Copy
NIEUWSFLITS
Met Hemelvaart en Pinksteren trainen we gewoon door bij WMHC!

NU OOK DE SENIOREN HET VELD OP MOGEN KUNNEN ALLE LEDEN WEER HET VELD OP!
Inmiddels is het trainingsschema aangepast zodat ook voor de senioren voldoende ruimte is. In de app en op de website is zichtbaar wanneer getraind wordt. Jeugdteams op gelet! Check je trainingsmoment. Er zijn een paar wijzigingen bij de jeugdteams.

UPDATE CORONA RICHTLIJNEN 
Op de website staat in de bijlage een update van de richtlijnen te vinden. Aan iedereen het verzoek deze goed door te lezen.  

CORONA RICHTLIJNEN PDF

WAGENINGEN HEEFT OPEN TRAININGEN
Junioren van andere verenigingen die de hockeysport willen uitproberen of van club willen wisselen om bijv. op een hoger niveau te kunnen spelen, kunnen zich vanaf nu opgeven voor deze open trainingen. Al vele jaren maken junioren (en senioren) gebruik van deze mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te hockeyen bij WMHC. Het is de ambitie van WMHC om met de eerste lijn jeugdteams op het hoogste niveau van Nederland uit te komen. Dames 1 speelt momenteel overgangsklasse en Heren 1 komt uit in de tweede klasse. Ook bij de senioren teams zijn er mogelijkheden je te ontwikkelen. WMHC heeft een regiofunctie en staat open voor alle aanmeldingen. Wageningen werkt aan de hand van een opleidingsplan voor de D t/m A jeugd. Dit plan omvat techniek, tactiek, fysiek en ook mentale aspecten. Invulling aan dit plan wordt gegeven door gekwalificeerde trainers. Onze junioren meisjes lijn kent ook een Jong Wageningen. Dit team traint 1 keer per week (extra) en hierin spelen talentvolle speelsters van C1, B1 en A1. Regelmatig speelt dit team oefenwedstrijden tegen Dames teams uit de eerste klasse. Heb je interesse of ken je iemand die iets anders zoekt of graag bij Wageningen wil spelen, stuur dan een mail met informatie over je hockey-ervaring en ambitie! Klik op ronde button hieronder. We nodigen je dan graag uit voor een open training bij Wageningen!

MAIL ONS MET INFO OVER JE HOCKEYERVARING EN AMBITIE

HET GRATIS HOCKEYMAGAZINE VOOR ELKE LIEFHEBBER
‘Met elkaar, voor elkaar’ Vanaf nu is het Hockey International Magazine online te lezen.

HOCKEY INTERNATIONAL
DENK AAN ONZE SPONSOREN!
Voor WMHC is de bijdrage van onze sponsoren een zeer belangrijke inkomstenbron. Gelukkig kunnen en blijven onze sponsoren ons ook in deze moeilijke tijd fantastisch steunen, waarvoor onze welgemeende dank. Wij vragen jullie dan ook, blijf  aan hen denken. Bezoek hun zaken en koop bij deze prachtbedrijven.
Namens sponsorcommissie Hans, Michaël en Peter
RABOBANK VALLEI EN RIJN VERLENGT SPONSORSCHAP
De sponsorcommissie heeft opnieuw een driejarige verlenging van het sponsorcontract met de Rabobank Vallei en Rijn (directeur Rob den Hollander) afgesloten.  Het is een combinatie van clubsponsoring door blijvende zichtbaarheid op de velden en op het gebied van verenigingsondersteuning. Verenigingsondersteuning vindt plaats op het gebied van bestuur, financiën, gezondheid, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid of respect. Deze ondersteuning wordt gegeven door de Rabobank, LKCA, Kunstbende en NOC*NSF bij honderden sport- en cultuurverenigingen. WMHC bedankt Rabobank voor het continueren van de prettige en zeer belangrijke samenwerking!

STA JIJ OOK WEER TE SPRONGEN OM BUITEN TE GAAN SPORTEN!
Geef je dan op om je sportskills te verbeteren!

Mijn naam is Peter van Emst, 27 jaar en woonachtig in Wageningen. Ik heb de opleiding sport management afgerond en onder andere werkzaam in de hockeywereld. Ik geef hockeykeeperstrainingen op diverse clubs in Nederland en daarnaast werkzaam voor de KNHB als keeperstrainer voor de nationale jeugd elftallen. Ruime ervaring met werken met verschillende sporten, doelgroepen en culturen zowel nationaal en internationaal. Door de situatie met het Covid-19 virus, waar we met z'n allen in zitten was het voor lange tijd niet mogelijk om op je club te trainen en wedstrijden te spelen. Echter door de versoepeling die het kabinet op 6 mei heeft aangekondigd is het voor alle leeftijden wel weer mogelijk om op afstand te sporten op je eigen club. Om jezelf te blijven ontwikkelen als sporter bied ik vanaf 12 mei 1:1 sporttrainingen aan...lees verder 

NIEWS VAN DE BENJAMINS COORDINATOR
Benjamins zijn ook weer gestart!
De Benjamin-/probeertrainingen zijn er weer op iedere zaterdagochtend. We trainen van 9.00-10.00 uur op veld 4 en op elke training helpt een jeugdteam.  Het is helaas nog niet toegestaan, dat ouders bij de trainingen aanwezig zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor de jongste deelnemers dan lastig is om naar de training te komen. Wij willen laten weten dat er meerdere volwassenen aanwezig zijn om uw kind op te vangen en naar het veld te begeleiden.

  • Trainingslid worden: Als je al een periode bij de Benjamins mee hebt getraind, maar nog niet in een team wil gaan spelen, heb je de mogelijkheid om trainingslid te worden. Voor de kinderen die trainingslid zijn, is er vanaf 13 mei ook een training op woensdagmiddag van 15.00-16.00 uur op veld 3. Deze training is een uur verzet, dit i.v.m. de bezetting van de velden.
  • Teamindeling na de zomer: De komende periode gaat de Jongste Jeugd Commissie (JJC) ook aan de slag met de nieuwe teamindeling voor na de zomer. Wij willen jullie vragen op tijd aan te geven, of je zoon of dochter, na de zomer in een team wil gaan spelen. Dit kan bij Jackie zij informeert dan de JJC hierover. 
  • Kinderen die voor 1 oktober 6 jaar zijn, kunnen geplaatst worden in een F-team: Oudere kinderen, die in een team willen gaan spelen, mogen de komende periode op woensdag of vrijdag met hun leeftijdsgenootjes gaan mee trainen. Voorwaarde voor het  "in een team spelen” is, dat je kind wel lid moet worden van WMHC. Dit kan via de website www.wmhc.nl , onder het kopje lidmaatschap en dan klikken op inschrijfformulier.

BERICHT VAN CLUBSPONSOR HOLLANDICA

Compact, efficiënt en elegant: OFYR Tabl’O is de ideale tafelgrill voor het koken van gezonde en heerlijke maaltijden voor 2-6 personen. OFYR Tabl’O is gemaakt van zwart steel en steunt op een hitte bestendig bord. Hij wordt geleverd met een Quickstarter en een handige Tool om de kookplaat om te draaien en de ventilatieroosters te openen en sluiten. Neem meer tijd om simpelweg samen te zijn en te genieten van de goede dingen in het leven.

  • QUICK STARTER: Een van de grote voordelen van de OFYR Tabl’O is dat deze snel op temperatuur is. Gebruik de dubbelwandige OFYR Quick Starter die wordt meegeleverd bij aanschaf van OFYR Tabl’O en u kunt binnen 15-20 minuten aan de slag. Meer tijd om heel veel lekkers te bereiden!
  • COCONUT BRIQUETTES: De kokosbriketten van OFYR zijn ideaal voor Tabl’O. Deze bijzonder efficiënte briketten geven veel hitte af, branden lang (2-3 uur) en zorgen voor minder rookontwikkeling, stankoverlast en afval. Ze zijn compact en 100% duurzaam, gemaakt van het restafval van kokosnoten. In combinatie met de OFYR Quick Starter is Tabl’O in een mum van tijd klaar voor gebruik.
  • HANDY TOOL: OFYR Tabl’O is bovendien uitgerust met The Tool, waarmee de luchtcirculatie kan worden geregeld. De ventilatieopeningen kunnen worden geopend of gesloten door aan de binnenste container te draaien. Zo kan de warmte volledig naar wens worden aangepast. The Tool kan daarnaast worden gebruikt om de kookplaat te verplaatsen. Dat is pas een handig hulpmiddel!
WEBSITE HOLLANDICA OUTDOORLIVING

HEB JIJ PIJN BIJ HET HOCKEYEN? PODO GELDERLAND HELPT JE GRAAG!

Sportclubs zijn weer open en dus wordt er weer meer gesport! Hierbij kunnen voet (gerelateerde) klachten ontstaan. Heb jij pijn bij het hockeyen? Onze (sport)podotherapeuten helpen je graag zodat jij weer klachtenvrij kunt sporten! Afspraak maken: Podo Gelderland is bereikbaar op tel. 0317 – 228 002. Kijk voor meer informatie op onze website.

WEBSITE PODO GELDERLAND
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp