Copy
NIEUWSFLITS MEI 2019
ALV OP 13 MEI STEMT VÓÓR EXTRA VERPLICHTE BIJDRAGE
Op de drukbezochte Algemene Ledenvergadering van afgelopen maandag 13 mei was er een ruime meerderheid aan stemmen vóór het innen van een eenmalige extra bijdrage om zo het ontstane liquiditeitsprobleem voor een belangrijk deel op te lossen. De afgelopen jaren heeft WMHC door de jaarlijkse tekorten een negatief eigen vermogen opgebouwd waardoor er sinds februari serieuze betalingsproblemen zijn. De rekeningen uitstellen en betalen met de contributie van volgend seizoen is geen houdbare oplossing en wil dit bestuur niet meer. Tijdens de ALV is de achtergrond en de actuele financiële stand van zaken toegelicht en zoveel mogelijk alle vragen beantwoord, waarna het voorstel dus is goedgekeurd. Mocht je nog geïnteresseerd zijn in de betreffende financiële toelichting dan is deze op de website te vinden onder documenten/bestuur. Wij zijn trouwens niet de enige hockeyvereniging die zo’n actie hebben voorgelegd, laatste berichten in Hockey.nl over de hockeyclubs Rotterdam, HGC en Laren zijn exact hetzelfde. WMHC heeft gekozen voor een éénmalige extra bijdrage van 15% over de veldcontributie (geldt voor dit seizoen) met een max van 2 personen per gezin (denk aaneen bedrag variërend tussen de € 30 à € 70,- per lid). Werken met een percentage is naar onze mening de meest eerlijke manier omdat niet iedereen eenzelfde contributie betaald. Met deze actie halen we voldoende geld op om de salarissen en de meeste rekeningen van dit seizoen te kunnen betalen en voorkomen we verdere verslechtering van het eigen vermogen. Het besef moet er wel zijn dat met deze éénmalige bijdrage niet alles in een keer is opgelost. We zullen nog een paar jaar nodige hebben om de club weer helemaal financieel gezond te maken. De uitgesproken wens van ALV is een robuuste positieve begroting voor het volgende seizoen(en) met reserve voor de toekomst. Dit zal niet gaan zonder dat de vereniging het beleid aanpast. De nieuwe begroting voor volgend seizoen zal begin juli in de ALV gepresenteerd worden. Het bestuur werkt hier komende weken hardaan, met hulp van verschillende kanten, om een beleid uit te stippelen waar een positieve begroting centraal staat. Enkele maatregelen die hierbij gaan helpen is hetgroeiende resultaat van de bardoor inzet van vrijwilligers. Tevens wordt er een plan uitgewerkt om de trainingen optimaal in te richten. Ook leden werven en vooral ook behouden zal een hele belangrijke factor blijven. Een terechte opmerking van een aanwezig lid: het is onze vereniging iedereen moet zich aangesproken voelen om hieraan mee te werken. Doe mee als vrijwilliger, zoek ook naar nieuwe leden, naar clubsponsors. WIJ ZIJN DE CLUB! 
BEN JE LID VAN WMHC BETAAL DAN OOK JE CONTRIBUTIE
Check even of de contributie bij je is afgeschreven. Misschien had je net niet genoeg saldo op je rekening staan of is er iets fout gegaan. Deze dagen wordt er hard aan gewerkt om een achterstallige post van rond de € 8.000,- binnen te halen. Wees een telefoontje voor en laat even weten wat de reden is dat er nog niet betaald is. Het streven is om de extra bijdrage nog deze maand mei te incasseren. De ledenadministratie is er mee bezig! DANK            
BESTUURSWISSELING
Janneke Rood treedt af doordat ze niet de tijd kan vinden die het besturen van haar “vereist” en Dmitritsj Marijs treed aan in bestuur. Diem (zoals hij ook wel genoemd wordt) stelt zich voor in de volgende nieuwsbrief. 
MB1 NAAR FINALEDAG SUPER B  2018-2019
Onze meiden van de B1 spelen op 1 juni de Finaledag van de Super B op Kampong.  Kom ze ook aanmoedigen. Zodra er meer bekend is over het programma zullen we dit communiceren op de site. 
JB1 OVERTUIGEND KAMPIOEN IN DE DE SUBTOPKLASSE 
Jongens B1 wint dik in de poule waar ook Oosterbeek B1, Arnhem B1, Tiel B1, Bully B1 en Twente B1 inzitten. De jongens laten zien met dit puntenverschil dat ze verreweg één van de betere teams in deze poule zijn. Fantastisch gedaan jongens! 
LAATSTE 3ehelft : KOM OOK DE VERJAARDAG VAN ONZE HUMMER VIEREN! 
Met nog maar een handjevol wedstrijden te gaan is het einde van dit hockeyseizoen in zicht. Gelukkig kunnen we ons komend weekend op de laatste 3e helft van dit seizoen tegoed doen aan de verkoelingen die de bar te bieden heeft. 🍺🍷 Tevens is het een feestje waarbij ons trouwe lid, en een van de meest gekoesterde vrijwilligers van de WMHC een jaar ouder wordt en zijn magische Veteranenleeftijd in zicht is. 🎉🔴⚪️. Kortom: blijf allemaal hangen op de club! Harmen zien = biertje trakteren 🍻
HET FAMILIETOERNOOI in 'DANSSTIJL' VAN 10 JUNI 2019
Ook dit jaar is er weer het familietoernooi en wel op maandag 10 juni 2019, 2e pinksterdag. Het toernooi zal net als andere jaren weer één groot feest worden, zeker met het thema dans- en muziek stijlen! Dus haal je tapschoenen, cowboyhoed, petticoat, balletpak of aussie uit de kast en verzamel al je broertjes, zusjes, vaders, moeders, nichtjes, neefjes, ooms, tantes en zelfs opa's en oma's. Maar ook vrienden, hockeygenootjes en buren zijn welkom om een team van minimaal 11 spelers bij elkaar te verzamelen. Het liefst natuurlijk zo gevarieerd mogelijk in leeftijd. Er is geen minimaal hockeyniveau nodig, iedereen mag meedoen! Het gaat om de gezelligheid! 
Tussen 10.00 uur en 16.00 uur zullen de wedstrijden gespeeld worden. En daarnaast is er, hopelijk onder het genot van een zonnetje, alle ruimte voor gezelligheid, lekker eten en drinken, bijkletsen met je familie en vrienden en natuurlijk een beetje dansen! Per team vragen we € 30,- inschrijfgeld. Dus aan de slag, kies een dansstijl en meld je zo snel mogelijk aan via onderstaande rode button. De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Wij kijken met veel plezier uit naar het familietoernooi en gaan er samen met jullie weer een gezellige dag van maken.
KIES EEN DANSSTIJL EN MELD JE ZO SNEL MOGELIJK AAN
TROPICAL PARADISE KAMP VOOR D-JEUGD OP 22 & 23 JUNI
Dit jaar verandert WMHC één weekend in een waar TROPICAL PARADISE. Op 22 en 23 juni 2019 kunnen jullie helemaal los op de hockeybeachclub van Wageningen! Alle kinderen die in een D elftal spelen zijn uitgenodigd om deel te nemen. Geef je op bij Je teammanager. De kinderen worden in groepen ingedeeld met kinderen uit andere elftallen en in die groepen doen ze het weekend mee aan de activiteiten zoals de zeskamp, wedstrijden, een spelregel quiz, hockey trucs en clinics van Dames 1 en Heren 1. Op zaterdagavond doen de kinderen optredens die weer in elftalverband gebeuren. De kinderen slapen bij hun elftal in tenten op het hockeyterrein. De bijdrage voor dit geweldige kamp bedragen € 35,-. GEEF JE OP VIA JE MANAGER!
VOLGENDE LICHTING CS+ SCHEIDSRECHTERS
Naast het behalen van je scheidsrechterkaart bidet de KNHB de mogelijkheid om een extra scheidsrechter opleiding te volgen, naast de opleiding van Bondscheidsrechter. Afgelopen week en komende weken legt deze groep hun proeve van bekwaamheid af. De eerste twee zijn geslaagd: Ernst Dobbenberg en Bas Baan van harte gefeliciteerd. Mocht je ook deel willen nemen aan deze opleiding: meld je aan door op onderstaande rode balk te klikken.
VRAGEN OF GEEF JE OP
SCHEIDSRECHTER INPLANNER GEZOCHT VOOR 1 UUR PER WEEK 
Na vele jaren nemen we eind dit seizoen helaas afscheid van Esther Heijmer. Haar meiden hockeyen niet meer en Esther draagt het stokje over. We zoeken iemand die het wekelijks inplannen van scheidsrechters kan overnemen. Dit gebeurd gewoon vanachter de pc op welk moment van de dag. Hockey ervaring is niet noodzakelijk. Uiteraard is er een commissie als achtervang aanwezig. Heb je interesse of vragen; bel 06-20321216  of geef je op door op onderstaande rode balk te klikken.
HEB JE INTERESSE OF VRAGEN?! GEEF JE OP
SHOT HOCKEYTOERNOOI 14 JUNI 2019
Dit jaar, op 14 juni, wordt het legendarische Studenten Hockey Toernooi (18+) op WMHC weer georganiseerd met als thema "ik hou van Holland"! 
Dit is natuurlijk weer een mooie kans om te laten zien met je team, huis en/of vrienden wat voor goeie hockeyer jij bent. Doe je het toch liever rustiger aan of heb je nooit gehockeyd? Dat kan natuurlijk ook! Daar hebben we ook een leuke bierpoule voor. Naast het hockey zijn er nog leuke spelletjes en is er een verkleedprijs te winnen voor het best verklede team. De prijzen zijn overigens FANTASTISCH door onze geweldige sponsors! Het toernooi wordt afgesloten met een knallend feestje. Wil je toch niet missen? Schrijf je dan snel in door op onderstaande rode balk te klikken.  5-10 personen  (met namen + ervaring), deelname bedraagt 5,- pp.
SCHRIJF JE SNEL IN VIA DEZE LINK
Alle mededelingen, nieuwtjes en events omtrent scheidsrechters van WMHC zullen op de facebook pagina van de Scheidsrechters Commissie geplaatst worden.  
Ben je opzoek naar een scheidsrechter die jouw fluittaak overneemt, een scheidsrechter voor je eigen wedstrijd of zou je graag een wedstrijd willen overnemen? 
Dan kun je terecht in de facebook groep WMHC Scheidsrechters Poule  
word vrienden op facebook met de scheidsrechters commissie.
LET OP 4 JUNI PARKEERPLAATS AFGESLOTEN DOOR WeDay
Op dinsdag 4 juni vindt WeDay 2019 plaats, het sportieve, recreatieve en muzikale event van Wageningen UR. Tijdens WeDay wordt het sportpark afgesloten voor autoverkeer. 14 dagen van te voren worden er borden geplaatst om aan te geven dat het park op deze dag voor auto’s niet toegankelijk is. Wij zullen dit ook op de website vermelden. Dat voorkomt veel vervelende situaties bij de toegang tot het sportpark, waar dranghekken worden geplaatst. Dus kom die dag vooral met de fiets naar de training.
Facebook
Link
Website
Copyright © 2019 W.M.H.C. met dank aan 2Q1Q design, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven als lid en/of vrijwilliger van W.M.H.C.

Wageningsche Mixed Hockey Club
'Sportpark de Bongerd'
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel.nr. Clubhuis: 0317 - 41 16 31

Want to change how you receive these emails?
You can 
update your preferencesor unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WMHC · Bornsesteeg 10 · Wageningen, Gelderland 6708PE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp