Copy
Hallo Allemaal, 

Centrum Voelen is een bedding waarin we elkaar kunnen ontmoeten, en waarin we met elkaar via lichaamswerk kunnen ontspannen en nieuwe stappen realiseren in ons leven. 
Omdat we dit nu al een tijdje live missen, alles gebeurd on line, kijken we uit naar de zomer. 

CENTRUM VOELEN ZOMERT…… ! 

Dat we al mogen buiten bewegen o.l.v. een coach is helder. Dat gecombineerd met de nodige zorg zodat besmetting geen kans krijgt, willen we jullie een zomers programma voorstellen. 
En dat het leuk wordt, én ontspannend, én voor groei zorgt, weten we wel zeker. 
Daarnaast mogen we al VIEREN dat we elkaar terug mogen zien, in onze groepen. 

Kijk je samen met ons uit naar de zomer ? 
Hierbij alvast het programma-overzicht. 
 
BEKIJK HET ZOMERAANBOD
Daarnaast zijn we inderdaad nog on line actief.  

Ontmoet Els Soetaert, één van onze lesgevers, via enkele video’s die we graag met jullie delen. Els geeft in Centrum Voelen de lessenreeksen: TRE®, Tension & Stress Release Exercise, Authentic Movement, Towards Bodyfulness: Breath, Body & Boundary, en Actieve & Integratieve Meditatie.

We laten haar graag zelf aan het woord:

Hallo, In deze periode van extra stress, thuis of op het werk, met of zonder de kinderen, of alleen, ... En voor velen een periode van angst en onzekerheid resulterend in een (onderliggend) gevoel van onveiligheid, zijn we aangewezen om ons stressniveau zo goed en zo kwaad mogelijk weten te reguleren. 

Iedereen heeft hulpbronnen eigen aan zijn unieke persoon. Én er zijn ook hulpbronnen eigen aan de specificiteit van de wonderlijke werking van het lichaam. Graag neem ik je mee op deze reis om je interne bronnen (opnieuw en meer) aan te spreken. Ik put hiervoor o.a. uit mijn diverse lessenreeksen. Deze reeks heet : Help je stress te reguleren. Veel plezier ermee !”
Els Soetaert - Act of Pandiculating
In deze video nodigt Els je uit om de Act of Pandiculating in jouw dagelijkse praktijk in te voeren. Maak gebruik van deze lichaamseigen Pandiculating Response om je lichaam meer te ontspannen en/of meer wakker te maken, zondanig dat je meer aanwezig kunt zijn. En vooral: reguleer zo ook jouw stressniveau !

Heb je vragen over de oefeningen, dan mag je Els steeds mailen. Je mag haar ook mailen met reacties en ervaringen. Ze leest ze graag.

Graag tot in de zaal van Centrum Voelen!
Ondertussen, take care!

 
Facebook Facebook
Website Website
Email Email
©2020 Centrum Voelen, Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium

Je ontvangt deze email omdat je je hebt ingeschreven via de website. Wil je kiezen hoe je deze emails ontvangt? Update je voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp