Copy

Zomeraanbod augustus 2020

Hallo Allemaal, 

Welkom in ons sprankelend zomer aanbod. Immers, het is een tijd om te ontdekken, te ervaren, en inspiratie op te doen.... wel ....CENTRUM VOELEN ZOMERT…… ! Kom je meedoen ?

Voor alle data klik je door op de link op onze website homepagina. Je kan er ook elke trainer in een kort filmpje haar workshop zien & horen aankondigen.

Hier gaan we in augustus 2020 met :

Intuitieve Dans met Karla

We dansen zodat we de magie van onze eigen innerlijke wereld terug leren voelen en kunnen verbinden met onze eigen diepste verlangens… We dansen op blote voeten. Er is geen danservaring nodig. Thema voor de workshops: dankbaarheid.

Info en online Inschrijven

Tibetaanse Yoga, van stress naar welbevinden met Carine


Een inleidende workshop over hoe je stress in jezelf herkent en over hoe je kan trainen om chronische stress om te zetten in meer flow, meer gemak, meer energie….

Info en online Inschrijven

Zomermix met Els

We trekken naar buiten, naar de velden en de Scheldekaai nabij Centrum Voelen. We gaan samen wandelen, gronden, ademen, dansen (Chace, Movement Choir, Authentic Movement), delen, mediteren en van de natuur genieten.

Info en online Inschrijven

Ontdek de geheimen van de vrouw met Mireille

Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom !! Zomer is namelijk de ideale periode om te relaxen, te genieten en ja, zeker ook op ontdekkingstocht te gaan. Op een interactieve en speelse manier neem ik je mee in de wonderlijke wereld van de vrouwelijke seksualiteit.

Info en online Inschrijven

Mindfulness met Chris

Ik ben Chris Vanderhaeghen, reeds 15 jaar Mindfulnesstrainer, en binnenkort  wanneer “Centrum Voelen Zomert” geef ik een kennismakingssessie op 28 augustus van 14 tot 16u! Wil je beter leren omgaan met stress of milder worden naar jezelf, dan ben je welkom!

Info en online Inschrijven

Emotioneel Lichaamswerk® met Syntia

28 juli en 29 augustus – Door te voelen in je lichaam zoals het is op dit moment heb je een sleutel in handen om dieper te ontspannen, ook in emoties, stress of in trauma. In deze workshop beweeg je, voel je, ervaar je, uit je, stem je af op je eigen lichaam, je eigen zijn, je leven.

Info en online Inschrijven

De spiegel van je verlangen, opstellingen met Carine

Jouw ‘verlangen’ centraal en dat nemen we ook letterlijk. Terwijl we samen in het oog houden wat je verlangt, onderzoek je met de Interactieve Zelf-Resonantie® (IZR®, voorheen ook wel ‘opstellen van het verlangen’ genoemd) wat je belemmert te leven zoals je ten diepste wenste.

Info en online Inschrijven
Verder enkele korte reeksen :

Yin & Yang Yoga


Vanaf 5 augustus elke woensdag voormiddag met Joëlle de Raymond. In de Yin yogales ga je op zoek naar ontspanning.In de Yang yogales ga je bewegen. Je komt in actie, versterkt je spieren en maakt je lichaam soepel.

Info en online Inschrijven: Yin of Yang

Tibetaanse Yoga@summer Kennismaking


Op maandagen 27 juli en 10-17 augustus van 19u30- 20u30 met Carine Van de Vijver

Mix van verschillende helende tradities uit het Tibetaans Boeddhisme en de Bön: Lu Jong (beweging), Tsa Lung (ademhaling), Kum Nye (innerlijke massage) en Tsor Gom (meditatie).

Info en online Inschrijven
Zie ook ons hele programma in juli en augustus !
We zijn er helemaal klaar voor.
BEKIJK HET VOLLEDIGE ZOMERAANBOD
Facebook Facebook
Website Website
Email Email
©2020 Centrum Voelen, Centrum Voelen · Sint-Annastraat 7 · Eke 9810 · Belgium

Je ontvangt deze email omdat je je hebt ingeschreven via de website. Wil je kiezen hoe je deze emails ontvangt? Update je voorkeuren of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp