Copy
PRAATJE VAN DE VOORZITTER

Afgelopen weekenden waren ouderwets gezellig op WMHC; ik denk dat iedereen weer genoten heeft. Helaas werden een aantal corona maatregelen niet goed opgevolgd, met name de 1,5 meter afstand houden van elkaar gebeurde geregeld niet. 

Gelukkig waren er ook een aantal voorbeelden waar wel aan deze maatregel werd voldaan; in het bijzonder dat we extra tafels op het terras hebben geplaatst, heeft ertoe bijgedragen dat iedereen op het terras kan gaan zitten, maar wel op 1,5 meter graag: dat betekent dat er dus niet meer dan 4 personen op een bank kunnen zitten.

Ik wil namens het bestuur een beroep doen op alle leden, ouders en bezoekers om mee te werken aan de maatregelen die moeten voorkomen dat corona zich op WMHC kan verspreiden:

 • Kom niet naar de hockeyclub als je coronasymptomen hebt; meld je af bij je aanvoerder of je manager en laat je testen;

 • Blijf op het hele complex op 1,5 meter afstand, behalve tijdens het hockeyen op de velden;

 • Voor alle toeschouwers geldt ook, 1,5 meter afstand van elkaar;

 • Volg de looplijnen rondom de velden en in het clubhuis;

 • Registreer je als je naar WMHC komt viade site of via de QR-code;

 • Geef dit ook door aan het bezoekend team;

Wij zouden het als bestuur zeer betreuren als er op WMHC corona zou uitbreken; dan moeten er heel vervelende maatregelen genomen worden. Laten we er samen voor zorgen dat we kunnen blijven hockeyen en corona geen kans krijgt op WMHC!

Teun de Jong

REGISTREER JE HIER!
NIEUWS VANUIT HET BESTUUR

Nieuw bestuurslid 'Sacha Schellaars'

We zijn blij te kunnen mededelen dat we versterking voor ons bestuur hebben gevonden; tot dusverre waren we met 5 personen, wat eigenlijk te weinig is voor al de taken die bij het bestuur liggen.

Sacha Schellaars is bereid gevonden om per direct tot het bestuur van WMHC toe te treden. Sacha is al zo’n 10 jaar betrokken bij WMHC, o.a. als manager van de teams van haar kinderen, als lid van de ledenwervings-cie, het bemannen van de EHBO bij toernooien en D-kamp enz. Zij gaat, naast manager van MB2, nu in het bestuur de JEUGD voor haar rekening nemen. Mochten er zaken zijn die je met haar wil bespreken of delen, spreek haar aan op de club of mail bestuur.junioren@wmhc.nl
Haar slogan is: 'De jeugd heeft de toekomst', ook bij WMHC!

MAIL SACHA SCHELLAARS - BESTUUR JUNIOREN
NIEUWS SCHEIDSRECHTER-CIE

1 oktober & 5 oktober spelregel examen
Zoals al eerder aangekondigd nemen we op donderdag 1 oktober & maandag 5 oktober het spelregel kennis examen af bij iedereen van de B- en A-jeugd zonder ‘kaart’.

Door de Corona maatregelen hanteren we dit jaar een andere manier van opleiden en examineren. Opleiden gaat via zelfstudie. De documenten voorzien van youtube filmpjes en een oefenexamen met antwoorden staan achter de inlog. Ook zijn er 3 digitale vragenstel momenten via ZOOM. Examineren gaat wel schriftelijk maar: opgeven via Eventbright en het is buiten op het terras (kleed je dus warm aan en/of na je training je trainingsbroek.

Alle spelers zonder kaart uit de B- en A jeugd hebben een e-mail ontvangen met de exacte informatie. Ben je niet aangeschreven maar wil je wel meedoen (bv ouder/manager/coach) geef je dan op!
Alvast veel succes iedereen, De scheidsrechter commissie

OPGEVEN VOOR SPELREGEL EXAMEN
10 EXTRA TERRAS-TAFELS

WMHC is 10 mooie praktische buitentafels rijker. Genoodzaakt door de COVID-19 maatregelen is er besloten om 10 extra tafels aan te schaffen voor op het terras. De sponsorcommissie heeft in samenwerking met Praxis Apeldoorn-Ede hier veel in betekent. Onze dank is groot, TOPDEAL! Heren1 is dezelfde dag nog aan de gang gegaan om de bouwpakketten in elkaar te zetten. Arre-Jan is nu druk bezig om onze nieuwe terrastafels te voorzien van een lekkere laag blanke lak. Heel véél dank Allen!

NIEUWS VAN DE WERVINGS-CIE

De wervingscommissie had in de zomervakantie weer twee dagen geprikt om een clinic te geven aan BSO’s in de omgeving, om zo kinderen enthousiast te maken voor hockey. Ook dit jaar was er veel animo vanuit de BSO’s.

Onder leiding van Issam Azmir werd er op twee dagen een clinic gegeven op WMHC. Er waren in totaal meer dan 100 kinderen. En ondanks de enorme hitte werd er na een vermakelijke tikkie als warming up, heerlijk gehockeyd met knotsen, werden er veel bal - stick oefeningen gedaan en was er ook het altijd leuke Anna Maria Koekoekspel. De clinics duurden ongeveer 1,5 tot 2 uur. En de BSO's losten elkaar af op het veld volgens een schema. 

Meerdere BSO’s hadden zich hiervoor opgegeven en met veel animo. De warmte hield ze gelukkig niet tegen. Eén clinicdag hebben we door de enorme hitte moeten verzetten, maar was een weekje later alsnog te organiseren. Veel enthousiaste kinderen riepen na afloop van de clinic: JAAAA ik vind hockey leuk!!! En daar doen we dit allemaal voor. Iedereen heeft een flyer meegekregen voor de probeertrainingen op zaterdag. En de eerste aanmeldingen zijn al binnen.

Dank aan iedereen die zich er voor heeft ingezet: vanuit de jeugd Pieter Schellaars, Kate Anne Hesen, Isa Konings, Suzan Jonk, Bor en Luit van Alphen, Merlijn Schellaars, Pieter Schellaars, Carmen Vollaers, Lieke Boersma, Benthe Zwetsloot, Yara Geertsema  Jonne Blok (H1), Roos Huistra (D1), Elaine de Vries (D1) en  Issam Azmir (H2).

En dank aan de BSO's Schateiland, Villa Beestenboel, Melkhuisje, Ons Huis en Pipeloi voor hun deelname.

NIEUWS TOPHOCKEY-TOERNOOI

Het Tophockeytoernooi op 22 & 23 augustus is geslaagd en succesvol verlopen.

Op de vrijdag ervoor gingen de werkzaamheden voor het toernooi volop van start. Met man en macht werd er, met een grote groep vrijwilligers, gewerkt aan het opzetten van het toernooi om zo alle clubs te mogen ontvangen op een verantwoorde manier. Field & Hockey was weer van de partij en de sfeer op het veld en op het terras was erg goed. Eén team gooide wat roet in het eten door niet op te komen dagen maar de organisatie heeft dit fantastisch opgelost. 

De prestaties van de teams van WMHC waren TOP. Uitslagen staan hieronder:

JONGENS B

1. Voordaan
2. WMHC

MEISJES B

1. Maastricht
2. WMHC

JONGENS A

1. Phoenix
2. Ypenburg

MEISJES A

1. WMHC
2. Zwolle

Teams gefeliciteerd! Medewerkers van de bar en scheidsrechters bedankt voor jullie fantastische inzet. Organisatie het was weer top! Ontzettend bedankt voor dit geweldige weekend.

FIELD & HOCKEY
NIEUWS OVER SELECTIE U14 & U15

Met trots kunnen wij zeggen dat ook dit jaar zich weer de nodige jeugd heeft weten te plaatsen voor selectie NL U(nder)14 en U(nder)15! In september 2020 hebben de selectietrainingen plaats gevonden voor Jongens en Meisjes U14 en U15. In de loop van oktober worden de trainingsgroepen officieel gepubliceerd. 

Een mooi lijstje WMHC spelers heeft de selecties van U14 en U15 gehaald. 
Het gaat om de volgende spelers:

U14
Brit Verlaan
MC1 
Mees van Aalst JC1

U15
Ymre Massee MB1 
Tjebbe Lambregts JB1 
Nyls Beelen JB1 
Olivier Poulus JB1 

Van harte gefeliciteerd en heel veel succes gewenst!

KNHB JEUGDOPLEIDING
HEREN 1

Heren 1 dendert door. Na 3 gewonnen wedstrijden staat Heren 1 bovenaan de standenlijst, samen met Groningen Studs. Iedere thuiswedstrijd is het een genot om te zien hoe onze mannen zich er door heenslaan. Grote aanwinsten maken het samen met de oude garde een sterk vechtend team. Mannen zet dit door!

MONDKAPJES

Mondkapjes leveren de club € 90,- op. Op 23-9-2020 afhaling van mondkapjes tussen 19:00-20:00 uur op de club, tegen contante betaling (graag gepast).

Wie heeft de mondkapjes gemaakt: Speelster van dames 1 Chiara Weijman heeft een eigen onderneming Trashion. Zij maakt kledingstukken van reststoffen. Een duurzaam kledingmerk! Omdat het dragen van een mondkapje op dit moment dringend geadviseerd wordt bij een autorit met meerdere personen buiten je huishouden, heeft zij voorgesteld om mondkapjes met WMHC logo te willen maken. Hoe COOL is dat je eigen mondkapje met clublogo.  Ze vroeg € 10,- voor een mondkapje waarvan € 1,- naar de club en € 1,- naar dames 1 gaat. In totaal gaat er € 90,- naar de club. Er zijn niet al te veel kapjes verkocht helaas.

DANK JE WEL JASPER

WMHC trots op milieuvriendelijke hockeyveldtouwen! Het moet iedereen zijn opgevallen: onze plastic buis veldafscheidingen zijn vervangen door milieuvriendelijke hockeyveldtouwen; de plastic buizen waren intussen op heel veel plaatsen gebroken door de snoeihard hockeyslagen van onze hockeyers en hockeysters. Jasper Jonk, binnenschipper, heeft onze club geweldig geholpen met deze touwen, die eigenlijk in de scheepvaart gebruikt worden en dus eigenlijk meertroslijnen heten. Ze wegen 10 kilo per meter, dus alleen sterke mensen krijgen deze touwen verplaatst; gelukkig hebben we er daar veel van! WMHC is er héééél blij mee Dank je, Jasper!

NIEUWS VAN DE SPONSOR-CIE
Allereerst danken wij al onze trouwe WMHC club sponsoren! Wij zijn ook zeer verheugd dat er naast nog lopende contracten, tussendoor weer diverse verlengingen zijn afgesloten:
 
CLUBSPONSOREN 1 JAAR 
 • EasyActive Wageningen
 • Houthandel Wijers 
 • Van Roon Consulting
CLUBSPONSOREN 3 JAAR 
 • De Vries Advies 
 • Antea Group
 • BPR Visie 
 • Comect
 • Van den Top Rijopleidingen 
 • Fysiotherapiepraktijk Lagerwey-Van Dartel 
 • Jumbo Verberne Wageningen
 • Service Apotheek van Weringh
HOOFD CLUBSPONSOREN
 • Pets Place (Malcon Beheer BV)
 • Praxis Apeldoorn - Ede (Worebo Ede BV)
 • Winners Intersport 
UPDATE COMMISSIE: 
De huidige sponsorcommissie bestaat uit 3 personen, waarbij er nog plaats is voor een of twee personen. Meer informatie over de functieprofielen zijn op vragen bij Peter van Nierop. De Cie is als volgt (Commercie-algemene sponsoring zaken), Wilbert Wieling (Facturatie-financiële administratie) en Dirk de Ruyter (sponsorportaal-narrowcasting / tevens webmaster wmhc).
INTERESSE CLUBSPONSOR TE WORDEN...
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · WAGENINGEN, Gelderland 6708 PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp