Copy

Herfstaanbod oktober 2020

Welkom jij voelende mens,

... die op dit moment veel (gedwongen wordt) naar binnen keert (te keren).
In deze workshops kan je, de preventieregels volgend, toch veilig lichaamswerk doen, in kleine groep. Je bent welkom om te komen genieten, ontspannen, of net nu tijd te maken voor een training die al langer op je verlanglijstje staat.
Alleszins nodigen wij uit om ook dit jaar te oogsten ! (meer dan noten :-) Het hele team is er meer dan klaar voor. Dus van harte welkom !

Een krachtige herfst.
warme groet,

Syntia Van Erdeghem
voor Centrum Voelen

Vuurloop : ritueel van daadkracht en verbinding

za 31 oktober – Herfst & vuur. Wandelen in de energie van vuur, een vuurloop voor jou, met je doel voor ogen wat jij graag wil verwezenlijken, of luisterend wat het vuur je wenst te vertellen, is wat we je bieden in deze workshop.

Info en online Inschrijven

Lu Jong Senioren (Stoelyoga)


Elke maandagavond – Een speciaal programma voor mensen die niet (meer) comfortabel op de mat kunnen zitten. In dit programma bieden we een mix van Lu Jong en meditatie aan. Met deze lessen willen we inzetten op het verhogen van de immuniteit, het versterken van het zenuwstelsel, het verlagen van stress en het soepel maken/houden van het lichaam…en dit allemaal vanop de stoel.

Info en online Inschrijven

Lu Jong Advanced


Elke maandagavond – Lu Jong neemt het lichaam als ingangspoort om verlichting en genezing op gang te zetten. Daarom wordt het ook wel Tibetaanse Healing Yoga genoemd. Lu Jong werkt balancerend, stress reducerend en is een weldaad voor de rug. De bewegingen zijn dynamisch en toegankelijk voor iedereen.

Info en online Inschrijven

Yin & Yang Yoga


Elke woensdag voormiddag met Joëlle de Raymond. In de Yin yogales ga je op zoek naar ontspanning.In de Yang yogales ga je bewegen. Je komt in actie, versterkt je spieren en maakt je lichaam soepel.

Info en online Inschrijven: Yin of Yang

Opstellingen met izr®

zon 18 oktober – Verlang je verandering in je gevoelens, gedrag of gedachten, verlang je je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk, of verlang je psychisch of fysiek naar meer welzijn?

Info en online Inschrijven

Kennismakingsworkshop NEL®


woe 11 november – In deze kennismakingsworkshop leer je de methode Emotioneel Lichaamswerk® aan den lijve kennen. Je maakt ook kennis met het groeijaar Je lichaam als kompas. Het 2de groeijaar dat we dit najaar opstarten zal starten op 4 december 2020. We werken in kleine groep, en houden het coronaproof.

Info en online Inschrijven

Vrouwencirkel Thema Herfst


zat 28 november – Ook voor de mens is het nu het moment om naar binnen te keren en te onderzoeken: wie en wat is voedend in mijn leven? Mag ik bepaalde zaken of relaties losser beginnen laten? Wat heb ik nodig om mijn wortels te voelen?

Info en online Inschrijven

Ademen als bevrijdende kracht – Groeitraject Ademen

Vanaf januari 2021 – Je ademhaling is de natuurlijke drager van je levenskracht, reguleert de balans van je zuurstofhuishouding en dient als voeding voor al je cellen. Dit ademtraject maakt je bewust van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen en laat je opnieuw verbinding maken met je vrije onbelemmerde diepe ademhaling. Je ademstroom is de ingangspoort naar meer vrijheid, bewuster omgaan met stress en genieten van je lichaam.

Info en online Inschrijven
Naar het volledige aanbod
Facebook Facebook
Website Website
Email Email
©2020 Centrum Voelen, Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium

Je ontvangt deze email omdat je je hebt ingeschreven via de website. Wil je kiezen hoe je deze emails ontvangt? Update je voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp