Copy
WAAROM UITGESTELDE ALV?

We hebben besloten om de ALV uit te stellen. Wij zijn gewend om elkaar fysiek te zien en te discussiëren in het clubhuis: dit maakt een belangrijk onderdeel uit van de democratie binnen onze vereniging. Door de aangescherpte maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus, is het vooralsnog niet mogelijk om in het clubhuis een fysieke ALV te organiseren. De noodwet maakt het mogelijk om de ALV uit te stellen tot 4 maanden na de datum waarop deze volgens de statuten of de wet gehouden zou moeten worden. Onze ALV stond in de planning voor 23 november a.s. en we willen die ALV verschuiven naar januari of februari 2021. We hopen dat we tegen die tijd wel weer de mogelijkheid hebben om samen te komen. De naar januari/februari verschuiving geeft geen problemen m.b.t. belangrijke zaken die op de agenda staan. 

De uitnodiging en agenda volgen op termijn.

NIEUWS VANUIT HET BESTUUR

NIEUW CV ROOSTER 

Omdat we naar aanleiding van de maatregelen snel moesten reageren, hebben we een opzet gekozen om de CV-ers aan te wijzen die snel inzetbaar was, maar niet ideaal. We hebben van verschillende kanten feedback gehad en tips. Om de aankomende tijd beter en duidelijker met CV-inzet om te gaan is er een nieuw schema gemaakt, waarbij we gericht teams aanwijzen om CV-ers te leveren tijdens hun trainingen. We hebben getracht een zo eerlijk mogelijke verdeling te maken. Het schema vinden jullie in de bijlage. De managers zullen dit oppakken. 

We begrijpen dat er binnen de teams ook tijd gestoken is in het sluitend maken van schema's maar rekenen op jullie begrip om dit nog een keer met elkaar op te pakken en in te vullen (wellicht kan dit nog volgens de volgorde van eerder schema). Wanneer er vanuit de overheid maatregelen verscherpt of versoepeld worden, of als er een aanpassing komt in de trainingen (frequentie bijvoorbeeld in de wintermaanden), zullen we uiteraard weer moeten komen met een aangepast rooster. 

Samen houden we Corona onder controle en samen moeten we er door heen om op deze manier de trainingen door te laten gaan. We rekenen op jullie hulp en flexibiliteit.

Het bestuur

PERSCONFERENTIE 3 NOVEMBER

NIEUWS NA DE PERSCONFERENTIE EN VAN DE KNHB 
Dinsdagavond 3 november is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat de huidige maatregelen zijn verlengd tot en met half december. Daarnaast is voor een periode van twee weken een aantal aanvullende maatregelen afgekondigd.

Vanaf het begin van de coronacrisis volgt de KNHB de maatregelen en adviezen van de overheid en dat blijven ze ook doen. Voor ons als club zijn deze maatregelen leidend. Gezondheid blijft onverminderd op nummer één. Maar samen sporten is een belangrijke uitlaatklep. We kunnen gelukkig blijven sporten maar wel met aangescherpte regels.

CORONA MAATREGELEN

GELDENDE MAATREGELEN 

Voor de gehele sport gelden per 4 november 22.00 uur de volgende aanvullende maatregelen:

  • Tot en met half december kan er géén competitie worden gespeeld.
  • Senioren mogen de komende twee weken maximaal in groepjes van 2 trainen (met 1,5 meter afstand).   
  • Jeugdteams mogen blijven trainen zonder restricties. Aan jeugdteams blijft het toegestaan onderlinge wedstrijden binnen de club te spelen.

MIDWINTERCOMPETITIE GAAT NIET DOOR 
De nu aangekondigde maatregelen hebben gevolgen voor de aangekondigde midwintercompetitie waar we ons voor ingeschreven hadden. De nieuwe overheidsbesluiten van 3 november en verlenging van bestaande maatregelen betekent op zijn vroegst een hervatting van de reguliere veldhockeycompetities in januari 2021. Dat maakt het niet mogelijk een volwaardige midwintercompetitie aan te bieden waardoor helaas ook de midwintercompetitie komt te vervallen dit seizoen.

VELDHOCKEYCOMPETITIES
Belangrijk uitgangspunt is dat alle competities worden hervat zodra dat door de overheid weer wordt toegestaan. Op dit moment streeft de KNHB ernaar om de competities weer op te starten in januari, maar ook een tweede scenario is uitgewerkt:

SCENARIO 1: starten met competities in januari
De KNHB streeft ernaar, vanzelfsprekend passend bij de dan geldende maatregelen, in januari de competities te hervatten en hoopt dat op 9 en 10 januari de eerste competitiewedstrijden weer kunnen worden gepland. Als dat het geval is, worden de lopende veldhockeycompetities direct hervat. 

SCENARIO 2: starten met competities in februari
Wanneer de competities pas in februari weer mogen worden hervat, geldt in hoofdlijnen hetzelfde als bij een start in januari: er wordt direct weer competitie gespeeld zodra dit door de overheid wordt toegestaan. Bij de 1e teams wordt weer rekening gehouden met voorbereidingstijd rekenend vanaf het moment dat de teams weer mogen trainen. Omdat het aantal speeldagen tot en met einde seizoen in dat geval minder groot is en hierdoor tijd voor een herindeling ontbreekt, bestaat de kans dat met name bij de jeugd aanpassingen in het competitieformat noodzakelijk zijn. 

AANPASSING SPORTPROTOCOL 
De aangescherpte maatregelen zijn door NOC*NSF en de sportbonden inmiddels verwerkt in het Protocol verantwoord sporten (zie button hieronder! 

Voor nu, zorg voor jezelf en voor elkaar!

PROTOCOL VERANTWOORD SPORTEN

TRAINEN, KLEED JE WARM AAN!
Uiteraard krijg je het tijdens de training lekker warm, maar voor en na de training is het belangrijk om je goed warm te kleden. Ook als je met de auto bent! Het voorkomt dat je kou vast én helpt blessures te voorkomen. Zorg dus dat je van en naar de training warm gekleed bent en een trainingsbroek aan hebt. Én een set droge kleren voor als het gaat regenen is ook niet onverstandig! We wonen per slot van rekening in Nederland

SKILLS TRAINING D1 & H1

VEEL DEELNEMERS BIJ DE SKILLS TRAINING D1 & H1 

7 november waren er geen onderlinge wedstrijden. In plaats daarvan gaven de spelers van Dames en Heren 1 een Skills-training. Het was een druk bezochte ochtend en middag.  In blokken van 2 uur deden de D t/m A jeugdleden diverse 'Skills' trainen en toepassen.Ook aan de keepers werd gedacht. Verzoekjes waren mogelijk en die waren er zeker.  In de ochtend startten de D en C jeugd verdeeld in groepjes. En in de middag was het de beurt aan de B en A jeugd.  Was een geslaagde dag.

BSO CLINIC

BSO CLINIC IN DE HERFSTVAKANTIE WAS ZEER GESLAAGD! 

Er waren weer veel enthousiaste kinderen en begeleiding op de BSO clinic die georganiseerd was in de Herfstvakantie. Totaal kwamen er 46 kinderen de hockeysfeer proeven. Iedereen die hieraan meegeholpen heeft: dank jullie wel, ook aan de deelnemende BSO’s!! Er zijn die dag weer veel flyers uitgedeeld voor de probeertrainingen.

BENJAMINTRAINING

DE BENJAMINTRAINING OF OOK WEL DE PROBEERTRAINING OP ZATERDAG IS POPULAIR! 

Tot nu toe zijn er op de zaterdag ca. 50 kinderen die over het veld lopen te rennen en leren hoe leuk hockey is. Er zijn zelfs 2 velden nodig. Met behulp van een jeugdteam en enthousiaste senioren worden er onder begeleiding van Jackie Boogerd hele leuke hockey oefeningen en spelletjes uitgezet en gedaan. Iedereen verlaat het veld met een big smile, kids en begeleiding. Met zoveel kindjes is het wel een zorg om de kinderen weer bij de juiste ouders te krijgen die natuurlijk nu niet langs het veld staan. Maar met veel hulp komt dat ook goed. Iedereen die hieraan meehelpt ontzettend bedankt.

JONGSTE JEUGD CLINIC

Geslaagde clinic voor de Jongste Jeugd! Op 14 november jongstleden werd er weer volop gehockeyd door onze Jongste Jeugd. De teams MA1 - JA1 - MB1 - JB1 hebben er een geslaagde dag van gemaakt met veel deelnemers uit de Jongste Jeugd.

NIEUWS VAN DE SPONSOR-CIE
INTERESSE CLUBSPONSOR TE WORDEN...

NIEUWE CLUBSPONSOR HASSELAAR ARCHITECTEN 

Hasselaar Architecten is een samenwerking tussen vader en zoon, gevestigd te Bennekom. Onze ontwerpen hebben het doel om creatief en verrassend om te gaan met licht en ruimtelijke ervaringen. Deze elementen zijn voor ons het belangrijkst om ruimtelijke kwaliteit in wonen en werken te verzorgen. Wij streven ernaar om samen met de opdrachtgever tot een mooi ontwerp en een goede uitvoering te komen met als doel een consistent gezamenlijk eindresultaat.

Onze taak om de wensen van een opdrachtgever te vertalen in een ontwerp met verrassende oplossingen met een nieuwe woon- en of werkervaring voeren wij met veel plezier en energie uit!

Tot slot nodigen wij iedereen die bouw of verbouwplannen heeft uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In deze ontmoeting kan worden afgetast of er gezamenlijke ideeën en uitgangspunten zijn en wij u als adviseur van dienst kunnen zijn. 

Met vriendelijke groet, 
Arnout Hasselaar 

NIEUWE CLUBSPONSOR VALLEI AUTOLEASE   

Vallei Autolease is de universele leasemaatschappij van Vallei Auto Groep. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Een betrouwbare, vakkundige partner. Ons hechte, compacte en vakkundige team wil met persoonlijk contact het beste advies geven op het gebied van mobiliteit. We acteren snel en we stellen ons flexibel op teneinde een goed en gezond en ‘tailormade’ voorstel neer te kunnen leggen. Bij Vallei Autolease gaan we voor slimme lease-oplossingen. Full operational lease, mobiliteitsbudget, private lease, shortlease en ga zo maar door. We kennen de uitdagingen van de automotive sector en zijn geheel merkonafhankelijk. Zo maak jij de keuze die perfect bij jou of jouw organisatie en medewerkers passen. 

  • OVERAL IN NEDERLAND: Gelegen in het midden van het land zijn we dé autolease-specialist met bereik door heel Nederland. 
  • ALTIJD VOOR JE KLAAR: Een dringende vraag wacht niet. Onze contactpersonen staan de hele dag voor je klaar. We zijn flexibel en ook bereikbaar buiten kantoortijden!
  • VOOR IEDEREEN EEN PASKLARE OPLOSSING: Elke lease oplossing is anders. Of je nu ZZP’er of MKB’er bent of een wagenpark met meer dan 80 auto’s beheert. Wij denken met je mee voor de beste lease-oplossing.
  • GROEN ALS UITGANGSPUNT: Vallei Autolease is een Erkend Duurzaam Plus Gecertificeerd bedrijf. Bij ons is duurzaamheid het uitgangspunt van elke leaseovereenkomst. Wij denken groen.

LEUKE SPAARACTIE VAN JUMBO VERBERNE WAGENINGEN 

Jumbo Verberne Wageningen sponsort WMHC met veel plezier en die hebben nu een leuke spaaractie. Welke? Zijn zijn gestart met een nieuwe spaaractie, uniek voor Wageningen: een verzamelalbum met 256 stickers over Historisch Wageningen. U kunt dit album gratis ophalen vanaf woensdag 21 oktober @Jumbo. Bij aankoop van iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je een gratis setje met 4 stickers over ons mooie stadje. Spaar alle 256 plaatjes en plak uw verzamelalbum vol. 

HOUD DE ACTIEPRODUCTEN IN DE GATEN
Copyright © 2020 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · WAGENINGEN, Gelderland 6708 PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp