Copy
View this email in your browser
Edwin de Frankrijker
Ons bereikte onlangs het trieste bericht dat Edwin de Frankrijker is overleden, vader van Esmee, speelster MB2. Edwin heeft MB2 nog gecoacht in  de zaal. Wij leven met Angela, Esmee en andere kinderen mee en wensen hun heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopen dat zij troost vinden in de vele mooie herinneringen aan Edwin.
Van de Voorzitter
Bar
Ik krijg van een paar kanten de vraag of de prijzen van de bar nu niet naar beneden kunnen, nu we niet meer met een fulltime betaalde horecamanager werken en vrijwilligers achter de bar helpen. De bar moet, naast contributies van de leden en bijdragen van sponsoren, een heel belangrijke inkomstenbron zijn voor WMHC. Helaas is dat nu nog niet het geval. We zijn met het vertrek van de fulltime betaalde horecakracht nu niet ineens gaan verdienen aan de bar. Daar komt bij dat we het als vereniging WMHC financieel momenteel ook heel zwaar hebben. De kosten zijn hoger dan de inkomsten. Een verlaging van de barprijzen zou voor de club heel onverstandig zijn.
Clubavond 
Als je meer wilt weten over hoe het met de horeca gaat, kom dan naar de tweede clubavond van WMHC. Ook voor alle andere hockeyzaken is deze clubavond, uitermate geschikt. Maandag 18 maart vanaf 20.00 uur ieder lid, in een commissie, aanvoerder, ouder, speler/speelster, vrijwilliger, enz. die iets te bespreken heeft met anderen of gewoon gezellig over hockey wil praten, nodig ik uit om 18 maart te komen. De eerste keer was weer echt als vanouds een gezellige avond! De bar is open! Met Ludy achter de bar!
WMHC-hal
De zaalhockeytent is vanwege het erbarmelijk slechte weer op zaterdagen nog steeds niet afgebroken. De planning nu is zaterdag 23 maart vanaf 10.00 uur. We hebben hier zo’n 20 aanpakkers voor nodig (werkhandschoenen meenemen svp). Noteer je deze datum in je agenda dat je ons komt helpen? Meld je bij mij even aan dat ik weet dat je komt (bestuur.voorzitter@wmhc.nl)
Vrgr
Teun de Jong
Derde Helft 17 maart

Komende zondag 17 maart is het weer tijd voor een feestje op de club! Iedereen is de tweede seizoenshelft dan weer begonnen dus een mooi moment om onder het genot van een drankje gezellig bij de praten en de voetjes van de vloer te doen. Ook is er de mogelijkheid om te eten op de club. Voor € 5,00 krijg je een broodje braadworst en een biertje. Hiervoor dien je je wel aan te melden via  activiteiten@wmhc.nl en dit kan tot komende donderdag 12:00 uur. Graag allemaal tot zondag en laten we er met zijn allen een mooi feestje van maken.
30 maart Filmavond C-Jeugd

Zaterdagavond 30 maart wordt de hockeyclub weer omgetoverd tot bioscoop tijdens de jaarlijkse C-jeugd filmavond.
 Vanaf 18:30 uur staan wij voor jullie klaar met lekker avondeten, een spannende film op het grote scherm en een leuke buitenactiviteit om de benen te strekken tussendoor.

Geschatte eindtijd: 23:00 uur; Kosten € 7,50 pp.. 
Meld je gauw aan met je vrienden of vriendinnen uit je hockeyteam via activiteiten@wmhc.nl. Vergeet niet bij het aanmelden eventuele allergieën aan te geven, dan kunnen we hier rekening mee houden. 

Mocht je nog een suggestie hebben voor een leuke of spannende film voor deze avond, dan horen we het graag van je! 

Tot de 30e!


Met vriendelijke groet,
De T&AC.
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31

Want to change how you receive these emails?
You can 
update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp