Copy
View this email in your browser
Praatje van de Voorzitter
Sinds september ben ik jullie voorzitter. De afgelopen weken heb ik met een aantal WMHC’ers en ouders  van WMHC’ers gesprekken gevoerd om te horen wat er bij hen en op de club leeft. Er zijn nog vele anderen met wie ik kennis wil maken, maar daar was de tijd nog niet voor. Mocht je overigens zelf initiatief willen nemen om me te spreken, schroom dan niet met me contact op te nemen!! Dan maken we een afspraak. Wat ik wil proberen is om uit alle verhalen een idee te krijgen welke zaken spelen en welke zaken aangepakt moeten worden. Een van de ideeën die al een paar keer naar voren kwam, is om de maandagavond weer in het leven te roepen. Wat is dat, de maandagavond, zul je je misschien afvragen. Een aantal jaren terug was de maandagavond het moment waarop vele WMHC’ers die iets voor de club doen (of deden), bij elkaar kwamen om zaken met elkaar te bespreken, af te stemmen, plannen te bespreken. Wat daar bij elkaar kwam, waren bestuursleden, commissieleden, trainers, ouders, coaches, scheidsrechters, managers; kortom iedereen die iets te vragen of te zeggen had waar hij of zij ook anderen voor nodig had. De maandagavond is ook extra efficiënt omdat je je overleg ook ter plekke kunt afronden. Het idee is om dat weer te starten. Ik denk dat het ook met zich mee kan brengen dat diverse mensen die zich op een of andere wijze voor de club inzetten, meer het gevoel kunnen krijgen dat ze er niet alleen voor staan in je (vrijwilligers)werk voor WMHC. Daarnaast brengt het ook heel veel gezelligheid: samen lekker praten wat goed gaat en wat beter kan. Indien we dit gaan opstarten, bijvoorbeeld vanaf januari, eens per 2 weken, vanaf 20.00u in het clubhuis: Wie vindt dat een goed idee en zou je dan geregeld willen komen? Gaarne uw reactie.
Vriendelijke groet, Teun de Jong
 
Blaashal laat iets op zich wachten
De voorbereidingen zijn begonnen; de gaten voor verandering zijn gegraven en ze zijn nu bezig om de grondankers aan te brengen. Alle mensen die zich hiervoor hebben ingezet: COMPLIMENTEN!!
Het trainingsveldje is afgezet en kan de komende weken dus niet worden gebruikt; wijs daar svp de kinderen op want het is niet veilig om daar te komen of te hockeyen. Het is nu wachten op de blower voor de blaashal. Alles is rond. Iedereen staat te popelen om te beginnen. De huidige planning is dat de hal er uiterlijk 22 december staat. Voor de tussenliggende periode is er met spoed gezocht naar zaalruimte.  
Kom onze toppers aanmoedigen tijdens de sportverkiezingen!
Ons G1-hockeyteam is genomineerd voor de categorie: team met bijzondere prestatie 2018! Kom op 6 december ze aanmoedigen tijdens het jaarlijkse Sportcafe in de Patio in Wageningen: Sportverkiezingen
WMHC biedt trainers uitdaging
Training geven aan de (Jongste) Jeugd is een mooie uitdaging.  Alle trainers van WMHC krijgen een KNHB-opleiding aangeboden op de club. Omdat we deze opleiding zo belangrijk vinden is deze verplicht om te volgen. Tijdens de opleiding leren de trainers te signaleren wanneer kinderen klaar zijn voor de volgende stap in hun ontwikkeling. En leren ze ook de technische en tactische vaardigheden in verschillende vormen te oefenen. Door deze verschillende vormen hou je als trainer het spel voor de kinderen leuk en uitdagend. Maar ook door het spelen van kleine partijtjes ervaren de kinderen dat samenwerken van groot belang is tijdens de training én in de wedstrijd. 
ALV op 26 november a.s.kom deze avond, jouw mening telt!
Op 26 november is er een ALV met de presentatie van de jaarrekening 2017/2018.
Is er nu wel of geen lunch voor ons team?
Het nieuwe lunchbeleid is op onze site te vinden. Deze vind je achter de login.
Nog ontbrekende gegevens in het Spelersvolgsysteem!
Het spelersvolgsysteem is nog niet door alle coaches ingevuld. Graag in orde maken.
Ben je coach van een breedte team?
De vrijwilligersvergoeding is ook voor breedtecoaches beschikbaar. Meer informatie staat op de site achter de inlog. Wil je hiervoor in aanmerking komen stuur dan een e-mail naar Nicole Jonk.
Doe ons volgend jaar weer zo’n Oktoberfest
Afgelopen zondag 4 november was het clubhuis en terras afgeladen vol. Het Oktoberfest werd uitbundig gevierd. Pullen bier en broodjes braadworst waren overal te vinden. En feest zoals een feest hoort te zijn. Super gezellig en top georganiseerd door H2 & D2. 
Baby nieuws bij dames 1
Assistent coach Adinda Alberts-Boeren is zwanger van haar derde kindje. De bedoeling is dat Adinda dames 1 gewoon coacht in de zaalperiode. Een revanche om te promoveren naar de Hoofdklasse. 
Van harte gefeliciteerd Adinda & Patrick! Geniet van de zwangerschap.
AB feest terug van weggeweest op 10 november
Een aantal jaren is het feest niet doorgegaan. Gelukkig is er een nieuwe poging gedaan om weer een geslaagd feest te organiseren. T&AC top! 
Denk eraan dat alcohol niet is toegestaan. Hier zal streng op gecontroleerd worden.
Een vereniging draait op vrijwilligers!
BEN JIJ BETROKKEN BIJ DE JEUGD? Zou jij onze nieuwe wedstrijdsecretaris willen worden? Wij zijn op zoek naar een wedstrijdsecretaris voor de jeugd. 
Lijkt het je een mooie vacature en wil je meer informatie, stuur dan een mail.
Nieuwe website is bijna klaar
Er wordt op dit moment volop gewerkt aan de opzet van de nieuwe site. Kleuren, vormgeving, en juiste kopjes zijn nagenoeg rond. Eind van het jaar zal de nieuwe site live gaan. 
Het jaarlijkse Bockbier & Beaujolaisakvondje op WMHC
De herfst is niet geslaagd zonder het jaarlijkse Bockbier en Beaujolaisavondje op WMHC. Volgens traditie draait het daarbij toch vooral om de bock. Het lekkerste rood is toch dat van de WHMC zelf, dus die beaujolais…  Geen uitgebreide poespas, wel een hapje in stijl uiteraard en veel gezelligheid. Blijf dus lekker net wat langer borrelen na de training, doe de bespreking met het teammanagement een keer niet over de app, er is altijd wel mooie aanleiding. Kom gezellig naar de club op de 15e november. Teun zorgt voor voldoende bockbier. Oh ja, en de vrijdag gewoon wat later beginnen…kan je mooi na de file. 
Upcoming 18+ EVENT 
Hockeyfeest voor de senioren, veteranen & alle ouders op 30 november a.s.
Kaarten te koop aan de bar of te reserveren via activiteiten@wmhc.nl
Kosten € 10,- dit is inclusief 2 consumpties. Deuren open om 20:30 uur en maximaal 250 kaarten in de verkoop.
 
Steun Dames 1 en kom op 23 november op het hot, smooth & tasty DINER in StayOkay Bunnik
Onze dames verzorgen daar een compleet diner naar keuze, geheel in stijl van het thema. Geef je op via bij Dames 1 en steun dames 1 door gezellig te komen eten. Kosten €30,- inclusief aantal drankjes.
Iedereen is uitgenodigd voor het zaalhockey spelregel café op 28 november a.s. 
Ter voorbereiding op het zaalseizoen organiseert de Scheidsrechtercommissie op woensdag 28 november om 19:30 uur in ons clubhuis een bijeenkomst over fluiten in de zaal.
Zij zullen met een Kahoot-quiz de parate kennis testen (dus neem je mobiel mee) en gaan daarna uitgebreid in op de antwoorden en de zaalbriefing van de KNHB.
Dus wil je meer weten over de spelregels in de zaal, kom dan langs op deze avond. Hiervoor zijn natuurlijk alle scheidsrechters, maar ook alle andere belangstellenden (coaches/trainers/ouders), uitgenodigd! Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen ze om jezelf even op te geven via de mail.
Wageningen D1 strijdt tegen Hoofdklasser Huizen in Gold Cup
In de tweede ronde van de Gold Cup Dames had Huizen shoot-outs nodig om door te bekeren tegen overgangsklasser Wageningen. De uitslag was Wageningen D1 – Huizen D1 2-2 (Huizen wint met spannende shoot-outs). De 2 doelpunten werden gemaakt door Thisja van der Kruijs. Dit was een wedstrijd waarin dames 1 van Wageningen laat zien klaar te zijn voor een top 4 plek in de ranglijst van de Overgangsklasse. Samen hardwerken wordt uiteindelijk beloond.
 
WMHC
Website
e-mail
Copyright © 2018 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageninsche Mixed Hockey Club
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317-411631

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp