Copy
Nieuws WMHC
Beste WMHC-ers
Het is natuurlijk cliché (maar het zijn niet voor niets clichés): wat vliegt de tijd! Voor je het weet sta je in weer en wind op het veld te verkleumen en wordt op zaterdag en zondag de verlichting aangezet voor de laatste wedstrijden. Deze dagen roepen bij veel weer herinneringen op van de middagen en avonden gezelligheid rondom de open haard in het clubhuis. Oké, hij staat niet vaak aan, maar hij staat er en er ligt hout, maak het extra gezellig (vergeet de klep niet open te zetten)! Dus als het weer zo’n echte koude herfstdag is, kruip dan eens lekker bij de open haard met een kop thee, warme chocomel of gewoon een verfrissend biertje.  Er wordt nog veel meer gezelligheid georganiseerd deze koude dagen.
In deze nieuwsbrief lees je meer over het aankomende Vet. Mix toernooi op donderdag 21 november, de TD (van Heren 1 en Dames 1) op zondag 24 november en een Pietentraining op woensdag 27 november. Wij wensen iedereen nog veel succes en gezelligheid deze laatste competitieweekenden.
Stem voor onze Harmen Rosing als clubheld van het jaar!

Stemmen is geheel gratis en kan tot en met 2 december 2019, 12.00 uur.
Wij vragen alle clubleden, maar ook oud clubleden, vrienden, familie en kennissen om te stemmen op onze held Harmen Rosing. LEES VERDER...

Kom op 21 en/of 24 november! Er zijn leuke activiteiten!

De openhaard staat aan en er zal veel gezelligheid zijn op deze dagen. Kom ook een drankje doen op het

  • 21 november: Veteranen Mix Toernooi;
  • 24 november: TD van Heren 1 en Dames 1.

Laten we er gezellige feestjes van maken! 

PIETENTRAINING OP 27 NOVEMBER 2019

En je mag zoveel vrienden meenemen als je maar wil! Tijdens de trainingen voor de Jongste Jeugd (F en E) op woensdagmiddag 27 november a.s. zullen er Pieten zijn op het veld. LEES VERDER...

Opzet discussieavond 4 november KOM OOK!

Op 4 november is er een tweede discussieavond waar leden kunnen meedenken over toekomstig beleid van de club. De opzet van deze avond verschilt niet van de eerste discussieavond, maar we hebben de stellingen aangepast om nog meer handen en voeten te geven aan het toekomstige beleidsplan.  LEES VERDER...

Opbouw zaaltent met veel vrijwilligers gestart
Zaterdag 2 november was de start van het opbouwen van de zaaltent. Totale opbouw duurt drie dagen. We zijn blij met het aantal vrijwilligers die zich hebben opgegeven om te helpen. Vele handen maken licht werk!
Welkom nieuwe clubsponsors
Buitenoord Ontwikkeling
Buitenoord: Het sluitstuk van Kortenoord. In Nieuwbouwwijk Buitenoord in Wageningen woon je waar stad en natuur samenkomen. Een duurzame, statige en ruim opgezette woonwijk met grote tuinen en veel openbaar groen. Van eengezinswoningen tot vrijstaande woningen, voor iedereen wat wils.
Wil je ook woningen in Buitenoord? Schrijf je in op de WEBSITE.
Complete Filtration Resources
Complete Filtration Resources is in 1993 opgericht en een gevestigd ontwerper en fabrikant van membraanfiltratiesystemen; toonaangevend marktleider op het gebied van geavanceerde filtratietechnologie. In mei 2019 heeft CFR een kantoor in Nederland geopend van waaruit wij onze internationale markt beter kunnen bedienen en uitbreiden.
  • One-stop shop - We ontwerpen en fabriceren de volledige lijn met componenten voor membraansystemen. Naast het fabriceren van de frames, tanks, warmtewisselaars en piping in onze ASME-werkplaats, kunnen wij ook de volledige montage, automatisering en programmering uit handen nemen. Daarnaast bieden wij op maat gesneden in house opleiding, zowel klassikaal als on the job.
  • Onderzoek en ontwikkeling - We werken samen met onze klanten in het ontwerpen en opschalen van het juiste membraansysteem waarbij we gebruik maken van zowel onze uitgebreide ervaring als pilot test units. De test units worden ook gebruikt voor procesevaluatie en het analyseren en oplossen van problemen. 
 
Meld je aan voor de clinic van dames 1
Op 1 december aanstaande geeft Dames 1 een einde seizoensclinic met het thema dieren. Iedereen is welkom! Start om 13:00 en tussendoor is er voldoende lekkers en drinken. Einde clinic 16:00 uur. Geef je op  

Laten we er een gezellig afsluitingsfeestje van maken met z’n allen. Mocht het weer echt te koud zijn dan kan het als het lukt eventueel in de hal gehouden worden. Met de opbrengst van deze clinic sparen ze voor de trainingsstage in februari.
Facebook
Link
Website
Email
YouTube
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp