Copy
N I E U W S F L I T S
PRAATJE VAN DE VOORZITTER
Herinner je je mijn vorige nieuwsbericht van eind maart?
Lees het nog maar een keer na: wat een sombere toon had dat bericht. Niet ten onrechte op dat moment, denk ik. We konden ineens niet meer hockeyen; de barinkomsten daalden tot nul; de ZZP-trainers konden zich gelijk gaan inschrijven voor steun vanuit de overheid; de betaalde trainers en vrijwilligers zaten ineens allemaal thuis; het clubhuis gesloten. Iedereen zoveel mogelijk thuis, straten leeg en het WMHC-complex lag er een aantal weken stil en verlaten bij; bizarre situatie.
En dan verschijnt het eerste lichtpuntje; de jeugd mag weer beginnen met trainen! We zijn intussen begonnen! Wat een genot is dat om de velden weer gevuld te zien met enthousiaste trainers, spelers en speelsters. Toch doet het nog wat gekunsteld aan: niet de spelers/speelsters hebben een hesje aan, maar de trainers, de trainingscoördinator en de corona-handhavers. De BOA’s van de gemeente komen elke dag controleren of wij ons wel aan de regels houden. Als je de lange lijst van regels en richtlijnen leest, waar iedereen zich moet houden, komt het mij wat militaristisch over. Maar als we kunnen hockeyen, nemen we dat snel voor lief. Deze week begint de oudere jeugd; ik ben benieuwd hoe het hen gaat bevallen; hockeyen met inachtneming van 1,5 meter tot elkaar. Ik hoop, hoop, hoop dat we dit over enkele weken verder kunnen uitbreiden, zodat we gewoon weer kunnen starten met… z’n allen hockeyen. Wat denken jullie? Wordt alles weer als vanouds en gaan we weer de competitie in begin september?  Ik hoop ook: tot spoedig ziens op de hockeyclub!!
JEUGD ZET WEER DE EERSTE STAPPEN OP HET VELD! 
Wekenlang hadden ze ernaar uitgekeken, weer het veld op met stick en bal. Donderdag 30 april was het eindelijk dan zover. In de middag verschenen de eerste kinderen op de club. De vrijwilligers, herkenbaar in gele hesjes, vingen ze op en begeleidden ze naar de velden. Daar stonden de coördinatoren en trainers klaar om met ze aan de slag te gaan. Het was een heerlijk schouwspel van hockeyende kinderen. Dankzij de inspanningen van veel mensen zijn we dus weer aan het hockeyen. De aangegeven looproutes en aanwijzingen werden goed opgevolgd. Veel dank ook aan alle vrijwilligers, trainers en de ouders.
LET OP DAT JE GOED BEREIKBAAR BENT ALS OUDER!
Omdat ouders/verzorgers niet aan de zijlijn mogen blijven staan, vinden we het belangrijk dat ouders/verzorgers goed telefonisch bereikbaar moeten zijn indien er iets gebeurd. Controleer daarom alle contactgegevens in Lisa. Houd de website de komende periode goed in de gaten voor eventuele wijzigingen. 
START MAANDAG 4 MEI TRAININGEN C-B-A-JEUGD
Na de succesvolle herstart met de jongste jeugd en D-jeugd, volgen op 4 mei de C-, B-, en A teams. Het schema hiervoor staat op de website en app. Houd die dus goed in de gaten voor de juiste informatie. Op dinsdag 5 mei gaan alle trainingen door volgens schema (dat van het weekend bekend gemaakt zal worden).
 
HEEL BELANGRIJK OM DE VOORWAARDEN OM TE KUNNEN HOCKEYEN GOED THUIS TE BESPREKEN!
Om te zorgen dat de trainingen binnen de geldende richtlijnen plaatsvinden hebben we een aantal voorwaarden opgesteld. Deze staan op de site vermeld en zijn per email toegestuurd. Het is belangrijk dat hieraan strikt gehouden wordt. Ter bescherming van de trainers en jeugdleden maar ook omdat er streng gecontroleerd zal worden door de gemeente. Bespreek de voorwaarden daarom goed met uw kinderen. 
INFO klik hier!
RABOBANK VALLEI EN RIJN BEDANKT VOOR DE DONATIE!
Wij kregen een bericht van de Rabobank dat we extra steun ontvangen in deze moeilijke tijd en zijn daar heel erg blij mee. Wij hebben een donatie ontvangen van € 1500,-. Hartelijk dank aan Rabobank Vallei en Rijn.
OOK DE ONFIRE HOCKEYSCHOOL GAAT WEER STARTEN OP WMHC!
Er is voldoende deelname maar er zijn nog een paar plaatsen vrij, je kan nog instromen! Vanaf 10 mei gaat ook de ONFIRE Hockeyschool van start op WMHC. Er zijn nog 8 trainingen te gaan. Bij de ONFIRE Hockeyschool willen we ieder individu maximaal uitdagen op zijn of haar niveau. Wil je graag 1x in de week extra trainen op techniek volgens de ONFIRE filosofie of wil je meer informatie: ga naar https://www.hockeysupport.nl/
DRONEBEELDEN GEVEN MOOI BEELD VAN DE LEEGTE OP DE CLUB! 
Afgelopen donderdag is door Michaël Hegeman en zijn zoon Rutger een filmpje gemaakt op WMHC. Dit hebben ze gedaan met een drone uit hun bedrijfsassortiment. Bedankt Streamingvalley.nl, helemaal leuk dit. Het filmpje is te ook te zien op onze site. Gelukkig zijn we weer begonnen met de eerste trainingen en is er weer wat leven op de velden. Uiteraard wel met beperkingen en strikte voorwaarden.
BERICHTJE VAN DE SPONSORCIE 
De sponsorcommissie heeft met André Beckerman, eigenaar van Ganzlin Beschichtungspulver, opnieuw een verlenging van een clubsponsoringovereenkomst mogen sluiten.  Fijn deze steun aan WMHC uit Duitsland. 
Ganzlin coatingpoeder - poedercoatings voor vele industrieën in Duitsland en over de hele wereld.   (Zie ook www.ganzlin.com)
 
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp