Copy

Winter 2020

Winter, donkerte, een prachtige sterrenhemel, een mooie maan, en een straaltje zon....

... hopelijk mag jij er ook van genieten. Je innerlijk vrij voelen wens ik je toe, ook al ben je vaak aan handen en voeten aan huis gebonden.

Wat doe ik hier op het kalme Centrum Voelen ? Ik kijk vaak naar buiten, adem vaak buitenlucht in, ... denk aan je, en open mijn hart ....
Dagelijks probeer ik wel op iemand anders in te zoomen voor wie ik in gedachten mijn hart open. Soms stuur ik ook wel eens een bericht of bel ik op, toch vaak ook niet. Het verheugt me om mijn hart open te stellen, het wordt ruimer en het wordt blij, ik word blij, en ik glimlach....(het vervangt de zucht), het voedt mijn dankbaarheid.....
en mijn verlangen en hoop...
natuurlijk wil ik je omarmen, voelen, kneden en spreken, helen, en troosten, als ook mezelf....telkens ik mijn hart open.....

Ik wens je een deugddoende letterlijk donkere tijd. Gekoesterd, en op naar het licht, de zonnewende.
Tot binnenkort !

Warme groet,

Syntia Van Erdeghem
ps : Danslijst en Geluksong, zie onderaan

Onze Inspiratie

Genieten van deze winterse tijden....

Vuurloop : ritueel van daadkracht en verbinding, een cadeautje?

februari 2021 – Zodra we mogen organiseren we een Vuurloop. Gezondheid en geluk mag een stevige boost krijgen. We wakkeren via de vuurloop jouw innerlijke vuur aan. Het is een ritueel waardoor onmiddellijke verbondenheid voelbaar is, voor jou, met anderen, in jou. Volg ons dus, en van harte welkom, ook al weet je niet of je werkelijk over het vuur zal gaan. Je kan een vuurloop ook cadeau geven onder de kerstboom.

Info en online Inschrijven

Kennismakingsworkshop NEL® wordt intake


tot 4 januari 2021 – Wil je graag nu de kans nemen om een coronaproof verdiepings- en/of opleidingsjaar Emotioneel Lichaamswerk® of Ademwerk te genieten? Doe een individueel intake gesprek. We starten in januari met de opleidingen. Een intake kan in Leuven of Eke.

Stuur ons een bericht

Volwassenenonderwijs

Onze corona-proof opleidingen
Tweede groeitraject ELW

Ademen als bevrijdende kracht – Groeitraject Ademen

Vanaf januari 2021 – Je ademhaling is de natuurlijke drager van je levenskracht, reguleert de balans van je zuurstofhuishouding en dient als voeding voor al je cellen. Dit ademtraject maakt je bewust van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen. Het doorgrondt met jou wat je in de weg staat, en het is tevens het 1ste jaar van de opleiding tot ademcoach. Er zijn nog enkele plaatsen.

Info en online Inschrijven

Je lichaam als kompas !? Groeijaar/1ste jaar van de opleiding Emotioneel Lichaamswerk®

Vanaf januari 2021 –  kan je deelnemen in het opleidingsjaar/groeijaar Emotioneel Lichaamswerk®. Wil je graag de verdieping in, een eigen leertraject adhv je lichaam? Welkom in deze intense opleiding.  Er zijn nog enkele plaatsen.

Info en online Inschrijven

De Energie in Centrum Voelen

We zijn net als zovele anderen solidair geweest en hebben alle groepsactiviteiten gestopt. Het is moeilijk en lastig voor ons en voor jou. We hebben gebruik gemaakt van je afwezigheid om je een nieuw en zonnewarm pad als omkadering te bezorgen :-).

We wensen je een bijzonder krachtig, liefdevol, samen, genietend 2021 !

Groetjes van het team in Centrum Voelen Mireille, Carine, Carine, Els, Joëlle, Syntia, Jan, Linde, Eben,  Dirk, William, Pieter, Ine...

Danslijst & Geluksong

Danslijst van Wild Saïda voor Centrum Voelen - YouTube
Guus Meeuwis – Ik Geloof In Geluk
Bezoek www.centrumvoelen.be
Bezoek www.vurig.be
Facebook Facebook
Website Website
Email Email
©2020 Centrum Voelen, Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium

Je ontvangt deze email omdat je je hebt ingeschreven via de website. Wil je kiezen hoe je deze emails ontvangt? Update je voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp