Copy
 
Gloednieuwe website Centrum Voelen
 
Welkom,

Graag trakteren we op een gloednieuwe website voor Centrum Voelen.
Goesting om een kijkje te nemen ? Feedback is zeker welkom.

 Heel fijn dat we je mogen begroeten bij onze volgende activiteiten !
In deze nieuwsbrief vind je de nieuwe workshops & ontmoetingsactiviteiten.

Daarnaast is er een weekprogramma.
Elke week kan je vrij in (na tel/sms naar de trainer) :
maandagavond :
18 u Lu Jong voor beginners ;
20.15 u Tibetaanse meditatie en relaxatie
woensdagavond :
18.15 u : yoga

Warme groet,

Syntia en team
 
Hier bekijken 
 
 
Groepsaanbod
 
Hier vind je een overzicht van het cursus aanbod bij centrum voelen. Ontmoeting, workshops, trainingen en opleidingen door ons zorgvuldig geselecteerde team.
 
 
KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN HET AANBOD
 
 
 
 
 
 
Coaching/Therapie
Emotioneel Lichaamswerk®
 
Je kan een een warm ondersteunend individueel traject opstarten waarbij je begeleid wordt door Syntia Van Erdeghem. Via Emotioneel Lichaamswerk® laat je je lichaam helen/zoeken wat het nodig heeft. Je weet welke beslissing hierdoor bij jou past, en welke zorg of volgende stap in actie of communicatie jij wil zetten. Je heelt je emoties, je ervaringen, je trauma's.  Je kan ook komen samen met je partner komen voor een relatiebegeleiding. Je kan een individueel leertraject opstarten via KMO Portefeuille.
 
Meer info
 
 
Agenda mei/juni 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25 & 8
MEI/JUNI
 
   
Opstellingen: Het pad v/d olifant(Marigpa)
 
In deze opstelling brengen we de symboliek en het krachtveld van de boeddhistische mindfulness thangka in de opstelling om het helder zien en het helder weten in onszelf wakker te maken. Een MaRigpaOpstelling is een krachtige methode om stress, belemmerende imprints, negatieve patronen en (oude)trauma’s definitief te helen.

  Meer info hier

 

 
 
 
 
27-28
MEI
 
   
Kennismakings-2-daagse Emotioneel Lichaamswerk®
Groeijaar : Je lichaam als kompas !
 

In deze kennismakingsworkshop proef je van wat de jaartraining Je lichaam als kompas (en ook de verdere opleiding tot trainer emotioneel lichaamswerk®) je kan bieden. Je ervaart een aantal technieken, tools en oefeningen eigen aan het emotioneel lichaamswerk®, geleid in een eigen en af 2daags traject. Het wordt  begeleid door ervaren trainers die ook deel uitmaken van het opleidingsteam. En doordat het een kennismaking is is het ook vrij goedkoop, 120 euro voor 2 dagen.
  Meer info hier

 
 
 
 
6
JUNI
 
   
Kennismakingsworkshop Groeijaar : Je lichaam als kompas !
 

In deze kennismakingsworkshop proef je van wat de jaartraining Je lichaam als kompas (en ook de verdere opleiding tot trainer emotioneel lichaamswerk®) je kan bieden. Je ervaart een aantal technieken, tools en oefeningen eigen aan het emotioneel lichaamswerk®, geleid in een korte workshop van 3 uur. Van 19.30 u tot 22.30 u. Bijdrage 30 euro.
  Meer info hier

 
 
 
 
9
JUNI
 
   
Opstellen van je verlangen
 

De Interactieve Zelf-Resonantie® methode is ontwikkeld door prof. Dr. Franz Ruppert en gebaseerd op erkende hechtings- en traumatheorieën.
Deze workshop is toegankelijk voor mensen die de methode nog niet kennen en diegenen die reeds aan opstellingen hebben deelgenomen. Ook als resonantiepersoon of toeschouwer kan je indirect inzichten krijgen over persoonlijke thema’s tijdens de opstellingen van andere deelnemers.
  Meer info hier

 
 
 
 
29
JUNI
 
   
Pick Nick in Bos & Vijver, zet de zomer in !
 

Heel graag nodigen we je uit om met ons de zomer in te zetten !
Ter afsluiting van de crowdfunding voor Bos & Vijver houden we een feest ter plekke. Kom je ook ?
De pick nick zal gezellig zijn, en zal heel wat lekkers bevatten. De bijdrage is voor volwassenen 15 euro, voor kids 9 euro. Naast de pick nick zal het bos ook uitnodigen tot spelen voor de kids, en genieten voor de volwassenen, een echt zomers event dus. En als je van water houdt kan je in de boot, of bij aangenaam weer kan je zwemmen. We kijken naar je uit.
Meer info hier

 
 
 
 
29
JUNI
 
   
Dansfeest in Centrum Voelen : ontmoeten.
 

Elke 6 weken is er een vrije dansavond waarop mensen dansen, babbelen, rond de vuurschaal zitten, genieten van een fijne avond samen. Op dit alcoholvrij feest is er echt ontmoeten mogelijk. En jij bent uitgenodigd. Inkom is vrije bijdrage. Start 20 u tot 23 u.   Meer info hier

 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium