het stappen geeft energie. 

We wensen jullie ook een aangename herfst, met uitreikingen. Je bent welkom in onze trainingen, en er starten er deze maand nieuwe, en je kan ook aanhaken bij al gestartte trainingen waar er een beurtenkaart is. 

In de kijker : 
- Meditatie Lichtcirkel : 11 nov 2018
- Mindfulness : 15 nov 2018
- Klankconcert : 16 nov 2018
- Dansfeest : 24 november 2018
en heel wat Bos & Vijver activiteiten en last but not least ons nieuwjaarsfeest 5 januari 2019.
Ook Evi Plasschaert start als therapeute in onze praktijk.

Allen welkom ! Hieronder net iets meer info.


Groetjes, 

Syntia en team

 
 
 
 
 
Individuele psychotherapie met Evi Plasschaert
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw in Centrum Voelen: Individuele psychotherapie met Evi Plasschaert
Doelgroep:
Kinderen- en jongerentherapie: zaterdag namiddag vanaf 15 uur
Volwassenen vrijdagvoormiddag: telefonisch te overleggen 
Je bereikt Evi via evi_plasschaert@skynet.be
Je leest meer over en van Evi op facebook en op onze site.
 
 
 
WORKSHOPS & PROGRAMMA
 
 
 
 
 
 
Jouw verlangen Centraal - Opstellingen
 
 
 
 
 
 
 
In deze workshop kan je ervaren hoe het gebruiken van deze methode in een groep in zijn werk gaat. Na een korte introductie zal ik jullie uitnodigen om in stilte bij jezelf naar binnen te gaan en contact te maken met jouw verlangen. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld: ‘Ik wil een betere gezondheid.’, ‘Ik wil een goed contact met mijn moeder.’, ‘Ik wil vermageren.’. Je kan ook komen kennismaken met deze methode op 8 november.
 
4 november 2018 - Meer info hier
 
 
 
Authentic Movement
 
 
 
 
 
 
 
In Authentic Movement vertrekken we vanuit de stilte in onszelf om zo de innerlijke impuls, stemming, of verbeelding die in ons oprijst in beweging te brengen. Hier geen danspasjes, alsook laten we muziek achterwege. De dans die daaruit ontstaat kent zijn eigen ritme...
 
5 november ochtend  of 6 november avond 2018 - Meer info hier
 
 
 
Tibetaanse Yoga
 
 
 
 
 
 
 
Lu Jong bestaat uit een reeks zeer oude Tibetaanse lichaamsoefeningen die al meer dan 5000 jaar hun helend effect op lichaam, geest en emoties bewijzen. Regelmatig beoefenen van Lu Jong maakt het lichaam soepel en krachtig en brengt de geest tot rust. Beginners om 18u - gevorderden om 19u
 
5 november 2018 - Meer info hier
 
 
 
Tibetaanse Meditatie
 
 
 
 
 
 
 
In deze reeks maken we kennis met een aantal Tibetaans-boeddhistische meditatietechnieken zoals Tsor Gom, mindfulness meditatie, Groene Tara-meditatie enz… aangevuld me ademhalingsyoga, mantra’s en diepe relaxatie. Start om 20u
 
5 november 2018 - Meer info hier
 
 
 
ZHINENG QIGONG
 
 
 
 
 
 
 
Start je dag in ontspanning en mét energie! zachte bewegingen om je lichaam en geest wakker te maken, klaar voor de dagelijkse uitdagingen. Start 8 u tot 9.30 u, beginners : 10-11.30 u
 
6 november 2018 - Meer info hier
 
 
 
Yoga
 
 
 
 
 
 
 
Na je werk een uurtje samen oefenen in groep. We beginnen met stretchen, opwarmen en aarden. Dan volgen bewegingsoefeningen en poses of asana's. We sluiten elke les af met een kwartier relaxatie/meditatie, deels begeleid, om tot rust te komen en je ervaring te integreren.
 
7 november 2018 - Meer info hier
 
 
 
TRE ® of Tension Release Exercise
 
 
 
 
 
 
 
Deze zelfhulp-methode om tot 'neurogeen trillen' te komen word je aangeleerd door Els tijdens een 3-delige reeks: zeven eenvoudige oefeningen die aanpasbaar zijn aan iedereen zijn conditie bereiden ons voor tot het trillen.
 
9 november 2018 - Meer info hier
 
 
 
Meditatie Lichtcirkel
 
 
 
 
 
 
 
Doorheen de stilte komen we dicht bij onszelf . Door de opgebouwde energie, in het tweede deel van de bijeenkomst, verbinden we ons met elkaar en met mensen die ons nauw aan het hart liggen of die vandaag ondersteuning nodig
 
11 november 2018 - Meer info hier
 
 
 
Mindfulness
 
 
 
 
 
 
 
Aandachtstraining: is wetenschappelijk onderbouwd en helpt je om beter om te gaan met piekeren, stress, slapeloosheid of depressie. Er zijn nog een paar plaatsen. Schrijf je in voor de komende Mindfulnesstraining. Hartelijk welkom!
 
15 november 2018 - Meer info hier
 
 
 
Klankceremonie
 
 
 
 
 
 
 
Dit klanktconcert start om 20 u. Je kan lekker ontspannen en liggen. Inschrijven via music@dieter-v-o.com
 
16 november 2018 - Meer info hier
 
 
 
Dansfeest
 
 
 
 
 
 
 

We starten met een introductie van 20 u tot 20.30 u voor wie zin heeft, daarna is er vrije dans tot 23 u. We gebruiken soms populaire muziek, gemengd met woordloze ritmische muziek.

Vrije bijdrage. DJ Nele, Intro Sarah

 
24 november 2018 - meer info hier
 
 
 
Bos & Vijver activiteiten
 
 
 
 
 
 
 
Weet je al van ons prachtig Bos & Vijver ? Je kan omdat we het graag volledig terugbetalen aan onze leninggevers meehelpen door te komen naar onze activiteiten. Je kan een uniek concert meemaken, een kerstcadeautje kopen, of naar ons nieuwjaarsfeest komen.... super welkom !
 
https://www.bosenvijver.be/crowdfunding/
 
 
 
Nieuwjaarsfeest : uniek samenzijn ! welkom
 
 
 
 
 
 
 
Jij en je kids (+7 j) zijn welkom op de vuurloop om 2019 met veel energie te starten. Daarna feesten we samen in het dansfeest (21 u tot 24 u) met een dansintro en daarna vrij dansen.
Met gezelligheid aan het kampvuur.
 
5 januari 2019 vanaf 17 u
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium