Copy

Bokashi 2.0

Nu har vi fått den - den nya bokashihinken! Och den är bra!! Den stora skillnaden med denna hink jämfört med den traditionella kranhinken är att den har en innerplatta med en mjuk kant som man pressar ner över maten, vilket gör att det blir helt fritt från luft även om hinken bara är halvfull. Mikroberna kan då jobba ännu bättre! Hinken går att förboka i webbshoppen med leverans i januari! Vi skriver mer om den nya hinken på bloggen här!

Läs mer om den nya hinken - Bokashi 2.0

EM-X Gold

EM-mikrober i hälsokost finns i överflöd i stora delar av Europa och har precis börjat hitta till Sverige. Vi har valt att ta in två av dessa produkter som själva använder och tycker mycket om. Den ena är EM-X Gold som verkligen är en unik dryck! Läs vårt blogginlägg här!

Läs mer om EM hälsokost

Bokashi i julklapp

Vill du ge dig själv eller någon annan en riktigt meningsfull julklapp?
Vi bjuder på en Wipe & Clean och ett extra juligt paket!

Köp Bokashi i julklapp

Bokashi Myanmar Del 4

Myanmar-projektet fortsätter! Varje vecka åker vi till ett slumområde för att hjälpa till att ta hand om det organiska avfallet. Vi samlar även in ca 500 liter matavfall från en marknad i området, och gör sedan fin Bokashi-jord som kommer väl till användning! Här finns en länk till Myanmar-bloggen där vi berättar mer om allt på engelska. Du kan även följa oss dag för dag på "Bokashi Myanmar" på Facebook. Det senaste som hänt i projektet kan du läsa i vår blogg här: Bokashi Myanmar Del 4

Läs mer om projektet i Myanmar
Missade du att läsa vårt stora vinter-inlägg och behöver tips och råd
så hittar du våra 8 bästa tips för vintern här!

 

Nästa nyhetsbrev kommer i december!

Hälsningar från Jenny och Malin!

Copyright © 2018 bokashi.se, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@bokashi.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp