Copy
NIEUWSBRIEF MEI 2019
WEBSITE EINDELIJK ONLINE 
Het duurde heel lang door vertraging en veranderingen bij Lisa, de bouwer van de site, maar onze nieuwe website is dan nu eindelijk online! Heb je leuke nieuwsitems en foto’s stuur deze dan door naar de redactie.
WAT EEN PRESTATIE 4 SPELERS GESELECTEERD OP DOD DAG
Hoe fantastisch is het! Vier toppers uit de C-jeugd zijn uitgenodigd voor de selectieronden van opleiding NL-B. Gefeliciteerd kanjers! Koen van der Wulp (JC1), Hedwig Veldhuizen (MC1), Olivier Penninx (JC1) en Roos Stegeman (MC1), wij wensen jullie heel veel succes op de selectiedagen! 
3deHELFT WEDEROM SUCCESVOL 
Het is al weer 2 weken geleden maar de 3ehelft heeft wederom gezorgd voor een super gezellige zondagmiddag en zelfs avond op WMHC. Dit keer was het georganiseerd door Dames 4 en Heren 5. Laten er nog veel van zulke feestzondagen volgen!

Zondag 19 mei aanstaande alweer de laatste 3e helft! Het beloofd weer een gezellig feestje te worden met twee DJ's uit ons eigen Heren 1! Dus kom allemaal naar de wedstrijd van Heren 1 kijken en blijf daarna gezellig hangen voor een drankje of dansje! Tot dan, T&AC
6 MEI CLUBAVOND
Maandagavond 6 mei is het weer clubavond. De avond start om 20:00 uur. Iedereen met vragen of mededelingen is welkom om te komen praten. De bar is open. En het bestuur is aanwezig. Kom gerust langs!
JOUW STEM TELT: 13 MEI ALV 
Op maandag 13 mei willen we iedereen vragen te komen naar de club en mee te denken over de positie waarin de club zich verkeerd. Iedere stem telt en is belangrijk. De agenda en een ge-update presentatie zullen deze week op de site komen. ALV start om 20:00 uur en is in het clubhuis.
DAMES 2 KLEURT KLEEDKAMERS WIT
Wat een fantastisch initiatief van dames 2 om te beginnen met het witten van onze kleedkamers. Dank jullie wel. Wie volgt? 
DAMES 1 BEDANKT PUBLIEK EN HEEFT TWEE SPECIALE BEDANKJES
Wat was het voor de club en voor dames 1 heerlijk om te zien dat er veel publiek langs de lijn stond afgelopen zondag. Het was de enige wedstrijd op de club. Saaie bedoeling dus. Maar bij aanvang van de wedstrijd stond het op het terras en langs de lijn gewoon vol met ouders en toeschouwers. De dames wonnen met 5-1 van Alecto. Publiek bedankt voor jullie komst!
Dames 1 wil ook van deze gelegenheid gebruik maken en een speciaal bedankje doen aan de meiden en ouders van ME2! Zo fijn dat jullie meedachten met het vervangen van de ballenmeisjes die er niet waren.  En super gezellig dat jullie erbij waren. 
Dit willen we ook doen aan de meiden en ouders van M8E2 die ons op zondag 24 maart uit de brand hebben geholpen met zelfde probleem. Gezellig dat jullie erbij waren en super bedankt voor jullie hulp. Jullie zijn toppers! 
HET FAMILIETOERNOOI in 'DANSSTIJL' VAN 10 JUNI 2019  
Familietoernooi in dansstijl. Ook dit jaar is er weer het familietoernooi en wel op maandag 10 juni 2019, 2e pinksterdag. Het toernooi zal net als andere jaren weer één groot feest worden, zeker met het thema dans- en muziek stijlen! Dus haal je tapschoenen, cowboyhoed, petticoat, balletpak of aussie uit de kast en verzamel al je broertjes, zusjes, vaders, moeders, nichtjes, neefjes, ooms, tantes en zelfs opa's en oma's. Maar ook vrienden, hockeygenootjes en buren zijn welkom om een team van minimaal 11 spelers bij elkaar te verzamelen. Het liefst natuurlijk zo gevarieerd mogelijk in leeftijd. Er is geen minimaal hockeyniveau nodig, iedereen mag meedoen! Het gaat om de gezelligheid! Tussen 10.00 uur en 16.00 uur zullen de wedstrijden gespeeld worden. En daarnaast is er, hopelijk onder het genot van een zonnetje, alle ruimte voor gezelligheid, lekker eten en drinken, bijkletsen met je familie en vrienden en natuurlijk een beetje dansen! Per team vragen we € 30,- inschrijfgeld. Dus aan de slag, kies een dansstijl en meld je zo snel mogelijk aan via onderstaande rode button. De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Wij kijken met veel plezier uit naar het familietoernooi en gaan er samen met jullie weer een gezellige dag van maken.
KIES EEN DANSSTIJL EN MELD JE ZO SNEL MOGELIJK AAN
In de zomervakantie -22 t/m 24 juli 2019- komt hockeykampen.nl weer naar W.M.H.C. voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 3 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou en met verschillende thema's die gedurende de week voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier en heel veel oranje. Daarnaast komt er een top speler een clinic geven! Deze zal jou speciaal tips en trick geven om nog beter te worden. Ook dit jaar weer krijg je een gratis hockeykampen.nl-sportshirt van 'the Indian Maharadja'.
Wil je met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Wel zo gezellig natuurlijk! Dat is geen probleem. Bij de aanmelding kan je opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen.
MELD JE NU AAN VOOR HOCKEYKAMPEN @WMHC
CLUB SCHEIDSRECHTER PLUS (CS+)
(Goede) scheidsrechters vinden om competitiewedstrijden en toernooien te begeleiden blijft een uitdaging. Dat geldt zowel voor Wageningen als voor vele andere clubs. De scheidsrechterscommissie heeft daarnaast als doel om de hoge kwaliteit van scheidsrechters op Wageningen in stand te houden. Daarom draaien we met succes de opleiding van CS+ (Club Scheidsrechter PLUS) en mentoren/leercoaches. Met het CS+ traject worden clubscheidsrechters uitgedaagd om de stap naar bondsniveau te verkennen en krijgen de clubs kwalitatief betere clubscheidsrechters. Van een kwaliteitsslag in de arbitrage hebben alle spelers op het veld, de coaches en het publiek veel plezier.” “Zelfs op mijn werk kijk ik anders tegen zaken aan doordat ik mijn positieve ervaringen van het fluiten ook daar kan toepassen”. De 2degroep heeft de opleiding afgerond en leggen de komende wedstrijden hun ‘Proeve van Bekwaamheid’ af. Namens de opleiders en de hele WMHC: succes Bas, Ben, Erik, Ernst, Michiel en Roy! Onze 3degroep deelnemers staat deels al weer klaar om begin van het aankomend seizoen te starten. Deze keer voegen we deelnemers van MHC Holestick (Scherpenzeel) toe aan onze opleidingsklas om zo ‘te verbinden’. 
VRAGEN OF GEEF JE OP
GEZOCHT VOOR 1 UUR IN DE WEEK
Scheidsrechter inplanner/indeler gezocht voor 1 uur in de week
Na vele jaren nemen we eind dit seizoen helaas afscheid van Esther Heijmer. Haar meiden hockeyen niet meer en Esther draagt het stokje over. We zoeken iemand die het wekelijks inplannen van scheidsrechters kan overnemen. Dit gebeurd gewoon vanachter de pc op welk moment van de dag. Hockey ervaring is niet noodzakelijk J. Uiteraard is er een commissie als achtervang aanwezig. Heb je interesse of vragen; bel 06-20321216 of geef je op via 
HEB JE INTERESSE OF VRAGEN?! GEEF JE OP
ROL VAN OUDER BIJ DE HOCKEYSPORT VAN JE KIND 
Velen ouders herkennen zich wel in de vraag: hoe kan ik mijn kind helpen te groeien en beter te worden in de sport waar je zelf vaak grote affiniteit mee hebt. De negatieve voorbeelden daargelaten gaat het hier om de vele ouders die de rol hebben van manager, troost moeder/vader, trainer of coach en soms….. de rol van scheidsrechter.
 
Spelregel opleiding voor ouders van 11-tallen
Via het volgen van de gewone clubscheidsrechter opleiding is het prettig dat je weet hoe het spel wordt gespeeld en dan kan je spelersvragen beantwoorden; zowel als ouder of als manager etc. Het halen van je ‘kaart’ heeft niet als consequentie dat je wordt ingedeeld om te fluiten.
 
CS+ opleiding
Steeds meer vaders (en een paar moeders) staan vaak te fluiten. In eerste instantie omdat het leuk is en het hockey plezier en - kwaliteit omhoog gaat. Het ‘derde team’ gevoel is soms zo besmettelijk dat men op een hoger nivo wil fluiten. Dan is de CS+ opleiding een professionele aanvulling. Zoals hierboven al gemeld: geef je op voor aankomend seizoen. 
 
Bondsscheidsrechter in Opleiding (BIO)
Als grootverbruiker van Bondsscheidsrechters (scheidsrechters die fluiten namens de KNHB) wil WMHC ook haar bijdrage leveren door enthousiaste clubscheidsrechters de mogelijkheid bieden om BIO te worden. Zoals eerder vermeld is Thijs Baan enkele maanden geleden geslaagd voor zijn BIO en is nu formeel Bondsscheidsrechter. Nando Pille is begin maart 2019 gestart als BIO. 
 
VRAGEN - OPLEIDING - VERDERE INFO
4 MEI CLINIC VAN DAMES 1 VOOR IEDEREEN TOT EN MET DE D JEUGD
 
Heb je zin in een ochtend lekker hockeyen op een hockeyvrije dag kom dan naar de clinic van dames 1. Ook je vrienden zijn welkom. Aan iedereen is gedacht. Imme van der Hoek van hoofdklasseclub Den Bosch is aanwezig voor tips en advies. Trek lekkere maffe kleuren aan. De winnaar van de mooiste outfit krijgt een prijs.
Het is op 4 mei van 9-12:15 uur. Geef je op via dames1wmhc@gmail.com
GEEF JE NU OP VOOR DE CLINIC
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31

Want to change how you receive these emails?
You can 
update your preferencesor unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp