Copy

Bokashi på hösten

Hösten är en otroligt bra tid att göra Bokashi! Gräv ner så länge det går, samla ihop löv och annat organiskt avfall för att förbereda din inför vintern. Smart och enkelt! Läs vårt höstliga blogginlägg med en massa tips för hösten och inför vintern här!

Halva priset på Mikroferm

Vi har köpt in ett helt gäng med 2-liters Mikroferm som har utgångsdatum maj-aug/2019. Vi säljer dessa för halva priset - passa på att testa! Mikroferm (aktiverad EM) är flytande Bokashi-mikrober och kan användas till mycket. Förvirrad över begreppen EM-1, EM-A och Mikroferm? Då har vi det perfekta blogginlägget här!

Köp Mikroferm

Bokashi 2.0

Nu är nästa generation Bokashi-hink på väg. Lite mindre, designad för att stå framme på köksbänken, med en heltäckande sammanpressnings-platta inuti för att få bort så mycket luft som möjligt. Vi vet inte så mycket ännu utan kommer att testa den under hösten - det ska bli spännande! Mer info kommer!!

Tropisk bokashi i Myanmar!

Myanmar projektet går bra! Vi har fått en otrolig fin respons för det vi gör, och många är nyfikna på hur det går till med Bokashi. Vi har nu fixat en "Bokashi-gård" där vi kan demonstrera allt som har med Bokashi att göra och experimentera själva - en utmaning nu när det har varit monsun i några månader! Här finns en länk till Myanmar-bloggen där vi berättar hur vi gör Bokashi i stora blåa tunnor - lite annorlunda än hemma! Du kan även följa oss dag för dag på "Bokashi Myanmar" på Facebook.

Nästa nyhetsbrev kommer i oktober...

...och kommer att innehålla tips om hur du kan tänka runt vinterförvaring av din bokashi, julklappsförslag och mycket annat!

Höstiga hälsningar från Jenny och Malin!

Copyright © 2018 bokashi.se, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@bokashi.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp