Copy
 
Activiteiten bij Centrum Voelen in Eke
 
Van harte welkom!

Dag mensen,

17 januari 2019, we zijn al 17 dagen ver in dit nieuw jaar. Al ruim 1/24 hebben we ge- en beleefd in 2019. Als ik stilsta bij het verloop van de tijd, dan raakt me soms dat ik dagen kleurloos maak. Ik doe het niet met opzet, toch het gebeurt doordat ik weinig zak in mezelf doorheen de dag. Pas als ik echt thuis kom in mezelf krijgt mijn dag kleur. Hoe is dat bij jou ?

Ik vind het heerlijk om mijn steuntjes te vinden in het samen zijn met anderen terwijl we verdiepen. Nabij vreugde, pijn of een knoop. Gewoon in rust of in beweging. Heerlijk.

Omdat ik dat zo graag deel met jou hebben we een heel aanbod waarin je kan kiezen wiens ingangspoort of stem jou het meest aanspreekt.

En er is veel nieuw aanbod in kortlopende training :
- Marigpa Opstellingen
- De dood heeft niet het laatste "woord"
- De ontmoeting met je innerlijke kind
- Licht meditatie Cirkel
- Authentiek Movement en Meditatie
- Vertel Verstelmoment !
- Kennismaking Emotioneel Lichaamswerk
- Ontmoeting met je innerlijke kind
- Vuurloop.

Daarnaast speciaal voor kinderen : Yoga & Crea in Bos & Vijver !

& langerdurende training : Yoga, Core, Tibetaanse Yoga en meditatie, Voluit Vrouw Zijn, Emotioneel Lichaamswerk®.

Ook vuur en dans en klankschaal wordt al aangekondigd.
Welkom.

Warme groet,

Syntia en team.
 
 
 
WORKSHOPS & PROGRAMMA
 
 
 
 
 
 
Marigpa opstellingen
 
 
 
 
 
 
 
In deze opstelling brengen we de symboliek en het krachtveld van de Boeddhistische Tara in de opstelling. We maken gebruik van haar allesziende en alleswetende ogen om het helder zien en het helder weten in onszelf wakker te maken. Het resultaat is een klaar beeld van de oorzaak van het probleem, de blokkade of de emotie die we opgelost willen.

Deze MaRigpaOpstelling is vernieuwend en heel krachtig om stress en (emotionele/ mentale) blokkades op een heel diep niveau te transformeren. 
19 januari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Jouw verlangen Centraal - Opstellingen
 
 
 
 
 
 
 
In deze workshop kan je ervaren hoe het gebruiken van deze methode in een groep in zijn werk gaat. Na een korte introductie zal ik jullie uitnodigen om in stilte bij jezelf naar binnen te gaan en contact te maken met jouw verlangen. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld: ‘Ik wil een betere gezondheid.’, ‘Ik wil een goed contact met mijn moeder.’, ‘Ik wil vermageren.’
 
20 januari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Tibetaanse Yoga
 
 
 
 
 
 
 
Lu Jong bestaat uit een reeks zeer oude Tibetaanse lichaamsoefeningen die al meer dan 5000 jaar hun helend effect op lichaam, geest en emoties bewijzen. Regelmatig beoefenen van Lu Jong maakt het lichaam soepel en krachtig en brengt de geest tot rust. Beginners om 18u - gevorderden om 19u
 
21 januari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Tibetaanse Meditatie
 
 
 
 
 
 
 
In deze reeks of avond maken we kennis met een aantal Tibetaans-boeddhistische meditatietechnieken zoals Tsor Gom, mindfulness meditatie, Groene Tara-meditatie enz… aangevuld me ademhalingsyoga, mantra’s en diepe relaxatie. Start om 20u
 
21 januari 2019 - Meer info hier
 
 
 
MEDITATIE & AUTHENTIC MOVEMENT
 
 
 
 
 
 
 
Meer en meer lees je dat we nood hebben aan stilte !
Innerlijk stil worden vraagt beoefening om je hiermee te verbinden.
De combinatie van meditatie en Authentic Movement sluit hier wonderwel bij aan, als waren ze voor mekaar bestemd!
De kracht van mediteren in stilte en vervolgens bewegen vanuit die stilte zorgt voor innerlijke vertraging en verdieping.
 
22 januari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Yoga
 
 
 
 
 
 
 
Na je werk een uurtje samen oefenen in groep. We beginnen met stretchen, opwarmen en aarden. Dan volgen bewegingsoefeningen en poses of asana's. We sluiten elke les af met een kwartier relaxatie/meditatie, deels begeleid, om tot rust te komen en je ervaring te integreren.
 
Wekelijks op woensdagavond Meer info hier
 
 
 
Core Energetics
 
 
 
 
 
 
 
Core Energetics biedt training aan in bio-energetisch lichaamswerk (adem, beweging, dans, yoga, interactie) om in veilige omgeving je gespannenheid te verkennen en het contact met je lichaam, jezelf en anderen te verdiepen. Je leert je energie losser en spontaner te laten stromen, de blije maar ook de verdrietige, de heftige, de boze...
 
Wekelijks op woensdagavond Meer info hier
 
 
 
Holistic Pulsing
 
 
 
 
 
 
 
Al op de eerste dag zal je zelf kunnen ervaren dat zowel het geven als het ontvangen van de pulsen diep doorwerkt op je hele lichaam. Pulsen is een vaardigheid die je enkel door veel te doen, goed onder de knie kan krijgen. Er wordt dus van je verwacht dat je tussen de blokken regelmatig oefent met medecursisten.
 
27 januari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Voordracht: De dood heeft niet het laatste woord
 
 
 
 
 
 
 
De dood heeft niet het laatste woord …het is een ontwaken in een andere dimensie.
Heeft het sterven en het stervensproces u steeds geïntrigeerd ? Angstig gemaakt ? Geboeid ? Wil u de verbinding tussen uzelf en gestorvenen zinvoller en meer diepgaand beleven ? We belichten onze visie op het leven na de dood, hoe we die dimensies verkennen en hierdoor heel dicht bij onszelf, onze integriteit en oneindigheid komen.
 
1 februari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Vertel-verstelmoment met Adinda
 
 
 
 
 
 
 
Breng je kleine verstelwerkjes mee. Samen knopen weer aan broeken naaien of losgekomen naden herstellen is zoveel leuker dan alleen deze kleine klusjes uitvoeren! En ondertussen is er ruimte om honderduit te vertellen. Of – indien de groep dit wenst – Adinda te horen vertellen.www.opverhaalkomen.eu
 
1 februari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Kinderyoga /crea – Groei naar verlichting
 
 
 
 
 
 
 
Ben je een jongen of meisje tussen 5 en 12 jaar?
Wil je graag op zondag 3 februari van 14u tot 17u deelnemen aan het geluksmomentje in Bos en Vijver?
We verbinden met onszelf, de ander en de natuur.
Er wordt een mosterd aangeboden van bewegingen, zintuiglijk spel, verhalen, mantra’s, massage, ademspel, stiltespel, creativiteit, …
Genieten staat voorop!
De opbrengst van deze workshop gaat integraal naar Bos en Vijver.
 
3 februari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Voluit Vrouw zijn
 
 
 
 
 
 
 
Thuiskomen bij en in jezelf, terugkeren naar je schoot, je bekken en naar je essentie...naar de Authentieke vrouw die jij in wezen bent. Ik neem je mee op reis, op avontuur naar je vrouw ZIJN en laat je tijdens deze introductie avond alvast even proeven. Een ideale manier om mij en mijn manier van werken wat beter te leren kennen. Als je er zin in hebt, nieuwsgierig geworden bent naar meer dan kan je mee in de reeks stappen.
 
5 februari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Kennismaking  Emotioneel Lichaamswerk® op Vrijdagnamiddagen
 
 
 
 
 
 
 

In deze namiddag voel je hoe je beweegt, ademt, denkt, je emoties beleeft en contact maakt. Immers met je eigen lichaamspantser in beweging te brengen, kan er opnieuw vibratie ontstaan.

De vibratie leidt je tot een ontspannen lichaam, meer in balans, en je emoties in juiste proporties. Je lichaam wordt veel opener voor fijne gevoelens, en kan je ook “ontspannen” bij het gevoel dat “pijn” doet.

 
8 februari 2019 13- 15 u - Meer info hier
 
 
 
Kennismaking Groeijaar Emotioneel Lichaamswerk®
 
 
 
 
 
 
 
Dit groeijaar laat je toe intens in je leven te voelen en ervaren welke richting je het graag geeft, wat je wil verwerken, of een plaats geven op een lichaamsgerichte manier, voorbij de woorden. Ademen, bewegen geluid maken, stilte zijn de tools.
& dit jaar is tevens een 1ste stap in een opleiding waarbij je op zelfstandige basis of binnen je werk mensen kan begeleiden.
 
19 februari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Meditatieve Lichtcirkel
 
 
 
 
 
 
 
We komen in verbinding met de aarde- en kosmische energie tijdens deze meditatieve bijeenkomst. We komen in voeling met en laten ons helen door de supra mentale dimensie. Doorheen de stilte komen we dicht bij onszelf.


 
22 februari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Emotioneel Lichaamswerk® op vrijdagnamiddag, reeks.
 
 
 
 
 
 
 
Goesting om te bewegen om meer te voelen ? Om je gevoelens te leren beheren ? Of om overweldigende gebeurtenissen een juiste plek te geven ?

Heb je zin om in contact te ontspannen ? Of wens je liever juist heel eerlijk je energie in te zetten in een contact ? Wees welkom om hier leerstappen in te maken. Deze training is zowel ontspannend, ontstressend als een investering in jouw persoonlijke groei. Je kan ervaren dat het werkt, en je krijgt bijzonder veel stapstenen om het mee te dragen in je leven.

 
22 februari 2019 - Meer info hier
 
 
 
De ontmoeting met je innerlijke kind - 2 daagse
 
 
 
 
 
 
 
In ieder van ons leeft een uniek kind, vertederend kwetsbaar, met grote kennis en wijsheid.
Een klein wezentje dat vreugde en verdriet, geborgenheid en eenzaamheid, blijheid en boosheid heeft gevoeld. De wil om te leven, soms aanwezig als een klein vlammetje, dan weer als een spuwende vulkaan.
Vaak zijn we afgesneden van deze emoties omdat ze ons als kind overweldigd hebben. Onze hersenen zorgen er dan voor dat ze worden afgesplitst. Of we worden als het ware opgeslorpt door het leven: gezin, werk, hobby’s, sociale contacten, … waardoor we onszelf onderweg een beetje zijn kwijt geraakt.
 
23 februari 2019 - Meer info hier
 
 
 
NIEUW: Klankceremonie
 
 
 
 
 
 
 
Klankheling is heling door klanken en is gebaseerd op het feit dat alles in het universum uit trilling bestaat en trilt op een bepaalde frequentie. Ook onze cellen en organen vibreren op hun eigen frequentie. De trilling van klank dringt door tot in de diepe lagen van ons bewustzijn.

Laat je meenemen op een innerlijke reis in een wereld van oergeluiden, van stem, akoestische instrumenten en boventonen. Dit brengt je diepe rust en vrede en je hele wezen ervaart een helende energie.

 
23 februari 2019 - Meer info hier
 
 
 
Dansfeest
 
 
 
 
 
 
 
Van harte welkom op deze fijne, aangename, contactrijke dansavond.

In een warme en prachtige zaal heb je de ruimte om in een gezellige sfeer, dansend of zittend, binnen of buiten bij het kampvuur mensen te ontmoeten.


 
9 maart
 
 
 
Vuurloop
 
 
 
 
 
 
 
De vuurloop wordt gegeven in een veilige en respectvolle omkadering. We zien er op toe dat je steeds vrij blijft jouw keuze te maken: Je stapt pas over het vuur als je energie om te bereiken wat je wil bereiken zo hoog is dat je de 1ste barrière -de gloeiende houtskool- zonder problemen over kan stappen.

 
16 maart
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium