Copy
N I E U W S B R I E F 
Teleurstellende slechte opkomst bij het opruimen WMHC-blaashal
De 23ewaren er weliswaar 5 mannen op de been om te helpen bij het afbreken van de WMHC-blaashal. Een teleurstellende opkomst, eigenlijk schandalig. Dit moet volgend jaar echt anders! Iedereen die geholpen heeft bij het opbouwen en afbreken van de hal en vloer, ontzettend bedankt voor jullie fantastische hulp en inzet namens ALLE GEBRUIKERS! 

G-Hockey team line-up bij Dames 1
Hoe geweldig was het dat het G hockeyteam mee liep met de line up. Ondanks hagel, wind en regen stonden beide teams hand in hand trots op het veld. Het was een spannende wedstrijd tegen de nummer 2 van de poule Schaerweijde dames 1. Met uiteindelijk toch nog veel publiek langs de lijn, ondanks het hele koude weer, wonnen de dames met een dikke 3-1. Dit biedt mooie opties. Dames 1 stijgt in ranking naar de nummer 6 met 7 punten verschil van de nummer 2. Alles is nog mogelijk. 

Huldiging van de zaalkampioenen tijdens 3ehelft
Met veel publiek werden de zaalhockeykampioenen zondag 17 maart gehuldigd in ons clubhuis.
Mooie medailles, veel toeschouwer en blije gezichten maakten de huldiging en de 3ehelft nog gezelliger. Wat een feest was het. Tot laat in de avonduren ging het door en het bleef druk. Het was een geslaagde dag.
WMHC werft actief voor een extra G-team
Het supergezellige G-team van WMHC is op zoek naar nieuwe leden! We hebben een G1 team waarvan de jongste 15 is. Dit gemengde team speelt regionaal wedstrijden! Sinds kort hebben we ook een opstartend G2 team voor spelers die nog niet wedstrijdvaardig zijn en het spel nog onder de knie moeten krijgen. Een beetje afhankelijk van het aantal spelers zijn er minimaal twee ervaren trainers die de training voor dit team geven. Dit team is nog klein en zou het heel gaaf vinden als meer spelers erbij komen. Ken je iemand die het leuk zou vinden om een keertje mee te trainen met 1 van beide teams...

 
neem dan contact op met Lieke Koets

Ken je iemand die hockeyt bij andere club: wij zoeken jongens voor onze C-lijn 
WMHC is op zoek naar jongens in de C-lijn en organiseert vanaf nu, open trainingen. Keepers zijn ook meer dan welkom! Ken je iemand die het leuk zou lijken om bij WMHC te hockeyen... laat het ons weten! 

neem contact op met Michiel Franck ivm C-lijn

Instromingen
Het is de ambitie van Wageningen om met de eerste lijn jeugdteams op het hoogste niveau van Nederland uit te komen. Ook dit seizoen heeft WMHC deze ambitie waargemaakt. Dit jaar organiseert hockeyclub Wageningen weer instroom trainingen. Junioren en Senioren - van andere verenigingen - die op een hoger niveau willen spelen kunnen zich vanaf nu opgeven voor deze trainingen. Al jaren maken junioren en senioren gebruik van deze mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te hockeyen bij Wageningen. WMHC heeft een regiofunctie en staat open voor alle aanmeldingen. Bewust kiezen wij niet voor centrale (selectie)trainingen maar voor een meer persoonlijke benadering. Je kunt vrijblijvend meetrainen en direct voelen hoe het is te hockeyen bij een vereniging waar opleiden en sportieve prestaties centraal staan. Je kunt direct de sfeer proeven en kennismaken met wellicht toekomstige teamgenoten. Na afloop informeren we je graag over de mogelijkheden die we voor je zien binnen Wageningen. Natuurlijk zijn ook ouders/verzorgers van jeugdspelers daarbij van harte welkom. 

Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft... Laat het ons weten!

Save the date: Familietoernooi 10 juni 2019, 2e Pinksterdag 
Ben jij er ook weer bij met je familie? De gelegenheid voor een familiereünie! Voor jong en oud. We hopen dit jaar ook weer op een grote deelname
. Het thema van dit jaar: dans- en muziekstijlen! Nadere info volgt in april en mei!

meld je nu aan voor het familietoernooi
Fietsen in de fietsenstalling
Fietsen moeten echt in de fietsenstalling. Doe dit ook!
Belangrijk voor ieders veiligheid, hulpdiensten moeten bij de velden kunnen!
Kom in de zomer hockeyen op WMHC!
In de zomervakantie, 22 t/m 24 juli, komt Hockeykampen.nl weer naar WMHC voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende de week voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje. Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal jou de special tips en tricks geven om nog beter te worden. Ook dit jaar weer krijg je een gratis Hockeykampen.nl-sportshirt van The Indian Maharadja. Wil je met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Wel zo gezellig natuurlijk! Dat is geen probleem. Bij de aanmelding kan je opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen.
 
Prijs tot 1 april: €179 - Prijs vanaf 1 april: €189
Liever een kamp met overnachting of een echt hockeyavontuur? Naast de Hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook diverse specials; zo is het Barcelona Hockeykamp er van 2 t/m 10 augustus. Het Hockey & Beachkamp op HBS Bloemendaal van 12 t/m 15 augustus en op HC Walcheren van 8 t/m 11 juli. Meer informatie over deze kampen is te vinden op de websiteWil jij niets missen?
Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook en Instagram. Blijf daarnaast van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen via 
www.facebook.com/Hockeykampen.nl en www.instagram.com/hockeykampen_nl
TECHNIEK CLINIC IN DE MEIVAKANTIE OP 10 MEI!
Ben je tussen de 6 en 16 jaar oud en wil je je techniek verbeteren? Of heb je gewoon zin om in de meivakantie lekker te hockeyen? 
Raoul Ehren, al 10 jaar coach Den Bosch dames 1, en Sjoerd Marijne, oud-bondscoach Nederland, huidige bondscoach India dames, organiseren met hun bedrijf ONFIRE Hockey Support op 10 mei aanstaande topclinics in samenwerking met hockeyclub Wageningen. Tijdens deze clinics komen er verschillende technieken aan bod zodat je aan alle clinics mee kan doen, mocht je dat willen! Ook bij onze clinics houden we de groepen klein en wordt er ingedeeld op leeftijd en sterkte, zodat er optimale aandacht is voor het individu. De clinics zijn van 9.30-11.00 uur en van 12.30-14.00 uur
Schrijf je dan nu in!
Loopbaancoach
Loopbaancoach4u geeft echt onafhankelijk studiekeuzeadvies en is de ideale loopbaancoach om jouw carrière (nieuw) leven in te blazen. We werken praktijkgericht aan jouw onderscheidend vermogen & toekomstperspectief. Jouw kwaliteiten & drive, is waar het om draait. Word gelukkiger met een betere studie/ werk-privébalans. Zo komt er weer meer tijd voor ontspanning. Als WMHC lid krijg je tot 1 september 10% korting. Sporten is een pre bij solliciteren.
Met vriendelijke groet, Ton Loopbaancoach4u - 06-30 318 195

www.loopbaancoach4u.nl - ton@loopbaancoach4u.nl 
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferencesor unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp