Copy
 
Activiteiten bij Centrum Voelen in Eke.
 
Van harte welkom!

Schrijf je in bij de betrokken trainer.
Kom naar het dansfeest,
het klankbad,
of de vuurloop.
Doe je lichaam een plezier met meditatie, lichaamswerk, yoga, dans....
Doe jezelf en ons een plezier met komen naar de activiteiten voor Bos & Vijver.
We kijken bijzonder naar je uit.

Warme groet,

Syntia en team
 
 
 
 
ELW & Ademtraining
 
 
 
 
 
 
 
Goesting om te bewegen om meer te voelen ? Om je gevoelens te leren beheren? Of om overweldigende gebeurtenissen een juiste plek te geven? Heb je zin om in contact te ontspannen ? Of wens je liever juist heel eerlijk je energie in te zetten in een contact? Wees welkom om hier leerstappen in te maken. Deze training is zowel ontspannend, ontstressend als een investering in jouw persoonlijke groei. Je kan ervaren dat het werkt, en je krijgt bijzonder veel stapstenen om het mee te dragen in je leven. Op 22/02 mag je nog komen proeven na aanmelding.
 
22 feb 2019 - Meer info hier
 
 
 
Tibetaanse Yoga
 
 
 
 
 
 
 
Lu Jong bestaat uit een reeks zeer oude Tibetaanse lichaamsoefeningen die al meer dan 5000 jaar hun helend effect op lichaam, geest en emoties bewijzen. Regelmatig beoefenen van Lu Jong maakt het lichaam soepel en krachtig en brengt de geest tot rust. Beginners om 18u - gevorderden om 19u
 
18 feb 2019 - Meer info hier
 
 
 
Tibetaanse Meditatie
 
 
 
 
 
 
 
In deze reeks of avond maken we kennis met een aantal Tibetaans-boeddhistische meditatietechnieken zoals Tsor Gom, mindfulness meditatie, Groene Tara-meditatie enz… aangevuld me ademhalingsyoga, mantra’s en diepe relaxatie. Start om 20u
 
18 feb 2019 - Meer info hier
 
 
 
Kennismaking Groeijaar Emotioneel Lichaamswerk® Je lichaam als kompas.
 
 
 
 
 
 
 
Dit groeijaar laat je toe intens in je leven te voelen en ervaren welke richting je het graag geeft, wat je wil verwerken, of een plaats geven op een lichaamsgerichte manier, voorbij de woorden. Ademen, bewegen geluid maken, stilte zijn de tools.
& dit jaar is tevens een 1ste stap in een opleiding waarbij je op zelfstandige basis of binnen je werk mensen kan begeleiden.
 
19 feb 2019 - Meer info hier
 
 
 
Voluit Vrouw zijn
 
 
 
 
 
 
 
Thuiskomen bij en in jezelf, terugkeren naar je schoot, je bekken en naar je essentie...naar de Authentieke vrouw die jij in wezen bent. Ik neem je mee op reis, op avontuur naar je vrouw ZIJN en laat je tijdens deze introductie avond alvast even proeven. Een ideale manier om mij en mijn manier van werken wat beter te leren kennen. Als je er zin in hebt, nieuwsgierig geworden bent naar meer dan kan je mee in de reeks stappen.
 
19 feb 2019 - Meer info hier
 
 
 
Yoga
 
 
 
 
 
 
 
Na je werk een uurtje samen oefenen in groep. We beginnen met stretchen, opwarmen en aarden. Dan volgen bewegingsoefeningen en poses of asana's. We sluiten elke les af met een kwartier relaxatie/meditatie, deels begeleid, om tot rust te komen en je ervaring te integreren.
 
Wekelijks op woensdagavond Meer info hier
 
 
 
NIEUW: Klankceremonie
 
 
 
 
 
 
 
Klankheling is heling door klanken en is gebaseerd op het feit dat alles in het universum uit trilling bestaat en trilt op een bepaalde frequentie. Ook onze cellen en organen vibreren op hun eigen frequentie. De trilling van klank dringt door tot in de diepe lagen van ons bewustzijn.

Laat je meenemen op een innerlijke reis in een wereld van oergeluiden, van stem, akoestische instrumenten en boventonen. Dit brengt je diepe rust en vrede en je hele wezen ervaart een helende energie.

 
lees meer : http://www.centrumvoelen.be/index.php?pagina=site_leesmeer.php&Nr_act=A7796
 
 
 
De ontmoeting met je innerlijke kind - 2 daagse
 
 
 
 
 
 
 
In ieder van ons leeft een uniek kind, vertederend kwetsbaar, met grote kennis en wijsheid.
Een klein wezentje dat vreugde en verdriet, geborgenheid en eenzaamheid, blijheid en boosheid heeft gevoeld.
Vaak zijn we afgesneden van deze emoties omdat ze ons als kind overweldigd hebben. Onze hersenen zorgen er dan voor dat ze worden afgesplitst. Lees meer....
 
23&24 feb 2019 - Meer info hier
 
 
 
Tension Release Exercise
 
 
 
 
 
 
 
Een deelnemer getuigt: "Aangezien ik veel angst in mijn leven gekend heb en deze spanning zich diep in mijn systeem had opgeslagen zocht ik naar een methode om mij daarvan te bevrijden. TRE is voor mij heel doeltreffend. Tijdens de oefeningen voel ik hoe mijn lichaam zich maar al te graag overgeeft aan de trillingen. TRE dagelijks oefenen heeft mij verlost van lichamelijke klachten en brengt me veel vlugger in rustmodus dan vroeger." anoniem
 
28 feb 2019 - Meer info hier
 
 
 
Sound Medicine - The Sacred Routes
 
 
 
 
 
 
 
Een klankreis is één van de zaligste momenten die je kan meemaken. Het is een krachtige genezing waarbij de richting van de heling in handen ligt van het universum. De trillingen en klanken gaan daar waar ze nodig zijn binnen het fysisch en energetisch stelsel.
 
3 maart 2019 - Meer info hier
 
 
 
Dansfeest Vrije bijdrage
 
 
 
 
 
 
 
Van harte welkom op deze fijne, aangename, contactrijke dansavond.
In een warme en prachtige zaal heb je de ruimte om in een gezellige sfeer, dansend of zittend, binnen of buiten bij het kampvuur mensen te ontmoeten.
Het eerste half uurtje nemen we je via kleine opdrachtjes mee om samen al bewegend en al dansend de zaal te verkennen en de andere aanwezigen te ontmoeten.
 
 
9 maart 2019 - Meer info hier
 
 
 
Intuïtieve dans – Spiegelderwijs voor Bos & Vijver
 
 
 
 
 
 
 
We dansen intuïtief… We schakelen ons hoofd uit en gaan voelen wat, waar, hoe… ons voeten, benen, ons hele lichaam wil bewegen, elk voor zich, op muziek.
Niets moet, alles kan!
Dansen is energie letterlijk in beweging zetten. Tijdens deze dansworkshop laten we de kracht van de natuurelementen tot ons komen…. en integreren ze via dans in onze eigen energie.
 
9 maart 2019 - Meer info hier
 
 
 
Vuurloop
 
 
 
 
 
 
 
Laat deze ongewone gelegenheid niet aan jou voorbij gaan: Overwin wat je weghoudt van datgene wat je al zo lang wilt. Ervaar waartoe jij in staat bent.

Vuurlopen is een heel wonderlijk gebeuren. Immers doordat je mens bent, je focust en vriend wordt met je angst kan jij hele grote barrières doorbreken. Je kan grenzen verleggen. Je hoeft daarvoor niet heel bijzondere dingen te doen, wel aanwezig te zijn. Kom je ook met ons meedoen ? 
 
16 maart 2019 - Meer info hier
 
 
 
Verstillende dans – Myriam Heyvaert
 
 
 
 
 
 
 
In sacrale dans zijn er 3 delen; contact met mezelf, de ander en de Ander. In sd word je sterk met jezelf geconfronteerd; letterlijk met het feit dat je voeten niet mee kunnen, het ritme niet kunnen pakken, pijntjes allerhande, maar ook met de gevoelens die bepaalde dansen, bepaalde muziek op kunnen wekken.
 
21 maart 2019 - Meer info hier
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium