Copy
 
Kennismakingsworkshop Holistic Pulsing
 
 
 
 
 
 
 
 
De kracht van Holistic Pulsing schuilt in haar zachtheid.
 
19 augustus 2018 - 10u tot 15u30 - met Carine Mortier
 
Hoe gaat het in zijn werk?
De ‘pulsee’ ligt met kleding aan op de tafel. Door middel van kleine wiegende, rollende en strekkende bewegingen (pulsen genoemd) die in elkaar overvloeien kan hij/zij snel tot rust komen en ontspannen. Door de continuïteit van de pulsen worden spanningen op steeds dieper niveau losgelaten. Er ontstaat dan bij de ‘pulsee’ ruimte om te luisteren naar wat zijn/haar lichaam te vertellen heeft.

De pulsen hebben een kalmerende werking op het zenuwstelsel, versterken het immuunsysteem en stimuleren het vrijgeven van afvalstoffen.

Tijdens deze workshop leer je een aantal basispulsen waardoor je kan ervaren hoe het voelt om zelf te pulsen en gepulst te worden.

Je kan tevens kennis maken met de opbouw van de cursusdagen en ik geef graag antwoord op je vragen.
 
 
Meer info hier
 
 
Kennismakingsnamiddag Groeijaar/opleiding Emotioneel Lichaamswerk®
 
 
 
 
 
 
 
 
Kennismakingsnamiddag Groeijaar/opleiding ELW®
 
26 augustus 2018 - 14u tot 17u - met Syntia Van Erdeghem
 
Deze dag staat in het teken van het nieuwe groeijaar/1ste jaar van de opleiding Emotioneel Lichaamswerk® dat zal opstarten in sept/okt van dit jaar.

Je kan in deze dag ervaren hoe Emotioneel Lichaamswerk® voor je voelt, en hoe een groeijaar eraan toe kan gaan. Tevens kan je alle info krijgen over de opleiding, en wat de opleiding jou kan brengen.
 
 
Meer info hier
 
 
Kennismakingsworkshop
Authentic Movement

 
 
 
 
 
 
 
 
Kennismakingsworkshop - Authentic Movement
 
26 augustus 2018 - 10u tot 13u - met Els Soetaert
 
In Authentic Movement vertrekken we vanuit de stilte in onszelf om zo de innerlijke impuls, stemming, of verbeelding die in ons oprijst in beweging te brengen. Hier geen danspasjes, alsook laten we muziek achterwege. De dans die daaruit ontstaat kent zijn eigen ritme, is verstild of wild, is subtiel en weinig zichtbaar, tot groots en ruim, is diep en rijk. Onze innerlijke getuige, die niet oordelend aanwezig is, en actief is, verruimt ons (lichaams)bewustzijn. Je komt meer tot een innig contact met jezelf, jouw zelfwaarde en creativiteit. Nadien word je uitgenodigd hier 'kleur' aan te geven (d.m.v. kleurtekening) of om op andere wijze jouw ervaren te integreren. We sluiten af met een deelronde. Voorafgaande ervaring is niet vereist. Voor levensverdiepers !
 
 
Meer info hier
 
 
OPENDEURFEEST BIJ CENTRUM VOELEN
 
 
 
 
 
 
 
Van harte welkom!

Kom en geniet van deze fijne dag! Alleen of met bekenden....je bent van harte welkom!
Deze dag biedt ook een mogelijkheid om de activiteiten en begeleiders bij Centrum Voelen te leren kennen.
 
 
 
WORKSHOPS & PROGRAMMA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mindfulness
 
 
 
 
 
 
 
In deze wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining leer je anders omgaan met moeilijkheden en stress. De training bestaat uit een combinatie van oefeningen en inzichten die we samen in groep gaan toepassen.
 
 
 
ELW®
 
 
 
 
 
 
 
In deze workshop ga je aan de slag met meer je lichaam bewegen, meer te ademen, en meer ook geluid te maken dat past bij jou en bij wat je ervaart/voelt. Zo krijg je je lichaam meer in een richting die strookt met wat er werkelijk in je leeft.
 
 
 
Zie jeZelf Graag
 
 
 
 
 
 
 
Hoe kan je ten volle van “jezelf” houden zodat anderen daarin kunnen delen? We ontdekken aan de hand van kleine oefeningen hoe Een Cursus in Wonderen ons daartoe inspireert en wat voor kracht je 'zelf' hebt.
 
 
 
Familie opstellingen
 
 
 
 
 
 
 
Systemische training familieopstellingen naar Hellinger®. Kracht vanuit de stilte en de leegte. Een onderdompeling in de leer van het familieopstellen en het helpen, volgens Hellinger® voor iedereen die zichzelf wil ontdekken.
 
 
 
Klankconcert
 
 
 
 
 
 
 
Tijdens het Relax Concert creëert Dieter een veilig luistermoment en een veilige omgeving, om een meditatieve, kalme en rustige sfeer te scheppen. Zijn muziek spreekt al jouw zintuigen aan, waardoor je rustig bij jezelf komt en je je achteraf herboren voelt.
 
 
 
Holistic Pulsing
 
 
 
 
 
 
 
Pulsen is het zacht ritmisch wiegen van je lichaam. In deze workshop kan je het ontspannend effect ervan ervaren, zowel bij het ontvangen als bij het geven.
 
 
 
Vuurloop
 
 
 
 
 
 
 
In deze workshop stellen we je het vuurlopen bij Centrum Voelen voor. We doen een ritueel van wensen voor onszelf en de wereld versterkt door oeroude gekende kruiden.
 
 
 
Dansfeest
 
 
 
 
 
 
 
Een heerlijk dansfeest met vrije dans, je kan ook kiezen om te keuvelen bij de thee of te genieten van het kampvuur.
 
 
Inschrijven via info@centrumvoelen.be
 
 
 
 
 
 
 

Doorlopend is er tentoonstelling van Dirk De Worm - Hapjes en drankjes worden verzorgd door Johan Weyens. Voor ons 10 jarig bestaan van Centrum Voelen stellen we ons nieuw project "Bos & Vijver" voor. Hiervoor start een bijzondere crowdfunding campagne.

Toegang voor deze Opendeurdag is Gratis! Inschrijven verzekert je van je plaats info@centrumvoelen.be.

Opendeurfeest Centrum Voelen
1 september 2018 van 09u30 tot 22u00
Sint-Annastraat 7 - 9810 Eke-Nazareth
Info@centrumvoelen.be

 
 
 
Kennismakingslessen bij Centrum Voelen
 Meer info: www.centrumvoelen.be
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Lu Jong Yoga

 
Lu Jong bestaat uit een reeks zeer oude Tibetaanse lichaamsoefeningen die al meer dan 5000 jaar hun helend effect op lichaam, geest en emoties bewijzen.

 
 
 
 
 
 
  Vrouwen Valleicirkels
 
De valleicirkel is de plek waar vrouwen die bezig zijn met persoonlijke groei en de verbinding met hun sensualiteit en seksualiteit willen versterken, kunnen thuiskomen en groeien.
 
 
 
 
 
 
  Yoga

 
Een rustige flow van asanas, versterkend, versoepelend en ontspannend. We ronden af met een kwartiertje relaxatie/meditatie.


 
 
 
 
 
 
  Authentic Movement
 
In Authentic Movement vertrekken we vanuit de stilte in onszelf om zo de innerlijke impuls, stemming, of verbeelding die in ons oprijst in beweging te brengen.
 
 
 
 
 
 
  Core Energetics
 
Bioenergetisch lichaamswerk, yoga, dans en interactie. Om in veilige omgeving je gespannenheid los te laten en het contact met je zelf en met anderen te verdiepen.​
 
 
 
 
 
 
  ELW® - adem training
 
In deze namiddag voel je hoe je beweegt, ademt, denkt emoties beleeft en contact maakt. 


 
 
 
 
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium