Copy
View this email in your browser
#AllTogetherChallenge
Rondom de Internationale Coming Out Day op 11 oktober geeft de Nederlandse sportwereld aandacht aan de boodschap dat sport voor iedereen is en iedereen gelijk is op het sportveld, ongeacht welke seksuele geaardheid je hebt. De KNHB steunt dit initiatief en deelt de boodschap dat hockey voor iedereen is. Want jezelf kunnen zijn, het beste uit jezelf halen en vooral plezier hebben in hockey; dat is wat iedereen wil, ongeacht religie, achtergrond, huidskleur of seksuele voorkeur.
Vorig jaar droegen de aanvoerders van de Hoofdklasse verenigingen de regenboogaanvoerdersband. Dit jaar was het mogelijk voor iedereen. Ook binnen WMHC droegen veel aanvoerders deze band. Hier zijn we trots op als vereniging!
WAUW MA1 wint Play-offs en gaan voor Landelijk
Wat een teamwerk werd er geleverd op Nijmegen. Een topprestatie! Hard en eerlijk gestreden en als beloning geeindigd als HET beste team van Noord- Oost Nederland. Wat een toppers! Zelfs met vier invallers uit de B1 en uit de A2 wist dit team de tegenstander te verslaan met echte teamspirit en vechtlust. Zeer terecht trots kunnen coach Floris Schmidt, teammanager Mariette Maassen, hulpcoach Nicole Jonk en trainers Jos Nonnekes en Constatijn Erasmus zijn op deze meiden. Gefeliciteerd meiden en staff. Jullie zijn toppers! WMHC is trots op jullie! Heel veel succes aankomend seizoen laat zien dat jullie kunnen vlammen.  
MB1 & JA1 door naar Super B & Super A 
Beide teams lukte het niet om van Nijmegen te winnen afgelopen zaterdag. Maar niet getreurd meisjes B mogen spelen in de Super B en jongens A in de Super A. Dat is op één na hoogste klasse haalbaar bij de jeugd en wordt ook landelijk gespeeld. Een geweldige prestatie!
MB1, JA1, staff en begeleiding we zijn trots op jullie, gefeliciteerd en heel veel succes! 
Drukke opkomst Vriendentraining 
Mooi weer en meer dan 55 kinderen zorgden ervoor dat er een leuke training was op een hockeyvrije zaterdag. Mocht je deze training gemist hebben en had het je leuk geleken om met je vrienden te kunnen hockeyen, dan kun je altijd je vrienden uitnodigen om hockey een keer te komen proberen. Op de zaterdagochtend zijn er probeertrainingen van 9-10 uur en ze kunnen 8x gratis mee doen. Mochten ze op zaterdag niet kunnen, dan kan het in overleg ook op een woensdagmiddag. Stuur dan even een mailtje.
Dames 1 wint met 3-0 thuis van Gooische 
Voor een stil hockeyweekend was er nog best veel publiek langs de kant bij de wedstrijd van dames 1. De meisjes van de MD2 waren deze zondag hun speciale gast. Mooi weer, lieve meiden die hielpen op het veld, fantastisch publiek en een geweldige wedstrijd, wat een heerlijke dag! Vind je het ook een keer leuk om een dagje met dames 1 mee te maken met je team, meld je dan aan bij de manager Monique.
Vanaf de volgende thuiswedstrijd op 28 oktober beginnen we ook met de speler van de week. Dit zijn 2 spelers uit de C lijn die in de week vooraf een unieke prestatie hebben geleverd  in welke vorm dan ook. Speelster Joèlle Kwakkels staat in topscorer overzicht van OVK op hockey.nl
Voorzitter bedankt wedstrijd 
Niek Jan Bink is van 2014 tot september 2018 onze voorzitter van WMHC geweest. Hij heeft deze jaren met volle overgave veel voor WMHC gedaan. Tijdens de ALV was hem nog een mooi afscheid beloofd, niet als lid, maar als voorzitter. De teams waarin Niek Jan speelt en heeft gespeeld, wilden wel een soort 'Niek Jan-bedankt-wedstrijd' spelen, met Niek Jan in de hoofdrol.
Voordat de wedstrijd begon heeft Niek Jan de goaltjes die hij aan WMHC heeft geschonken, symbolisch teruggekregen met daarop zijn naam. De F'jes zullen weten aan wie ze de goaltjes te danken hebben! We troffen het geweldig met het mooie weer; de derde helft was weer als vanouds met Niek Jan uiteraard als middelpunt.
Gefeliciteerd nieuwe jeugdscheidsrechters!
Veel jeugdleden doen hun eerste fluitervaring op bij de 8-tallen. Vanaf de 2de jaar C-jeugd is daar het scheidsrechtersexamen. Dit examen, in de wandelgangen: je kaart halen, is door de KNHB verplicht gesteld. Het kennen van de regels vergroot je spelplezier en de veiligheid. Naast de oefen examens, examenavonden en zelfs een oefen app is natuurlijk de eigen ervaring van ieder weekend de basis van goede regelkennis. Voor de geslaagden: van harte gefeliciteerd met het behalen van je scheidsrechterkaart!
Eerste lichting CS+ scheidsrechters
Naast het behalen van je scheidsrechterkaart bidet de KNHB de mogelijkheid om een extra scheidsrechter opleiding te volgen, naast de opleiding van Bondscheidsrechter.  Uit handen van de voorzitter van de scheidsrechtercomissie Ger Willems ontving de eerste lichting geslaagden hun KNHB groene CS+ polo. Anneke, Thomas, Nando, Radboud, Igor en Corne nogmaals van harte gefeliciteerd. Mocht je ook deel willen nemen aan deze opleiding: meld je aan via scheidsrechters@wmhc.nl.
Week van de scheidsrechter
“Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. Week in week uit staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken. Afgelopen week was het de week van de scheidsrechter. Bij diverse teams zijn de scheidsrechters in het zonnetje gezet. Als 3de team op het veld; iedere week weer. Bedankt scheids!

Volvo Districtsontmoetingsdag 20 oktober 2018

Roos & Hedwig uit de MC1 en Koen & Olivier uit de JC1 mogen aankomende zaterdag mee naar de Districtsontmoetingsdagen van de KNHB. Tijn Douglas uit de JB1, Daphne Leewis en Suze Leemans uit de MB1 mogen met het OpleidingsB een oefenwedstrijd spelen in het Wagener Stadion tijdens deze DOD voor alle districten. Check programma DOD 2018!
HOCKEYFEEST 18+ !
Op vrijdag 30 november is er weer een hockeyfeest voor alle ouders, senioren en veteranen. Lekker kletsen en dansen onder het genot van een drankje. Met een professionele DJ (DJ Freek) die ervoor zorgt dat de voetjes wel van de vloer gaan. Dus trommel je teamgenoten, vrienden en ouders waarmee je regelmatig langs de lijn staat op en kom gezellig feesten!
Entree €10,- (bij afname van 10 kaartjes tegelijk). Dit is inclusief 2 consumpties. Kaartjes zijn vanaf 11 november aanstaande verkrijgbaar aan de bar of te bestellen bij activiteiten@wmhc.nl
 Tot de 30e! We gaan er een mooi feestje van maken! T&AC
Agenda
Tot aan de winterstop staan er weer een aantal leuke feestjes op de planning. Dus zet onderstaande data maar vast in je agenda....
WMHC
Website
e-mail
Copyright © 2018 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageninsche Mixed Hockey Club
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317-411631

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp