Copy
WMHC NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2019
TOPHOCKEYTOERNOOI 2019
Afgelopen weekend heeft het 8e Tophockeytoernooi plaatsgevonden. Een prachtig zonnig weekend met wedstrijden op hoog niveau! Onze speciale dank gaat uit naar de sponsoren: Avinom, Plus Bennekom, Pets Place, Intersport Winners, Verbunt hockey en serviceapotheek Wageningen. Lees verder...

COACHES GEZOCHT

JA2, JC1, MC4, MA4 en MA3 zijn dringend op zoek naar een coach.
Wie vindt het leuk om 1 van deze teams op zaterdagen te coachen tijdens hun wedstrijden?  Een vergoeding is bespreekbaar. Hockey ervaring is gewenst; ervaring met coaching is handig maar geen must. Als je interesse hebt, mail dan!

TEAM PRESENTATIE VAN DE 1STE TEAMS VAN 
VV Bennekom - DVO/Accountor - WMHC

Op maandagavond 2 september 2019 zullen de topspelers en -speelsters van de eerste teams van VV Bennekom, DVO/Accountor en WMHC gepresenteerd worden aan sponsoren, leden en belangstellenden. Het programma start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het clubhuis van WMHC lees verder...

IN MEMORIAM RICO JANSEN

Wij ontvingen het droevige bericht dat Rico Jansen op 53-jarige leeftijd is overleden. Rico was een echte Wageninger, die bij WMHC eerst bij de jeugd heeft gehockeyd en op 19-jarige leeftijd in H1 is gekomen. Frits Sträter, in die tijd coach H1, lees verder...

AANMELDEN VOOR DE ZAALHOCKEY

Net als vorig jaar gaat de aanmelding via de website. Te vinden onder evenementen, na het inloggen op de WMHC-website*. Let op! Er moet aangemeld worden met de eigen inlogcode van de speelster/speler en niet met de inlogcode van ouder, broer of zus. lees verder...

OVERVALLEN/ BEROVINGEN OMGEVING CAMPUS WAGENINGEN

Er zijn berichten in de media verschenen over overvallen/berovingen in de omgeving van de campus van Wageningen. Zorg dat je, zeker in de avonden niet alleen op de campus (en directe omgeving) fietst of loopt en ben alert! Dus lees verder...

Leuke teamactie bij Intersport Winners 25% korting op teamorders!

 TD KICKSTART 
Zondag 15 september gaan we weer beginnen aan een nieuw hockeyseizoen met hopelijk veel mooie wedstrijden en gezelligheid. Dit trappen we graag met jullie af tijdens de eerste 3e helft/TD van dit jaar. De KICKSTART van weer een top jaar vol hockeyprestaties, sfeer en maximale club bondig! 
Tot dan! 
T&ac 
  • Start competitie dit weekend!
  • Benjamintraining start zaterdag 7 september!
  • 1 september @Intersport te Wageningen Bitjes Happen€ 45,- Pak meteen die mooie korting mee! Voor meer informatie mail
  • Dat WMHC op zoek is naar vrijwilligers, lees meer...
  • Alle mededelingen, nieuwtjes en events omtrent scheidsrechters van WMHC te vinden zijn op de facebook pagina van de Scheidsrechters!
  • Pas op voor de Wespen op de club! 

NEUWE SPELREGELS

Eind vorig seizoen kondigde we ze al aan: de nieuwe spelregels voor iedereen van senioren tot junioren van 1stelijns teams tot de breedtesport. 7 nieuwe regels treden dit seizoen in. Zaterdag start de jeugd MET deze nieuwe regels. Tip aan alle coaches, managers, ouders EN uiteraard de spelers: zorg dat je ze weet! De KNHB snapt dat het er veel zijn en brengt daarom verschillende soorten communicatie uit waaronder een filmpje met Coen van de Bunge (Olympisch TOP Scheidsrechter) en vele briefings. De meest ‘leesbare’ vind je op de site van de KNHB. Het filmpje met Coen komt vrijdag, vandaag op alle social media kanalen, Hockey.nl en uiteraard op de KNHB site. VEEL PLEZIER met de nieuwe regels

UPDATE FLUITTOOLKIT 4 x 17,5 minuten. De hockey.nl app krijgt rond 20 september een vernieuwde fluittoolkit. Met daarin diverse nieuwe features waaronder ook de aanpassing van de speelduur naar 4 x 17,5 minuten, die vanaf komend seizoen voor alle teams (behalve jongste jeugd) verplicht is. In de verbeterde app zijn ook de nieuwe wedstrijdreglementen zichtbaar. Bij de update wordt de fluittoolkit direct gekoppeld aan het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF). Daarmee wordt alle informatie die je tijdens de wedstrijd bijhoudt in de fluittoolkit direct in het DWF gezet, zodat je het formulier na afloop alleen nog hoeft te controleren en kunt bevestigen.

AANPASSEN SPEELDUUR. Het is dus nog even wachten op de vernieuwde fluittoolkit, maar tot die tijd kun je zelf de tijdsduur van de helften eenvoudig aanpassen. 
4 KWARTEN, GEEN EXTRA DRINKPAUZES MEER. Met de komst van de vier kwarten van 17,5 minuten (totaal 70 minuten) Tussen het eerste en tweede kwart én derde en vierde kwart hebben de spelers een pauze van 2 minuten, waarin ze bij warm weer ook extra kunnen drinken. 

Op Wageningen hebben we afgesproken dat we na 1,5 minuut fluiten en de teams weer laten opstellen.

Tussen het tweede en derde kwart is de rust maximaal 5 minuten. (Een uitzondering geldt als in de pauze moet worden gesproeid. Dan bepaalt het sproeiprogramma de lengte van de rust.) Bij wedstrijden van de Jongste Jeugd kan de spelbegeleider in overleg met de coaches altijd besluiten extra drinkpauzes in te gelasten.

GESLAAGDEN SCHEIDRECHTER KAARTEN 

Er liggen nog enkele scheidsrechter kaarten achter de bar (in het grijze bakje, middelste kastje tegenover ‘oude’ broodjeshoek) Graag met spoed afhalen mocht je jouw kaart nog niet hebben.

CLUB SCHEIDSRECHTER PLUS (CS+)
Aankomende woensdag start alweer de derde klas met CS+. Er zijn nog 2 plekken…..
Heb je interesse: stel je vragen of geef je op via 

SCHEIDSRECHTER INPLANNER GEZOCHT VOOR 1 UUR PER WEEK 
Zoals op de ALV besproken moeten we elkaar helpen om samen de schouders eronder te zetten. We zoeken nog iemand die het wekelijks inplannen van scheidsrechters kan overnemen. Dit gebeurd gewoon vanachter de pc op welk moment van de dag. Hockey ervaring is niet noodzakelijk . Uiteraard is er een commissie als achtervang aanwezig. Heb je interesse of vragen: 
bel 06-20 32 12 16 of mail

Facebook
Link
Website
Email
YouTube
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp